Sayfa 620/1005 İlkİlk ... 120520570610618619620621622630670720 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 4,953 - 4,960 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    king oynuyordum geçti
    çıkarsın ekstreyi görecem
    son şort karlarını bozkurtta yapıştırdım sildim.
    tokatçıda yapıştırsın 37 long var şuanda gazoz kapağı değilse ama yanlış yaptığını kabul etti piyasa oynak ınsıder üzerine oyunu görmeden yüklü long açmak boş iş bence
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    arasında herkese pazaraldılar
    sanırım şimdilerde toplamaya başlayacakalrdır
    hem gazze hem iran konuları bu kağıdın spekleri olan ak tayfaya yaradı
    3-5 ay önce 280-300 lerde iken bir çok kurum 380 ila 500 arasında hedef fiyat verdi kağıdı 300-340
    Kuşdaki badem spor oyuncuları son gelen bilançonun bozuk geleceğini bilmiyorlarmı sanıyorsunaselsn geçtiler arada altın hikayesine eregl trade ediyorlar ınsıder olmadan bu işlemleri yapamazlar
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3. Bloomberge yabancı bir uzman bağlandı hürmüz kapnırsa oraya sert bir askeri müdahale gelebilir ABD diye yorumladı ,çin pek istekli olmaz diyor İran,sudi petrolüne bağımlı diyor bende 7 kocalı hürmüzün tam kapanacağını düşünmüyorum İran-putin görüşmesiyle netlik kazanır
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Rusya ve Çin açıktan İran'a destek vermeli yoksa çok geç olacak... sıra onlarada gelecek...neyi bekliyor bu kağıttan devletcikler

5.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Rusya ve Çin açıktan İran'a destek vermeli yoksa çok geç olacak... sıra onlarada gelecek...neyi bekliyor bu kağıttan devletcikler
    Biz cevap verdikmi tokatçı hiç o konulara girmiyorsun
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    ......................
    Tamamiyle teknik takılıyorum,sistem ne derse uydum hazır olan tekniğe bakınca zaten ne olucağı az çok belli, gerisi senin performansın
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    izole edilmiş iran çinin işine geliyor, çin iranın izole ve ambargo altında yaşamasını ister. Petrolünü oradan alıyor.
    ama yüzünü batıya dönen bir iran onların işine gelmez, hürmüzün de kapanmasını da istemezler.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    10.226.......10 adet daha LONG ......toplam 37 adet......
    Tüm Long 10.232 verdim....malesef yolda olduğumdan yazamadım hemen...

Sayfa 620/1005 İlkİlk ... 120520570610618619620621622630670720 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •