Lütfü hocam düşen çizgi 4.04 geçebilecek mi izlemek lazım.
Lütfü hocam düşen çizgi 4.04 geçebilecek mi izlemek lazım.
Haftalık pivot destek dirençleri bu şekilde trade ettiğin ufak miktar için göz önünde olsun.
Ellerinize sağlık hocam, grafik bir kaç kez çok güzeldi ama tahtayı itina ile bozdular, inşallah kalıcı bir trend oluşur yoksa bunlar doldur boşalta devam edecekler...
Şimdilik en yüksek 4,10 gördü aktif fiyat 4,07 benim zincir emirler çalışıyor bakalım gün sonu nasıl olacak bazen onca emir boşuna çalışmış oluyor bazen hiçbiri çalışmıyor![]()
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Bazı bankalarda HSBC alıcı genelde bu kurumdan alınan mallar emeklilik fonuna gidiyor, bir süre sonrasında da tekrar satıyorlar nasıl bir fon anlayışları varsa...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Bu fon işini daha önce yazdım hocam, kurumlar aldıkları malları çok cüzi bir saklama oranı karşılığında fonlara virman yapıyor,
Daha sonra fonlardan malı tekrar kendilerine virman yapıyorlar.
Bu esnada hisse fiyatları ne hikmetse hep düşüyor.
Hocam bazı hisselerde farklı oluyor, benim gördüğüm Vâkıfbankta Yatırım fonları genelde zarar ediyorlar, birde kurumlar üzerinden yapılan bazı işler takip edilemiyor, örneğin Alan satan dağılımında satıcı görünen kurumların takası 2 gün sonra artıyor, yada bir kurumdan bir fon satarken diğer kurumdan başka fon almış oluyor
Bende o yüzden genele karşı işlem yaptığını düşündüğüm bir kaç kurumun mallarını topluyorum ve bu toplama göre kendimce bir fikir edinmeye çalışıyorum, genele karşı işlem yaptığını düşündüklerim Citi, Yatırım Fonları ve Son dönemde Doçe oldu, hisse zirvesini gördüğü dönemlerde bu kurumların mal toplamı hep zirve oldu, hisse dibe geldiğinde bunların toplamı da genelde dip oldu, takip ettiğim bu kurumların işlemleri sadece kendine alacağı komisyonu hesap eden kişilerce yapılıyor herhalde alıp satarken çok agresif oluyorlar ve tahta hangi yöne giderse gitsin bu kurumların işlemleri genelde tahtayı bozuyor...
Birde Vâkıfbankta İş Yatırım takası ne zaman artsa hisse hep düşerdi ama bu defa tam tersi oluyorgaliba rutinden sıkıldılar (:
Birde bir ara Yapıkrediye 20 milyon park edip sonra yukarı hareketi başlıyordu bu malı yarı yolda boşaltıyor ve hisse bir süre daha yukarı gidiyordu ama sonrsında mutlaka Yapıkredinin sattığı fiyatın altına düşüyordu, bundan da vazgeçtiler![]()
Değerlendirme için teşekkürler Dandanakan kardeşim.
Yer İmleri