Artan

10,57 9.99 18:10
4,52 9.98 18:10
14,78 9.97 18:10
216,20 9.97 18:10
6,95 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

61,75 -9.99 18:10
321,00 -9.96 18:10
90,40 -9.96 18:10
52,20 -9.92 18:10
52,80 -9.9 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

12.553.298.453,05 18:10
11.129.027.275,04 18:10
10.481.881.526,54 18:10
7.516.600.316,75 18:10
6.263.391.343,00 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 624/875 ÝlkÝlk ... 124524574614622623624625626634674724 ... SonSon
Arama sonucu : 7270 madde; 4,985 - 4,992 arasý.

Konu: IHLAS - Ýhlas Holding

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by Serdar yildiz Yazýyý Oku
    Merak etme bedelli ve bu þeyler karþýlýðýnda ayakkabý kutularinda himmetleri gidiyordur, önce polis koydu derler ,sonra bizimdi derler faizi ile iade edilir. Biz millet olarak akillanmayiz ders almayýz
    Serdar Yildiz Alýntý;''Soygun yapacaðým demiþ adam . Sýrtýný sivazlamis saraylýda. Koçum yürü milleti soy getir parayý senin yýlýn bu yýl demiþ.'' Güldürdün beni Saraylýda himmeti pek sever canim..Arada bir iftar yemeklerine gidiyor ya yemek sonrasý caný himmet çekiyor bizim vatandaþýmýzda çok duyarsýz be yahu himmet yerine çay ikram ediyorlar hemde trebolu 42

2.  Alýntý Originally Posted by Serdar yildiz Yazýyý Oku
    Bana göre kap haberide geri alým yani oyunun bir parçasý, hepsinin baþ rol oyuncusu mu ca it týr. Nedenmi bir kurumdan diðerine virman yapýyorlar, ondan bir baþkasýna virman , mu Co it elindeki hisseleri baþka kurumlara ve isimlere virman edip onlar üzerinden satanda kendisi, geri alým yapicaz fiyatýmýz bu deðil diyede milletin gazýný aldýlar. Bizzat hisseyi düþüren mu co itin kendisidir. Neden vakýftan A1 e 86 milyon lot virman oldu belli iþte. Devlet bu hýrsýzlara kapý açmýþ , onlarda çalýyor milletin parasýný , adýnada serbest piyasa demiþ, madem öyle ise þirketin yüzde 51 hissesini kim eline geçirirse o olsun þirket sahibi , þu an mu Co it þirketin sahibi olmamalý, bunu neden yapmýyor, çünkü nasýl çalacak lar. Türkiye'de kurumlar bitik . Devlet aracýlýðý ile soyguna devam.elbet bir gün ilahi adalet tecelli eder
    Vakýftan A1 e virman olan 86 milyon lot bugünkü takasda oyaka virman olmuþ görünüyor. Bunu da yine pazartesi yapmýþlar. Bugün takasda görünüyor. .

86 milyon lot önce vakifa sonra A1 e sonrada oyaka en son geçmiþ, adamlar neler çeviriyor arkadaþ , neyin pesindeler.

Alýntý Originally Posted by Serdar yildiz Yazýyý Oku
    Vakýftan A1 e virman olan 86 milyon lot bugünkü takasda oyaka virman olmuþ görünüyor. Bunu da yine pazartesi yapmýþlar. Bugün takasda görünüyor. .

86 milyon lot önce vakifa sonra A1 e sonrada oyaka en son geçmiþ, adamlar neler çeviriyor arkadaþ , neyin pesindeler.
    Ne iþ peþinde olacaklar iþte Serdar kardeþ, hisseler konsomatris gibi kucaktan kucaða geziyor. Yani anlayacaðýn arkasý ciro edilip elden ele dolaþan çek senet gibi. Mücoit kirli hesaplarý için birilerine teminat ya da rehin olarak da veriyor olabilir.
    Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.

4.  Alýntý Originally Posted by Oxijen Yazýyý Oku
    Ne iþ peþinde olacaklar iþte Serdar kardeþ, hisseler konsomatris gibi kucaktan kucaða geziyor. Yani anlayacaðýn arkasý ciro edilip elden ele dolaþan çek senet gibi. Mücoit kirli hesaplarý için birilerine teminat ya da rehin olarak da veriyor olabilir.
    Þerefini kaybetmiþ vede olmayan bir Amerikan köpeðini karþýsina alýp resim çektiren ve ardýndan bu yýl ihlaslarin yýlý olacak diye beyan verenlerin onuru gururu varmýdýr.

Amerikanin yahudi kýrmasý köpek mu ca it le iþ tutup milleti pusuya düþüren elbet hesabýný günü gelince verecek .

Zalimlerin zulümleri dört bir yaný sardiysa elbet ilahi adalet te yakýndýr. Evet hedef 2023. Dört gözle artýk zalimlerin sonunun geldiðini de görmek istiyorum, biz ben yýllarca bu zalimlere oy verdik verdim. Gerçeði ancak gördük. Yazýklar olsun ...

Milletle iç içe olacaklar diye getirdik saraya kuruldular milleti itelediler . Allah büyüktür elbet. Dinimizi alet edip kullanmalarýna garibana zulmetmelerine elbet Rabbimde müsade etmeyecektir,

Mu ca it de elbet bedbaht olacaktýr. Ýt diyorum cunki mucahid müslüman adý . Bu yahudi kýrmasý.

5.  Alýntý Originally Posted by Serdar yildiz Yazýyý Oku
    Þerefini kaybetmiþ vede olmayan bir Amerikan köpeðini karþýsina alýp resim çektiren ve ardýndan bu yýl ihlaslarin yýlý olacak diye beyan verenlerin onuru gururu varmýdýr.

Amerikanin yahudi kýrmasý köpek mu ca it le iþ tutup milleti pusuya düþüren elbet hesabýný günü gelince verecek .

Zalimlerin zulümleri dört bir yaný sardiysa elbet ilahi adalet te yakýndýr. Evet hedef 2023. Dört gözle artýk zalimlerin sonunun geldiðini de görmek istiyorum, biz ben yýllarca bu zalimlere oy verdik verdim. Gerçeði ancak gördük. Yazýklar olsun ...

Milletle iç içe olacaklar diye getirdik saraya kuruldular milleti itelediler . Allah büyüktür elbet. Dinimizi alet edip kullanmalarýna garibana zulmetmelerine elbet Rabbimde müsade etmeyecektir,

Mu ca it de elbet bedbaht olacaktýr. Ýt diyorum cunki mucahid müslüman adý . Bu yahudi kýrmasý.
    Hocam yanlýþ anlamayýn sadece bende ihlastayým ve yazdýklarýnýza birkaç kelime eklemek isterim. Ben uzun süre çalýþmadým iþ yoktu vs vs. Allah a þükür durumum iyi ama ben daha kötü günlerde siyasete vurmadým evet devletin kontrol mekanizmasýnda hata var. Ama bu sizin yaþadýðýnýz borsada ilk defa olmuyor. Ha oy vermeye veya vermemeye gelince ben parasal olarak çöktüðümde ona görede davranmadým. Evet haklýsýnýz birçok yazdýðýnýzda. Ama Borsa yatýrýmcýsýysanýz bu hissenin ve birçok bunun gibi hissenin yaptýklarýný bilerek gireceksiniz. Ben bunlarýn hepsini göze alarak girdim. Ha beklentimden daha aþaðý indi ama durumu kabullenebiliyorum. Evet kaybýnýz belki çok büyüktür. Ama bugün ABD de dahi bu durum Kriptolarda ve bazý hisselerde yaþandý.

Dini alet etmeye, Din bugünmü alet edildi sizce. Neden bu serzeniþ. Çünki ucu size ve bana dokundu. Önemli olan her zaman hakkaniyetli olabilmek. Hakkaniyet ise þu ayet ile çok güzel anlaþýlýyor “Bir kavim kendini bozmadýkça Allah onlarý bozmaz.” (Rad, 13/11) Yani biz durumu uzaklarda aramayalým hocam. Herþey bizden kaynaklý.

6.  Alýntý Originally Posted by Serdar yildiz Yazýyý Oku

Serdar kardeþin caný epey bi sýkýlmýþ ((:
    Kardeþim sende farkýndasýn tahtayý takip ediyorsun bildiðin þeyler ama bildiðin þeylerin baþkasý tarafýndan söylenmesi piskolojik olarak sana iyi gelecektir diye düþundüðüm icin yazdým. Çok uzun yýllardýr takip ederim ihlas þirketlerini. Þuan ihlas yok düþüþ baþlamadan önce ihlasý satýp ihyay aldým kaderi ayný sayýlýr fakat elimde varmýþcasýna ihlas ihlgm bir fiil takasini tahtasini takip ettiðim kaðýtlar. Öyle bi negatif algý yaratýrki þirket batýyor sanýrsýn haklýsýnda. Çünkü hirsizliklarini insan gibi yapmýyorlar. Hayvanlarda olan vicdanýn 10 da 1 i yok bunlarda. Bunu en son geçen martta yaptýlar herkez yine geldik 40 krþlara demiþti ((: Tespitlerin çok doðru virman iþlemleri spekulatif eylemlerinin izlerini kaybettirme çabasý. Ama þu kesin ellerinde hayvani lot var ve prestijleri bu haldeyken bana göre bunu piyasaya satabilecek durumda deðiller. Türkiyede böyle bir satýþ yapýlabilecek sadece garanti tahtasý var ondada yabancýlarýn satýþlariný karþýlayan yatýrimcý olduðu icýn var dedim o bile taban yaptý. Diyeceksinki maliyeti 0, peki talep eden varmý ? Tr de böyle hayvani lotu olan prestiji yerlerde, spekulatif þirketin hisselerini alacak böyle bir yatýrýmcý oldugunu sanmýyorum bu yatýrýmcýnýn ihlas tahtasýna gelebileceðini ihtimal vermiyorum ((: 1.2 milyar lotu pazarlayacaksan çok saðlam bir haberle hisseyi yukarýya taþýyarak yüksek hacim yaptýrarak yapabilirsin. Birkac krþ için tahtacý tradesi ile yapamazsýn. Tahtadaki iþlemler bir cepten diðer cebe. Hodrimeydan çýksýn bir delikanlý hesaplasýn son 2 ayda ne kadar lot satabildiler. Satmiþlarsada piyasaya pompaladýklarý bana güven vermeyen söke un muhabbetinde satmýþlardýr oda tavan yapýp ertesi gün negatif fiyatlamýþtý. Ne kadar satabilmiþ olacak. Tahtacýnýn eylemlerine akýl sýr ermeyip adamlar bütün cemaate kuluçka hesap açýp yüzde 5 in altýnda lot daðýtýmý mý yapýyor kim alýyor diyenler olmuþtu. Ihlgm nin sondan bir önceki bedellisinde bu algi yaratilmiþti. 1.30 dan aldýðým ihlgm 67 kurusa düþmüþtü. Velasýl 2 lere dayandý.
    Muazzam iðrenc bir tahtacý trader gibi þerefli
    Sosyal medyadaki elestirilerin dozunun dahada artmasý hoþuma gidiyor. Tek acý nokta 5 soygun þirketinin maðduru sosyal medyada birlik olup gareket edemiyor. Bir foto karesi için bircok þey feda edecek bir yetkili isim var sonuçda. Yazýk.
    Fiyat düþük diye gelen yeni yatýrýmcý oldukça aþþaðýya baskýlayýp onlarýn malýný ucuza kapatmaya çalýþmasýndan korkuyorum. Kan kokusu almýþ köpek balýðý gibi tahtacýya yeni planlar yeni ugraþlara gerek var mý. Süreci uzatýrsa bu uzatýr görüþündeyim. Þerefliler kol kesmemize bile izin vermedi yüzde 50 zararla ben hissemi satacak deðilim. Allah zorda birakmasin tabi. Rahatla hocam kapat ekranlarý uzaklaþ.
    Yazdýklarim saçmalýktýr yatýrým tavsiyesi deðildir.

7.  Alýntý Originally Posted by KRM55 Yazýyý Oku
    Serdar kardeþin caný epey bi sýkýlmýþ ((:
    Kardeþim sende farkýndasýn tahtayý takip ediyorsun bildiðin þeyler ama bildiðin þeylerin baþkasý tarafýndan söylenmesi piskolojik olarak sana iyi gelecektir diye düþundüðüm icin yazdým. Çok uzun yýllardýr takip ederim ihlas þirketlerini. Þuan ihlas yok düþüþ baþlamadan önce ihlasý satýp ihyay aldým kaderi ayný sayýlýr fakat elimde varmýþcasýna ihlas ihlgm bir fiil takasini tahtasini takip ettiðim kaðýtlar. Öyle bi negatif algý yaratýrki þirket batýyor sanýrsýn haklýsýnda. Çünkü hirsizliklarini insan gibi yapmýyorlar. Hayvanlarda olan vicdanýn 10 da 1 i yok bunlarda. Bunu en son geçen martta yaptýlar herkez yine geldik 40 krþlara demiþti ((: Tespitlerin çok doðru virman iþlemleri spekulatif eylemlerinin izlerini kaybettirme çabasý. Ama þu kesin ellerinde hayvani lot var ve prestijleri bu haldeyken bana göre bunu piyasaya satabilecek durumda deðiller. Türkiyede böyle bir satýþ yapýlabilecek sadece garanti tahtasý var ondada yabancýlarýn satýþlariný karþýlayan yatýrimcý olduðu icýn var dedim o bile taban yaptý. Diyeceksinki maliyeti 0, peki talep eden varmý ? Tr de böyle hayvani lotu olan prestiji yerlerde, spekulatif þirketin hisselerini alacak böyle bir yatýrýmcý oldugunu sanmýyorum bu yatýrýmcýnýn ihlas tahtasýna gelebileceðini ihtimal vermiyorum ((: 1.2 milyar lotu pazarlayacaksan çok saðlam bir haberle hisseyi yukarýya taþýyarak yüksek hacim yaptýrarak yapabilirsin. Birkac krþ için tahtacý tradesi ile yapamazsýn. Tahtadaki iþlemler bir cepten diðer cebe. Hodrimeydan çýksýn bir delikanlý hesaplasýn son 2 ayda ne kadar lot satabildiler. Satmiþlarsada piyasaya pompaladýklarý bana güven vermeyen söke un muhabbetinde satmýþlardýr oda tavan yapýp ertesi gün negatif fiyatlamýþtý. Ne kadar satabilmiþ olacak. Tahtacýnýn eylemlerine akýl sýr ermeyip adamlar bütün cemaate kuluçka hesap açýp yüzde 5 in altýnda lot daðýtýmý mý yapýyor kim alýyor diyenler olmuþtu. Ihlgm nin sondan bir önceki bedellisinde bu algi yaratilmiþti. 1.30 dan aldýðým ihlgm 67 kurusa düþmüþtü. Velasýl 2 lere dayandý.
    Muazzam iðrenc bir tahtacý trader gibi þerefli
    Sosyal medyadaki elestirilerin dozunun dahada artmasý hoþuma gidiyor. Tek acý nokta 5 soygun þirketinin maðduru sosyal medyada birlik olup gareket edemiyor. Bir foto karesi için bircok þey feda edecek bir yetkili isim var sonuçda. Yazýk.
    Fiyat düþük diye gelen yeni yatýrýmcý oldukça aþþaðýya baskýlayýp onlarýn malýný ucuza kapatmaya çalýþmasýndan korkuyorum. Kan kokusu almýþ köpek balýðý gibi tahtacýya yeni planlar yeni ugraþlara gerek var mý. Süreci uzatýrsa bu uzatýr görüþündeyim. Þerefliler kol kesmemize bile izin vermedi yüzde 50 zararla ben hissemi satacak deðilim. Allah zorda birakmasin tabi. Rahatla hocam kapat ekranlarý uzaklaþ.
    Yazdýklarim saçmalýktýr yatýrým tavsiyesi deðildir.
    Üstad yazdýklarýn hicde saçmalýk deðil, gayet hisseyi ve tahtaciyi vede mu ca iti iyi tarif etmiþsin.

Biraz araþtýrdým sýradan yerlerden de deðil banka yatýrým danýþmanlarindsn özellikle, tahtada öyle alýcý pek kimse yok. Bedelli zamaný kuluçka hesaplara aktardýðý lotlarini dolaylý isimler üzerinden satmak icin tahtaya yazanda alýcýya yazanda bizzat mu ca it dediler. Yabancý alýcý gözükende gerçek yabancý deðil oda onun kuluçka hesabý dediler, neden basýyor aþaðý peki alan yoksa dedim. Dedikleri þu adam bedelli yaptý ve ky var hissede onlarda ortalama 1 lira ve üzerinde maliyetli kaldý . Onlardan almak için aþaðý basýyor , huy edinmiþler bunu aþaðýda bekletip bezdirip hisseyi aþaðýdan alýp yukarý o zaman çýkarmak derdindeler dedi. Malesef bunu hep yapýyorlar dedi. Kimsede birþey demiyor ,yalan kap haberi had safhada oluyor bunlarda SPK hesap sormuyor kullanýyor dedi.

Adam hayinlik zulüm peþinde kýsaca. Dediðin gibi zýrnýk satmam bende beklerim gerekirse gerektiði kadar.

8. IHLAS - Ýhlas Holding

Borsa,borsaya açýlmýþ þirketlerin patronlarýna her para lazým olduðu zaman yatýrýmcýdan para toplanan yer olmamalý.Borsa,birzamanlar güçlü,kazanan,büyüyen,fakat sonradan iþleri bozulduðu zaman SPK nýn eski günlerinin hatýrýna korumaya alýp küçük yatýrýmcýnýn patronlar tarafýndan soðüþlenmesine göz yumulan yer olmamalý.Kýsaca,borsa,þirket sahipleri patronlarýn küçük yatýrýmcýnýn cebine kene gibi yapýýþtýðý yer olmamalý...

hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi

Sayfa 624/875 ÝlkÝlk ... 124524574614622623624625626634674724 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •