Sayfa 628/1019 İlkİlk ... 128528578618626627628629630638678728 ... SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 5,017 - 5,024 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

1.  Alıntı Originally Posted by altınyıldız Yazıyı Oku
    Bilgi talebi:
    Geçen sene Mart ayında faiz oranlarını araştırırken bu sayfada
    Odea bankta 1 yıl ve üzeri vadeli mevduata % 20 oran olduğunu okudum
    ve ben de vadesi dolan mevduatımı başka bir bankadan
    25 martta Odea banka ( birkaç milyon üzeri birikimimi) % 20 oran ile 400 gün vadeli olarak aktardım.
    Netice: geçenlerde enflasyon oranı artışından dolayı banka müdürünü aradığımda
    benim hesabımın enflasyon endeksli olmadığını, düz normal mevduat % 20 oran olduğunu söyledi
    25 martta enflasyon endekli 19.25 idi, biz sizinkini %20 olan düz orandan bağladık diyor.
    Enflasyon endekslinin sözleşmesi de farklı diyorlar.
    İşin açığı o dönemki sağlık sıkıntılarından dolayı ne imzaladım hatırlamıyorum.
    forumdaki sohbet arşivime baktığımda o tarihte buradaki arkadaşların hepsinin aynı tarihte
    % 20 enflasyon endeksli bağladığını gördüm.
    Banka 25 martta enflasyon endekslide kesinlikle 19.25 oranı vardı
    sizinki düz 20 normal mevduat diyor
    Hülasa; durum bu. Bu konuda yapılabilecek bir şey var mıdır.
    siz hesabı açarken ben enflasyon endeksli mevduat hesabı açmak istiyorum demediniz mi eğer demenize rağmen düz mevduat açıldıysa müşteri temsilcinizin büyük ihmali var ayrıca enflasyona endeksli mevduatta o aylarda 19.25 diye bir oran olduğunu hatırlamıyorum bende dahil bağlayan herkes 20 orandan bağladı

2.  Alıntı Originally Posted by altınyıldız Yazıyı Oku
    Bilgi talebi:
    Geçen sene Mart ayında faiz oranlarını araştırırken bu sayfada
    Odea bankta 1 yıl ve üzeri vadeli mevduata % 20 oran olduğunu okudum
    ve ben de vadesi dolan mevduatımı başka bir bankadan
    25 martta Odea banka ( birkaç milyon üzeri birikimimi) % 20 oran ile 400 gün vadeli olarak aktardım.
    Netice: geçenlerde enflasyon oranı artışından dolayı banka müdürünü aradığımda
    benim hesabımın enflasyon endeksli olmadığını, düz normal mevduat % 20 oran olduğunu söyledi
    25 martta enflasyon endekli 19.25 idi, biz sizinkini %20 olan düz orandan bağladık diyor.
    Enflasyon endekslinin sözleşmesi de farklı diyorlar.
    İşin açığı o dönemki sağlık sıkıntılarından dolayı ne imzaladım hatırlamıyorum.
    forumdaki sohbet arşivime baktığımda o tarihte buradaki arkadaşların hepsinin aynı tarihte
    % 20 enflasyon endeksli bağladığını gördüm.
    Banka 25 martta enflasyon endekslide kesinlikle 19.25 oranı vardı
    sizinki düz 20 normal mevduat diyor
    Hülasa; durum bu. Bu konuda yapılabilecek bir şey var mıdır.
    Kardeşim 19,25 oranla ilgili yalan söylüyorlar hangi şube merak ettim.Burada çoğu arkadaş 20-26 mart tarihlerinde 20 ile bağladı enflasyona endeksli hesap olarak açıldı.Şubeye git sözleşmeni talep et.Bende geçenlerde şüphelendim enflasyon artınca banka ters bi durum yaşatmasın diye hesabımın olduğu şubeyle görüşüp başka şubeye sözleşme örneğini göndermelerini istedim bi nüsha elimde enflasyona endekli açılmış.Dediğim gibi sözleşmene mutlaka bak.Eğer sözleşmen normal mevduatsa çok yapabileceğin birşey kalmıyor.Eğer bağlarken telefonla görüştüysen tarih saatiyle birlikte belki savcılığa veya bddk'ya şikayet dilekçesi verip ses kayıtlarını talep edebilirsin.

Alıntı Originally Posted by bjkay Yazıyı Oku
    83 gun var. Biraz daha denerim. 22den aldım faiz 25 olursa ve vadeyi beklemeden satarsam deger kaybı oluyor mu onu sormuştum. 22den mi 25ten mi satiyorum..

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    22 den aldınız 22 den satarsınız.

4.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    siz hesabı açarken ben enflasyon endeksli mevduat hesabı açmak istiyorum demediniz mi eğer demenize rağmen düz mevduat açıldıysa müşteri temsilcinizin büyük ihmali var ayrıca enflasyona endeksli mevduatta o aylarda 19.25 diye bir oran olduğunu hatırlamıyorum bende dahil bağlayan herkes 20 orandan bağladı
    Dediğiniz gibi Mart ayı sonuna kadar 19.25 diye bir oran yoktu.Ya MT'nin çok büyük bir ihmalkarlığı var yada parayı ödememek için senaryo peşindeler şeytanını avukatlığını yapayım aynı senaryoyu tüm enflasyona endeksli hesaplar için yapabilirler mi ?.Bence arkadaşımız sözleşmeye baksın öncelikle.Hepimiz merak ettik güncel bilgileri forumda paylaşırsa iyi olur.

5.  Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    Kısmi satış yapabilirsiniz,
    500 TL satış yaptıktan sonra ilk bağladığınız anaparadan 500 TL eksilir, kalan kısım işlemeye devam eder.
    İşleyen faiz ayrı bir tarafta birikiyor, anaparaya eklenerek faize dahil olmuyor. Tümünü satıp yeniden aldığınızda ekletmiş olursunuz.
    İşte tam aradığım cevap buydu. Çok teşekkür ederim

SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Bu işin sonu karakolda bitecek.!!!

Yandım kül oldum diyenler .!!!

Ağlamaya yine başlayacak.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

7.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    22 den aldınız 22 den satarsınız.
    Net oldu sagolun. Burgan eft limitini 500e çıkarmış bu arada..

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 628/1019 İlkİlk ... 128528578618626627628629630638678728 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •