Sayfa 623/872 İlkİlk ... 123523573613621622623624625633673723 ... SonSon
Arama sonucu : 6974 madde; 4,977 - 4,984 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Abicim marketlerde örnek soykanda 8.95 gördüm tavuk fiyatını ayrıca nasdag da soybeans soya fiyatı yüzde 16 civarı düşmüş.
    güzel bilgiler dostum teşekürler...özelikle mısır ve soyanın fiyatının düşmesi maliyetleri önemli ölçüde aşağı çeker...cirosunda zaten sıkıntı yok her türlü güzel ciro yapıyor...işte maliyetlerin düşmesi ile kar artar....tavuk fiyatlarının da artması olumludur...yavaş yavaş tekrardan umut doğuyor...bakalım neler olacak ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    güzel bilgiler dostum teşekürler...özelikle mısır ve soyanın fiyatının düşmesi maliyetleri önemli ölçüde aşağı çeker...cirosunda zaten sıkıntı yok her türlü güzel ciro yapıyor...işte maliyetlerin düşmesi ile kar artar....tavuk fiyatlarının da artması olumludur...yavaş yavaş tekrardan umut doğuyor...bakalım neler olacak ??
    Maliyetler dolar olarak biraz geri geldi,ancak dolarin kendisi cok yuklseldigi icin tl bazinda maliyet pek dusmus olmuyor.

Ciro tl bazinsa oldugu icin bu detaylari gozden kacirmayalim..

Ytd

3.  Alıntı Originally Posted by muhabbet Yazıyı Oku
    Irak Türkiye'den ithal edilen tavuk ürünlerine %50 ek vergi koymus. Ek vergiler 5 ağustostan itibaren geçerli olacak. Acaba bunun ırak ihracatı ne durumda ve ne kadar etkilenecek. Soyguna devam 12 göstermeleri falan hikaye.

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    En önemli konu Türkiyenin beyaz et ihracatında en büyük pazarı.ırak % 10 olan ek vergiyi
    5 a ğustos da % 50 ye yükseltecek.YTD

4.  Alıntı Originally Posted by gercekhisseci Yazıyı Oku
    En önemli konu Türkiyenin beyaz et ihracatında en büyük pazarı.ırak % 10 olan ek vergiyi
    5 a ğustos da % 50 ye yükseltecek.YTD
    bu haber kötü işte..bu vergi sen bizim ülkeye ihracat yapma demektir..hatırladığım kadarıyla en büyük ihracat ıraka yapılıyordu..sanırım bu tavuk işini artık kendileri yapmak istiyor..son zamanlarda onlar da tavuk çiftlikleri kurmaya başlamışlardı..sektörün yeni ihracat pazarları bulması lazım..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5. Ulan yapılır mı bu ırak bize oyun mu yapıyor.

6. bu arada bizim batmanda tavuk fiyatları özelikle de banvitin tüm tavuk fiyatı 8,5 tl ye çıkmış bulunuyor...hammadde fiyatlarında da önemli miktarda gevşemeler var dostlar...hem bu tavuk fiyat artışları hem de hammadde düşüşlerinin olumlu etkileri üçüncü çeyreklerde görülecektir...ikinci çeyreklerde hammadde yükselişinin olumsuz etkileri en üst seviyede olacaktır...

daha önce de ciro artışları ve tavuk fiyatları artışlarından sonra eğer hammadde fiyatları düşerse karlılık da artacak diyorduk...sanırım bu güne kadar yaşanmış tüm olumsuzluklar üçüncü çeyrekte son bulacak....gerçi şu anda hammadde fiyatları düşük seviyededir ama bunun tam yansıması üçüncü çeyrekte olacaktır...

geriye tek olumsuzluk olarak ıraka ihracat yapılamaması kalacak...ırakın ihracattaki payı ne kadardır onu da bilmek lazım...banvit bu olumsuzluğu da aşarsa herşey yoluna girecektir...

kısa ve öz artık en kötüsü geride kaldı...eski karlılıklar üçüncü çeyrekte görülmeye başlanacaktır..

7. bu hisse hala elimde yok...ama burayı bir çeşit yuvam olarak görüyorum...o yüzden de hisse ile ilgili gördüğüm olumlu veya olumsuz bilgileri paylaşmayı kendime borç biliyorum...ben hepimize başarılar diliyorum..

8. Gel gel başladı yerseniz buradan size mali yerleştirip ırak ihracatı nedeniyle oluşan düşüşte soygunu yapacaklar.

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 623/872 İlkİlk ... 123523573613621622623624625633673723 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •