Sayfa 634/1023 İlkİlk ... 134534584624632633634635636644684734 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 5,065 - 5,072 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku
    Ağır cezada yargılanıyor, ağır cezada adli tatil yok benim bildiğim.
    ayrıca nöbetçi mahkemelik bir iş te yok
    duruşma tarihi belli diye biliyorum..

b- Ceza Mahkemeleri

5271 sayılı Ceza Muhakemesi Kanununun Adli tatil başlıklı 331 maddesinin 1. Fıkrasında Ceza işlerini gören makam ve mahkemeler her yıl bir eylülde başlamak üzere, yirmi temmuzdan otuzbir ağustosa kadar çalışmaya ara verirler.â€

Hükmünü içermektedir.

2.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    b- Ceza Mahkemeleri

5271 sayılı Ceza Muhakemesi Kanununun Adli tatil başlıklı 331 maddesinin 1. Fıkrasında Ceza işlerini gören makam ve mahkemeler her yıl bir eylülde başlamak üzere, yirmi temmuzdan otuzbir ağustosa kadar çalışmaya ara verirler.â€

Hükmünü içermektedir.
    Ama bu ceza mahkemeleri diyor, ağır ceza mahkemeleri değil
    benim bildiğim ilgili ağır ceza mahkemeleri adli tatile girmiyor..

3.  Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku
    Ama bu ceza mahkemeleri diyor, ağır ceza mahkemeleri değil
    benim bildiğim ilgili ağır ceza mahkemeleri adli tatile girmiyor..
    sizin dediğiniz sulh ceza

4. Fetö Davaları Adli Tatilde De Devam Edecek

Yargıda toplu izin kullanımı anlamına gelen adli tatil bugün başladı. Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin mahkemelerde görülen çok sanıklı davalara ise adli tatil boyunca devam edilecek.
    20 Temmuz’da başlayan adli tatil 31 Ağustos 2017’te sona erecek. Adli tatil boyunca adliyelerde görev yapacak nöbetçi mahkemeler, tutuklusu olan ve acil nitelik taşıyan davaları görüşecek. Diğer davalara ise yeni adli yıla kadar ara verilecek.
    FETÖ’NÜN DARBE GİRİŞİMİ DAVALARI DEVAM EDECEK
    Kayseri Adalet Sarayı’ndaki 2 ve 4. Ağır Ceza Mahkemeleri’nde görülmeye başlanan ve devam eden FETÖ’nün darbe girişimine ilişkin çok sanıklı davalar ise adli tatil boyunca sürecek, bazı yeni davalar da görülmeye başlanacak. Kayseri’de 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında aralarında Boydak kardeşlerin ve ünlü işadamlarının da yer aldığı 68 sanığın yargılanmasına 7 Ağustos’ta devam edilecek.

örnek olsun diye size yukarıdaki haberi kopyaladım

5. verdiğiniz örnek özel karara dayanarak devam edilen davalar
    başka ağır ceza davası bulamazsınız..

https://www.ntv.com.tr/turkiye/yargi...5UKyDWDz3jk_Tg

6.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    verdiğiniz örnek özel karara dayanarak devam edilen davalar
    başka ağır ceza davası bulamazsınız..

https://www.ntv.com.tr/turkiye/yargi...5UKyDWDz3jk_Tg
    Benim aklımda bu fetö davaları kalmış sanırım, siz haklısınız..
    selamlar..

7.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Bir ülkede dolaylı vergiler toplam toplanan vergilerin içindeki payı ~%70 ise o ülkede bozuk düzen var demektir.!!
    zenginlerden/sömüren kesimden vergi almıyorum, sürekli dar gelirli, orta gelirli sömürülen kesime yükleniyorum demektir.. bu konuşulduğunda yapamıyoruz deniliyor. yapamıyoruz diye birşeye inanmıyorum. yapmıyoruz/yapmak istemiyoruz.

8.  Alıntı Originally Posted by harakiri35 Yazıyı Oku
    valla bu yaşadığımız dönemi en güzel özetleyen psikoloji kripto paracıların FOMO(Fear of missing out)su heralde. Götünde don olmadan hiçbişeyden eksik kalmamaya çalışmak, zengin pozu kesmek...

Çevremde öyle insanlar varkı günlük değil anlık yaşıyorlar, işşiz kalsalar 1 hafta yetecek paraları yok hatta bazısının bide üstüne borcu var. Genelde kendi işi olan insana risk alıyo denir ama esas risk bu hıyarlarınki. mahalle yanarken saçlarını tarıyorlar... Bayram tatilinde heryer fullmuş. gidip şezlongta yatan dingillere sorsunlar yaptıkları tatili karşılayacak kadar para bile yoktur çoğunun banka hesabında...
    hocam onların "kaybedecekleri birşey yok ki" bu ülkede kötünün yaptığı zararı iyiler öder.. adam alıyor krediyi ödeyemezsem neyimi alacaklar diyor.. sonra bankalar zor duruma düşse senin -benim gibi devlete yük olmamayı düşünen yemeyip-içmeyip zamanında birikim yapmış insanların tasarrufu gasp edilecek / yada gasp edilme ihtimali var diyelim.

e şimdi bu adalet mi?

Sayfa 634/1023 İlkİlk ... 134534584624632633634635636644684734 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •