Masallah neguzel de dusureysun,
Ha gayret
Masallah neguzel de dusureysun,
Ha gayret
Of ki of çekecek çilemiz varmış 70 kuruşun altınada indik
SM-A715F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Neyse. Bu yatırımcıyı bu duruma getirenlerin ...............................
Meydanda kalırsam yazılsın taşa kaderde ne varsa o gelir başa...
Dini ve milli duyguları manipüle edenler dünyanın neresinde olursa olsun insanlığın başına belâ olmustur.
Şimdilerde olduğu gibi sn hocam.
SM-J610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Susuyorum. Sadece ben bunların inandığı ne varsa reddediyorum.
Bu lanet hisseler adam gibi toparlanana kadar yazıp burada insanları kırmanın kırılmanın anlamı yok.
Kazancınız bol olsun diyeceğim de şu sözlerle gidiyorum "Ekmek herkese yetecekti aslında. Tarlaya karga dadandı, Ambara fare, Fırına hırsız, Memlekete harami."
Kendinize iyi bakın
Meydanda kalırsam yazılsın taşa kaderde ne varsa o gelir başa...
Sn yildiz, firsatmi yoksa daha beklemek lazim seklinde mi degerlendiriyorsunuz ?
Net birşey demek mümkün değil ,onu ******** mucoit bilir, ancak buralardan sürekli. Bir aydirr hisse sattılar ve almak gibi bi niyetlerini göremiyorum, bilemem dediğim gibi net, görünen hisse 65 kuruş altına doğru gidecek gibi görünüyor, 55 ile 65 arasına yerleşecek gibi görünüyor, tıpkı 20 ile 30 lu kuruşta olduğu gibi, niyetleri bozuk olduğunu görüyorum. Adamlar zaten tarihine bakarsan böyle yapmışlar, bedelli yapıp en tabana bir ay içinde satarak indirmisler. Dediğim gibi bu benim gördüğüm, belkide algı yapıyorlar millet satsın diye diyeceğim ancak hisse 68 kuruşta neyin hesabına yapsın lar
Bu gün vatandaşın değilde vurguncu,soyguncu,hırsız,zalim mücahit Ören'nin ve onun gibi patronların yanında olanlar 2023 seçimlerinde onlarla beraber yok olup tarihin çöplüğünde yer alacaklardır...Süzme oğlu ile uşağı süzme her zamanki gibi kolanya tutup peçete vermeye devam ediyorlar hani mağdur küçük yatırımcının yanında olup bizleri koruyacaktı Spk'lılar nerelerde saklanıyorlar zalim'in zulmüne karşı..ytd..
Yer İmleri