Sayfa 630/1003 İlkİlk ... 130530580620628629630631632640680730 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 5,033 - 5,040 arası.

Konu: Viop XLII

1. Teşekkürler Sn. Kelebekx evet ucuzun da ucuz oluyor borsada inceleyelim bilanço ile.
     Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Çok ucuz kağıt. Amma ve lakin borçlar, devretme devralma, kardeş şirketler derken binbir dolap entrikası mevcut.

İhlas vakası olabilecek potansiyeli mevcut.

Hani şu 3 TL üzerindeyken milletin evini arabasını satıp girdikten sonra 18 kuruşlara düşürülen kağıt.

Bi önce forumuna uğrayın isterseniz. Bu kağıdı almak öyle gofret almaya benzemez. Anlatsınlar.

2. Ne zaman O grubun ürün yesem cırcır oluyorum artık içine ne katıyorlarsa bilmiyorum

gunaydın bugün bozgurt dayumu uzecez biraz ama olsun yapcak bşey yok öncekı gazandıklarına saysın artık

4. Yön ne tarafa diyorsunuz Tarkan bey
     Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    gunaydın bugün bozgurt dayumu uzecez biraz ama olsun yapcak bşey yok öncekı gazandıklarına saysın artık

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Yön ne tarafa diyorsunuz Tarkan bey
    iki ihtimal var bugün ya yuksek açıp yavaş yavaş verecekler,ozaman asıl ralli yarın olur...yada yüksek açıp devam edecek ve şortçuları bicecekler...doğrusunu ancak Allah bilir..ben atıp tutuyoyom işte bana bakmayınherşeyi bilsem memur olmazdım...

6.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    Günaydın dayucuğum. Beni nasıl üzeceksin anlamadım, maliyetim belli, üstüne çıkarsa o zaman düşünürüz.
    vuruşmaya devam
    Hamdım Piştim Yandım

7. Günaydın vob esnafı bol kazançlar dilerim
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    TOFAS, beklentiler dahilinde ama ARCELİK, beklentilerin altında kar açıklamış..

ykbnk,mükemmel kar açıklamış.

Sayfa 630/1003 İlkİlk ... 130530580620628629630631632640680730 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •