Sayfa 632/1024 İlkİlk ... 132532582622630631632633634642682732 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 5,049 - 5,056 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by kemalkonyadan1 Yazıyı Oku
    siz de haklısınız . dikkat ederseniz 16 üzeri oran büyük meblağda var dedim . ben 16 aldım demedim .Mayısın 3. haftasında 15.80 oran aldım normal vadeli mevduata 1 milyon- 1.5 milyon arası bir meblağa . Banka ismi paylaşmamanın 1. sebebi kişisel güvenlik , 2. sebebi alınan oran şu bankadan denildiğinde , o bankanın farklı şehirdeki şubelerinden aynı oran alınmaya çalışılacak olması ve şubenin fırçalanacak olması , kendi avantajımı kaybedecek olmam .Hele ki Konya da nokta atışı ben bu oranı alırken 14.25 il daha yüksek bir tutar karşımda bağlandı.Adım gibi biliyorum ki yüksek oranlar zaten az sayıda kişiye veriliyor. Ben kimseye almayı bilmiyorsunuz demedim , ya da hakaret etmedim. Sadece dostça, pazarlık edin dedim , daha fazla kazanasınız diye , ama anında bir dalga geçen çıktı . Çay ve kahvenin önemi varsa size göre ve o noktaya odaklanıyorsanız saygı duyarım , istediğiniz kadar dalga geçebilirsiniz hakarete varmadığı sürece . Son bir husus daha , büyük bankaların özel bankacılığı da dönem dönem küçük olarak tarif edilen bankaların verdiği oranların üzerinde oran verebiliyor. bu kullandığınız smiley hoşuma gitti bu arada .Aslında hatta hakaret de edebilirsiniz , çok da sorun yok ben sadece insanların daha fazla alabileceiğini belirtmek için yazdım , sonuçta o insan daha yüksekle ya da daha düşükle bağladığında ben para kazanmış olmayacağım koşarak gelip mevduat dışı bir şey de paylaşmadım ... Can sıkıntısından kendimi sinir etmek için de yazmadım. İyi hafta sonları
    Keşke konyalı olduğunuzu belirtmek yerine şube adı belirtmeden Hangi bankadan kaç oran aldığınızı belirtseydiniz. İnanın foruma daha fazla katkınız olurdu. bir arkadaşımız siz bu forumda pinekleyin biz alternatif forumlarda görüşüyoruz ve 15.60 gibi bir oran alıyoruz demişti şimdide siz çayımızı yudumlarken yüksek oranları götürüyoruz diyorsunuz. lütfen artık hangi banka size bu oranları vermiş bizlerlede paylaşında inandırıcı olsun

2. trion 500k nın bir tık üzerinde olursa swap yapan 2 banka var bilidiğim kadarıyla minimum 500k için 15 üzeri oran alınabilir. 7 milyon için daha iyi oran çok rahat alınabilirmiş . Bir de çevremden duymadım meselesi var , zaten çevreden yüksek oranları söylemez kimse kendi avantajını kaybetmemek için. Demek istediğim de o nokta . Örnek veriyorum , çoğu zengin bırakın aldığı oranı , dışarıya karşı çok mütevazi bir hayat göstermekte. İster can güvenliği deyin , isterseniz başka bir şey .

3. eski nickim konyadankemal ya da kemalkonyadan gibi bir şeydi o yüzden aynısını kullanmıştım. pek yazma niyetim yok. Parayı kimse kolay biriktirmiyor , karşılığının çok altında bağlayıp daha az kazanmasın , karşılığını almaya çalışsın insanlar diye yazdım sadece .

4.  Alıntı Originally Posted by ihtiyar Yazıyı Oku
    Bazı insanlar doğuştan inattır. Yeniliğe kapalıdır.
    Bazıları da kendi başaramadığı şeyleri tu kaka sayar.
    Bazıları karşıdır, herşeye karşıdır.
    bazılarına iyilik yaramaz, mayası bozuktur.
    bazıları hasuttur, kendinden başkası kazanmasın, başarmasın ister.
    bazıları uzanamadığı ete mundar demeyi tercih eder.

Ben ve bir kaç eski tüfek, üstü kapalı da olsa aydınlatmayı, doğruları yazıyoruz ama inkarcılar iftira atarak konuyu sulandırıyor. Biz de yazmayız kardeşim, çok da derdimiz değil hani.... Sizler her şeyi daha iyi bildiğinize göre yardımcı olursunuz insanlara... Aslında bildiğim, defalarca da yaşadığım '' Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar '' lafına uymadığım için hatalıyım.
    eski tüfek arkadaşlar bizimle bilmece oynuyorlar galiba, bir bilmecem var çocuklar acaba adı nedir nedir? ya bu kadar zormu şu banka 15.60 veriyor şu şunu veriyor demek? bu forumda kimsenin haset ettiğini de düşünmüyorum herkes elinden geldiğince oran paylaşıyor ve forumdaşlara katkı sağlıyor

5.  Alıntı Originally Posted by mavsaro Yazıyı Oku
    eski tüfek arkadaşlar bizimle bilmece oynuyorlar galiba, bir bilmecem var çocuklar acaba adı nedir nedir? ya bu kadar zormu şu banka 15.60 veriyor şu şunu veriyor demek? bu forumda kimsenin haset ettiğini de düşünmüyorum herkes elinden geldiğince oran paylaşıyor ve forumdaşlara katkı sağlıyor
    Banka adı yazmak zor değil elbette fakat kendimden biliyorum hem şehir hem banka adı yazsam da inandırıcı bulmayıp şubesini de soran hatta ekran görüntüsü yapıştırda inanalım diyen tipler var.Halbuki o kadar bilgiyi aldıktan sonra al eline telefonu ara şubeleri bul oranı ama iyice hazıra konmak istiyorlar.Öyle olunca kişisel olarak mt tarafından tanınma ihtimali doğuyor ya da niye verdiğimiz oranı başkalarına söyledin muhabbetleriyle karşılaşma ihtimali doğuyor.Buraya bilgi yazanın cebine beş kuruş girmezken niye kendini ifşa ettirip sıkıntıya girsin?

6. banka adı bile yazmayı bırakmışlar.
    arkadaş hiç yazmayın.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

7. Benim twitter adresimde resmim var ilk açtığımdan beri aynı nick kullanıyorum orada da.

Bir bankada mevduatım var sadece .

bir gün oran istediğimde borsadaki yatırımlarınız için sizi hisse yatırım bölümüne yönlendireyim dedi .

Meğerse dolaylı olarak twitter dan biliyormuş beni resimden tanımış

8. burda bilmecevari yazan arkadaşların bence asıl niyeti birileri bastırsın şu 15.li oranları bulsunda bende gidip o bankaya yatırabileyim. kimseninde cüzdanını gösterip kendini ifşa etmesine gerek yok. ayrıca şube adı belirtmesinede gerek yok şu banka şunu veriyor demek yeterli yoksa bu forumda paylaşımda bulunmanın anlamı ne

Sayfa 632/1024 İlkİlk ... 132532582622630631632633634642682732 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •