Sayfa 629/655 İlkİlk ... 129529579619627628629630631639 ... SonSon
Arama sonucu : 5234 madde; 5,025 - 5,032 arası.

Konu: AKBNK - Akbank T.A.Ş.

eşeğe sormuşlar: inişi mi seversin, yokuşu mu? bunun düzü yok mu demiş. bir arkadaş bankaları göğe çıkarıyor, diğeri yerin dibine.
    önce özellikle özel bankalar bedelli sermaye artırımı kesinlikle yapmazlar. kamu bankaları olabilir.
    merkez bankasının düşük faizi, bankaları rahatsız eden bir durumdur. yüksek faiz bankalar için her zaman iyidir. ellerinde tuttukları devlet tahvili, bonosu özvarlıkları içindeki payı nedir? belki ilk başlarda karlarında bir düşme meydana gelse de, orta, uzun vadede, faizlerin artacak olması (artarsa) bankaları borsada (son birkaç yıldır geride kalmakta idi) öne çıkaracaktır.
    vatandaşın rahatça dolarlarını satıp, piyasanın bir ölçüde dengeye gelebilmesi için doların 25 olmasını beklerim ki gidişat da o yöndedir.

2. Doların 25 tl olması bankaların kümülatif veya oransal değerlemelerini dolar bazlı artıracaktır

Dolar artıkça borsa artar borsa artıkça 5000 değil 6000 puan taban diye konuşmaya başlarız

Ben bu forumda borsa hisse konuşmak isterim doları asla yatırım aracı olarak görmüyorum vatandaşın dolar kurbanı olduğunu çok gördüm yaşadık şahit oldum tine aynı berbat olaylar olacak 25 den dolar alan 20 den geri satmak zorunda kalacak bundan korkuyorum

180 ters bir yorum yok aslında KAOS VE AŞIRI OYNAK Abartılı trajik ve %300 yükselten %70 düşen bir borsada mantık ve tez savunmak da akıllı adam işi değil

Bankaların adil değeri 4 fk değil 6 fk üstüdür
    Bankaların adil değeri dolar bazında en az 4 misli olmalıdır

Dolar tl değeri umurumda bile değil bankaların değeri ise UMURUMDA saygılar sunarım

6. Arkadaşlar Akbankın diğer büyük bankalara göre daha düşük performans göstermesinin sebebi hakkında bilgisi olan varmı. Paylaşabilirse sevinirim. Akbank hem pd/dd hemde fk olarak en ucuz kaldı ve hala aynı şekilde fiyatlanıyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by Stock trader Yazıyı Oku
    Arkadaşlar Akbankın diğer büyük bankalara göre daha düşük performans göstermesinin sebebi hakkında bilgisi olan varmı. Paylaşabilirse sevinirim. Akbank hem pd/dd hemde fk olarak en ucuz kaldı ve hala aynı şekilde fiyatlanıyor.
    Ben yabancı etkisi olduğunu sanıyorum. Ne demek istediğimi sizin tecrübenizle anlayacağınızı düşünüyorum.
    M.Ş ve H.G.E hamleleri ,yabancı yatırımcı getirebilir ise! Yabancının gözdesi olan AK uzak ara öne bile geçebilir.
    Bunlar sadece benim varsayımlarım.

8. Tarihsellere basınca tüm bankalarımız kriz dönemleri dışında dahi 0.50 ile 0.60 pd/dd. Estetik değerinden %50 iskonto sınırına kadar dayanmışlardır

2023 ve 2024 senesinde tüm bankalarımız defter değerini yüksek enflasyon ve artan karşılıklar sebebiyle % 50-60 ileri götürecek piyasa değeri /defter değer oranı ise 0.50 ile 0.60 dip bölge 0.90-1.00 zirve olmak üzere hareket halinde olacaklar .

Şimdi arkadaşlar net konuşalım fk fiyatlama evresinden çok uzak bir ekonomide yaşıyoruz

Bankalarda fiyat hedeflerinde yabancısız sadece pd / dd bakacağız . Artış %30 ise dip seviye mevcutun % 20-25 üstü tepe seviye ise %120 olacaktır .

Bankalar için rahatlıkla %70-75 yükseliş hedefi verebiliriz. Ahlaka eşyanın tabiatına hayatın gerçek alkışına uygundur

Bu bence 1 hedeftir 12 ay sonrası ana hedefler bankalarda %90 ila %125 artış potansiyelidir

Akbank için soralı hedefler bunlardır

Enseyi asla karartmayın Sabredin sabredin sabredin

Ralli ile ilk hedefin fibo 0.764 yani %57 artış yakın vade gerçekleşebilir

Xbank için 7300 üstü seviye 6 aylık bant içinde ilk ralli hedefidir

Bunlar analitik hesaplamalar olup aman ne sert bankalar gittt diyerek arkasından şaşkın şaşkın bakmamız için yazılan hesaplanan değerlerdir

Asla yatırım. Tavsiyesi içermez .

30 tl gelen Akbank 40 tl 12 aylık hedefine de gider benden söylemesi pd /dd bunu öngörür Ytd

Sayfa 629/655 İlkİlk ... 129529579619627628629630631639 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •