Sayfa 633/885 İlkİlk ... 133533583623631632633634635643683733 ... SonSon
Arama sonucu : 7075 madde; 5,057 - 5,064 arası.

Konu: EndeksS

1. Nefret kelimesini kolay kolay kullanmam ama bu borsada nefret ettiğim tek şey BANKOF...

Yabancıyı kovup, ortalığı Bankof a devrettiler, günlük alıyor endeks + 1 kapatıyor, günlük satıyor endeks - 1 kapatıyor, resmen at oynatıyor...

Bankof takas saklamasında hisse barındırmadığı-biriktirmediği sürece bu borsa bir ileri iki geriye gider...

2.  Alıntı Originally Posted by Underground Yazıyı Oku
    Nefret kelimesini kolay kolay kullanmam ama bu borsada nefret ettiğim tek şey BANKOF...

Yabancıyı kovup, ortalığı Bankof a devrettiler, günlük alıyor endeks + 1 kapatıyor, günlük satıyor endeks - 1 kapatıyor, resmen at oynatıyor...

Bankof takas saklamasında hisse barındırmadığı-biriktirmediği sürece bu borsa bir ileri iki geriye gider...
    işyat belli, ykb de belli, bofa dediğin gibi, araba sileceği demiştik bir o camda bir bir bu camda,..
    yönü doğru olana mecbur kazandıracaklar ama,

ancak hissede olanların geneli yukarı beklentili olduğundan, birde artık borsa dönsün istendiğinden,
    problem yaşanıyor,
    biz daha ziyade bu iş yat ve ykb ikilisine bakmamız gerekiyor, çünkü bofa dediğin gibi, gün içi
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

3. burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar

4. bakalım bu salak şekil ne halt edecek oyalanırken çizdim öylesine,

5. Kan kırmızısını yarın bekliyordum bir ihtimal Çarşamba bile olabilirdi ama bugün benim için sürpriz oldu...

Ve bu olduğunda nakite geçmeyi dener, becerirdim de ama bugün hem full hissedeyim ( Portföyün % 85 i Sise) hem tek işlem bile yapamadım. O kadar yaprak kımıldamadan bekledim...
    Son düzenleme : Underground; 04-11-2024 saat: 14:27. Sebep: Kelime ekleme

6. Sayın hocam, senin tıbırg sevmem ama ben akşama bomonti sefası yaparım... Şu an kendime kızmakla meşgulüm...

7.  Alıntı Originally Posted by Underground Yazıyı Oku
    Sayın hocam, senin tıbırg sevmem ama ben akşama bomonti sefası yaparım... Şu an kendime kızmakla meşgulüm...
    haklısın,...ben son zamanda votkaya sardım,...akşama bir dublelik var yok, onu şe edecem,...

8. Sise 38.50 ve - 2.20

Uzun zamandır böyle terste kalmamıştım... Ekrana kapatıp çıkasım var...

Sayfa 633/885 İlkİlk ... 133533583623631632633634635643683733 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •