Sayfa 634/1122 İlkİlk ... 134534584624632633634635636644684734 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 5,065 - 5,072 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

1.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Sitede kedilere yemek verdiğim için benimle kavga icindeler.yonetici kanunu bilmiyor.evi satıyorum.
    Maskenizi takın covid oldum.38 derece yatıyorum.
    geçmiş olsun

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
     Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Sitede kedilere yemek verdiğim için benimle kavga icindeler.yonetici kanunu bilmiyor.evi satıyorum.
    geçmiş olsun ....
    vakalar artışta ....
    maske heryerde takılmalı ....
    bayramda daha da dikkatli olunmalı ....

3.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu 3. maddesine göre, hayvanların Yaşama Ortamı, “Bir hayvanın veya hayvan topluluğunun doğal olarak yaşadığı yeri ifade eder” şeklinde tarif edilmiştir. Bu tanım çerçevesinde incelendiğinde özel yahut kamu ayrımı olmaksızın tüm açık alanların, hayvanların ‘’yaşama ortamları’’nı oluşturduğu anlaşılmaktadır. Kanuna göre, hayvanların doğal olarak yaşam ortamı olarak seçtiği mahal her neresi ise, orada kötü muameleden uzak tutulması için gerekli önlemler alınmalıdır. Kanunun 4/d maddesine göre, ‘’Hiçbir maddî kazanç ve menfaat amacı gütmeksizin, sadece insanî ve vicdanî sorumluluklarla, sahipsiz ve güçten düşmüş hayvanlara bakan veya bakmak isteyen ve bu Kanunda öngörülen koşulları taşıyan gerçek ve tüzel kişilerin teşviki ve bu kapsamda eşgüdüm sağlanması esastır’’

Dolayısıyla, sahipsiz hayvanların bahçeli alanlarda yahut ortak alanlarda bakılması yasal haktır, buna engel olmaya çalışmak ise yasayı ihlal etmek anlamına gelecektir.

Aynı sorunu sitemizde yaşamış biri olarak, yönetime bu metni gönderdim ve tüm çatlak sesler kesildi, bahçemizde beslemeye devam ediyorum.

Ben anlatamadım yönetime bunu.haykonfed telefon ettim orada yöneticiyi aradılar.yonetici kanun bilmiyor.bana baskı kuruyorlar.
    Ortak alanda yiyecek verilebilir.5199 a göre.

5. Anladım, işimiz zor..
    Ben kendi adıma tepki gösteren kim olursa x2 tepki koyuyorum ve şimdilik bu şekilde idare ediyorum..

6. İskenderoğlu

Etibol duble iskender 450 TL oldu

7.  Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    İskenderoğlu

Etibol duble iskender 450 TL oldu

bursa'da iki tane iskender kebapçısı vardır meşhur . ve fiyatları şu anki ekonomiden bağımsız yıllardan beri çok yüksektir.

8.  Alıntı Originally Posted by fanatik59 Yazıyı Oku
    5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu 3. maddesine göre, hayvanların Yaşama Ortamı, “Bir hayvanın veya hayvan topluluğunun doğal olarak yaşadığı yeri ifade eder†şeklinde tarif edilmiştir. Bu tanım çerçevesinde incelendiğinde özel yahut kamu ayrımı olmaksızın tüm açık alanların, hayvanların ‘’yaşama ortamları’’nı oluşturduğu anlaşılmaktadır. Kanuna göre, hayvanların doğal olarak yaşam ortamı olarak seçtiği mahal her neresi ise, orada kötü muameleden uzak tutulması için gerekli önlemler alınmalıdır. Kanunun 4/d maddesine göre, ‘’Hiçbir maddî kazanç ve menfaat amacı gütmeksizin, sadece insanî ve vicdanî sorumluluklarla, sahipsiz ve güçten düşmüş hayvanlara bakan veya bakmak isteyen ve bu Kanunda öngörülen koşulları taşıyan gerçek ve tüzel kişilerin teşviki ve bu kapsamda eşgüdüm sağlanması esastır’’

Dolayısıyla, sahipsiz hayvanların bahçeli alanlarda yahut ortak alanlarda bakılması yasal haktır, buna engel olmaya çalışmak ise yasayı ihlal etmek anlamına gelecektir.

Aynı sorunu sitemizde yaşamış biri olarak, yönetime bu metni gönderdim ve tüm çatlak sesler kesildi, bahçemizde beslemeye devam ediyorum.
    peki sizler diğer komşuların köpeklerden korkma hakkı olabileceğini düşünüp ekstra site içinde beslemeseniz olmaz mı ?

Sayfa 634/1122 İlkİlk ... 134534584624632633634635636644684734 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •