Sayfa 629/1001 İlkİlk ... 129529579619627628629630631639679729 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 5,025 - 5,032 arası.

Konu: Viop XXXIX

1. Başkasını bırakıp kendi halime bakıyorum. Ameliyatım var iki yıldır bekliyorum. Kamu hastanelerinde ya malzeme ya yatak yok. Malzemeyi kendin alırsan ediyorlar. Özel hastaneler de benim ameliyat 50-60 bin. Kullandığım daimi bez sonda için aynı kalitede devam edersem 650 sonda ilaveten 1000 TL de sonda açığı için çıkıyor. Bez de 1000 t ye yakın fark var. İlaç farkı direk maaştan 300 TL geçen hafta egzersiz icin kullanmış olduğum uzun bacakları biri istedi muhtemelen on bin TL fark istediler. Yani kimin tarafından bakarsan bak durum kötü değil berbat ötesi

O dayular 5 market gezip en ucuz malı almaya çalışıp,dışarı çıkınca egonomi çoğğğ eyüüüü diyorlar....
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Akp nin kalesi Konya'da bile kazanması zor artık. Ne yaparsa yapsın kazanmadı mümkün değil gördüğüm. Sadece 65 yaş üstünde sıkıntı yok. Gerisi sürünüyor. Dün biriyle görüştüm oturduğu evi kiraya verip anasının evine gitmiş kendisi tavandan işsizlik maaşı alacak Aralık ayına kadar. Bedel ödemem kime verdiyse o ödesin diyor.
    SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

3. Dow 2020 Ekim den beri ilk kez 50 haftalık ort.altı kapattı.
    İlaveten gene önem verdiğim 8 aylık ortalamaya bakınca 2 hafta önce tam bu ortalama üstünde kapatmış ,sınırda. Bu hafta ise altına inip bu ortalamayı yukarı yoklamış ,teyit almış ama kıramayıp haftayı da dipten kapatmış.
    Bu hafta bana göre yönün kesin belli olacağı hafta olacak
    Bist de zaten 1980-2060 sıkışmasının sonunda.
    Dow a bakınca gözü aşağı bakıyor. Sadece Ukrayna dan iyi haber gelir mi diye bekliyorum. Bir yandan ABD nin savaş istemesi sanki grafikte resmi çizip, olumsuz haber istiyorlarmış diye düşündürüyor.

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Tavuk döner ayran 30 lira olmuş..
    Öğrenci ve dışarıda öğrenci okutana yardımcı olsun...

Benim küçük enik ilçede fen lisesi okuyor. Geçen gün annesine anne haber vermeden öğlen dışarıdan ekmek arası sipariş verdimk arkadaşlar ile ders çalışmak için özür dilerim demiş. Ayda yılda birkez böyle bir şey yapan bir çocuk. Çocuğun bile bilinç altına böyle bir şey yerleşmiş biz öyle bir demeden.

5.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    O dayular 5 market gezip en ucuz malı almaya çalışıp,dışarı çıkınca egonomi çoğğğ eyüüüü diyorlar....

65 yaş üstü kısmen belki birde bazı cahil cuhela gerisi muhalif.

6. Şahna kardeş daha babam ile bir günümüz yok kavga etmeden gittiği. Yav çocuk çoluk anlamaz yoktan diyorum. Ben çobanlık yaparken ekmek yoktu diyor. Ne biliyim kızı ilçeye gönderip onun orda aç susuz kalmasına nasıl kıyarım. Tütün sarıp içerim ama ondan kısamam.

7. Akp ile musmutlu ilişkisi olanlar hastanede ağır medikal malzeme ücretini görünce ilişkisi biter saf değiştirir.

8. Ulke kamu kurumlarında makam aracı saltanatına son vermeden. Şehirlerde muhtarlıkları kaldırmadan bir yere varamaz. Bu saatten sonra mantık kazanırsam bunun için değerdi kazanamazsam kalana enkaz bırakırım. İktidar değişikliğinde yapılacak ilk iş KPSS siz alınan tüm çalışanlar ihraç edilip yeniden adil bir kpss ile hakkaniyet ile yerleşme. Sonra tüm ihaleler mercek altına alınmalı.

Sayfa 629/1001 İlkİlk ... 129529579619627628629630631639679729 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •