Sayfa 632/1200 İlkİlk ... 1325325826226306316326336346426827321132 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 5,049 - 5,056 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1. ralli başlamadı milletten asels gibi malları hele bi alsınlar bangalar dan bi isc yaptı diğerleri tazeeee
    bilmeden yazma düşünmeden konuşma.......

2.  Alıntı Originally Posted by emredalgic Yazıyı Oku
    Hocam s8mdi bisey soyleyip yanlis yonlendirmek istemem.

Yzun vade grafiginiz 2012ye kadar gidiyor. Duseni kirmasi bu kadar uzun surduyse pozisyon almak icin brlkide acele etmemek lazim birkac hafta beklemek gerekebilir. 2015ten bugune bakarsaniz duseni henuz kirmamis mesela. Hatta cok trend icinde olmadigi bile soylenebilir.

Kisa vade icin 5dklik grafigi dikkate almak yaniltici olabilir cunku cok kisa bir vade sizinde dediginiz gibi.

Son gun hacmi guzelmis. Bunlar benim sahsi amator dusuncelerim. Ben bu grafige gore pozisyon alirken temkinli olurdum.

Hocam

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Çok uyanık ve temkinlisin takdir ediyor. Katılıyorum bekle ve gör çünkü bu escom...

3. Sacroyu yillardir takip ederim bilirim, bu forumdan oncesinde de, yillardir defalarca acik ve net bir sekilde bu forumu acma sebebini siz teknik analiz yapanlardan faydalanmak olarak direk belirtmistir..o size teknik bakis acisi ogretti ve herkes paylassin ben yorumlayayim tek istedigim bu dedi..kendisinin yillardir bu tutarli, durust ve net durusunu gorurken susamadim, bin kere soyledi siz cizin bende faydalanayim diye...azicik saygi duyun, deger bilin..bin tane adam, sayesinde teknik ogrendiniz, simdi cizin koyun o yorumlar, siz gelisirsiniz...

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by nymeria Yazıyı Oku
    Sacroyu yillardir takip ederim bilirim, bu forumdan oncesinde de, yillardir defalarca acik ve net bir sekilde bu forumu acma sebebini siz teknik analiz yapanlardan faydalanmak olarak direk belirtmistir..o size teknik bakis acisi ogretti ve herkes paylassin ben yorumlayayim tek istedigim bu dedi..kendisinin yillardir bu tutarli, durust ve net durusunu gorurken susamadim, bin kere soyledi siz cizin bende faydalanayim diye...azicik saygi duyun, deger bilin..bin tane adam, sayesinde teknik ogrendiniz, simdi cizin koyun o yorumlar, siz gelisirsiniz...

Her noktasına katılıyorum,Tatildeyim Uygulamada itibar verilemiyor size borcum olsun .

Redmi Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bu An Sahip olduğun tek şey ve Sorgulanmamış yaşam yaşanmaya değer değildir..
    twitter-@ZaWarona

5. Gene ortalık karışmış.bunlar hep quaentin tarantino filmleri izlemekten oluyor.

düşüncelere kurşun işlemez.

6. Burayı çok geç buldum ve erken kaybedeceğim gibi görünüyor.
    Hay bin kunduz.....
    işte yüzyılın teknik yorumu bu: "cuma günü papazı salarlarsa endeks 105-107 bine garan ve halk 9-10 aralığına gider."

7. Yahu adam diyorki...arkadaşım ben çalışan evli bir çocuk babası adamım bu işten anlarım fakat benim zamanım kısıtlı ve değerli 440 tane hissenin grafiği ni tek tek açıp bakıp yorumlayamam siz grafiği ciziktirin ben onu yorumlayayim bilende faydalansin hemde eksiklerini görsün topigi takip eden bilmeyenler de faydalansin.olayin özeti bu... ama bazıları istiyorki şunu surdan al bunu burdan sat diye bize komut versin istiyor.

düşüncelere kurşun işlemez.

Alıntı Originally Posted by nymeria Yazıyı Oku
    Sacroyu yillardir takip ederim bilirim, bu forumdan oncesinde de, yillardir defalarca acik ve net bir sekilde bu forumu acma sebebini siz teknik analiz yapanlardan faydalanmak olarak direk belirtmistir..o size teknik bakis acisi ogretti ve herkes paylassin ben yorumlayayim tek istedigim bu dedi..kendisinin yillardir bu tutarli, durust ve net durusunu gorurken susamadim, bin kere soyledi siz cizin bende faydalanayim diye...azicik saygi duyun, deger bilin..bin tane adam, sayesinde teknik ogrendiniz, simdi cizin koyun o yorumlar, siz gelisirsiniz...

Aynen budur. İmzamı atarım. Ne dediysek odur.

çok güzel yazmışsınız.

Neyse artık bu konuyu kapatalım.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

Sayfa 632/1200 İlkİlk ... 1325325826226306316326336346426827321132 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •