Sayfa 621/1003 İlkİlk ... 121521571611619620621622623631671721 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 4,961 - 4,968 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,830
     Alıntı Originally Posted by ayhanol1 Yazıyı Oku
    Ben o şahısların büyük bir çoğunluğunun buna bakmadığını şuursuzca oy verdiklerini düşünüyorum. Geç kalındı o 2 doz Biontech aşıları bunlara vurulmayacaktı.. Aşıların yan etkisi olacağını söylemişlerdi.
    Şuursuzca oy verildiği hususunda katılıyorum. Birçok kişinin seçimlerde tam olarak bilinçli bir şekilde oy vermediği kanaatindeyim.

2.  Alıntı Originally Posted by cennetyolu Yazıyı Oku
    Şuursuzca oy verildiği hususunda katılıyorum. Birçok kişinin seçimlerde tam olarak bilinçli bir şekilde oy vermediği kanaatindeyim.
    Ne bilinci bizim millet de bırak Allahın seversen sürü bunlar sürü.

https://youtu.be/ZwU7SVcmnkA

https://www.dailymotion.com/video/x8613q5

Maddi zarar 100 milyar dolar. Kolay mı, kolay değil. Böyle bir şey bütçede var mı yok ama Allah kerim. Biz inanıyoruz. Rahmet Erbakan hocam, ‘İnanç tekeden süt çıkarır’ derdi. Bizde inandık ve yola çıktık. Gayret ediyoruz. Allah’ta bizim inancımızın, iyi niyetimizin, gayretimizin karşılığını verecek. İnşallah tutan elimiz, gören gözümüz, yürüyen ayağımız olacak ve işlerimiz rast gidecek. Bundan hiç kimsenin endişesi olmasın”
    ifadelerini kullandı. (İHA)

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Bütün forumdaşlara mutlu bayramlar dilerim...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Maddi zarar 100 milyar dolar. Kolay mı, kolay değil. Böyle bir şey bütçede var mı yok

Saldım çayıra mevlam gayıra ekonomisi.!!
    Plan proje yok.!!!
    Kader kısmet.!!!
    Falına ne çıkarsa.!!!
    Temenniler zügürt tesellisi.!!!
    Anlayana.!!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

6.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku

Maddi zarar 100 milyar dolar. Kolay mı, kolay değil. Böyle bir şey bütçede var mı yok ama Allah kerim. Biz inanıyoruz. Rahmet Erbakan hocam, ‘İnanç tekeden süt çıkarır’ derdi. Bizde inandık ve yola çıktık. Gayret ediyoruz. Allah’ta bizim inancımızın, iyi niyetimizin, gayretimizin karşılığını verecek. İnşallah tutan elimiz, gören gözümüz, yürüyen ayağımız olacak ve işlerimiz rast gidecek. Bundan hiç kimsenin endişesi olmasınâ€
    ifadelerini kullandı. (İHA)

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    sayın bahçelinin tekeden süt çıkmaazz, erdoğandan cumhurbaşkanı olmaazz videosu vardı.

Demekki birileri tekeden süt çıkarmayı öğrenmiş.
    Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.

DTH’ hesapların da stopaj %25 olmuş!

Alıntı Originally Posted by NKN Yazıyı Oku
    DTH’ hesapların da stopaj %25 olmuş!
    Zaten verdikleri.3 kuruş çekin kasayangötürün demişler
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 621/1003 İlkİlk ... 121521571611619620621622623631671721 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz