Bir plaza Türkçesi vardı birde yukarıdaki hasıl oldu. Yukarıda ki mesajlarda yer alan anlaşılmayan kelimeler nerede kimler tarafından konuşuluyor.
Battaniye pike kısmı anlaşılır ama o konuda hakkını yememek gerek.
Bir plaza Türkçesi vardı birde yukarıdaki hasıl oldu. Yukarıda ki mesajlarda yer alan anlaşılmayan kelimeler nerede kimler tarafından konuşuluyor.
Battaniye pike kısmı anlaşılır ama o konuda hakkını yememek gerek.
Benim tahminim de FED in piyasaya para arzını kısacak olmasının nedeni ABD de yüksek seyreden enflasyon nedeniyle olacaktır ABD için %5 enflasyon çok yüksek kabul ediliyor. Yalnız varlık alımlarını kademeli yaparak piyasalarda bir dalgalanma olmasını herhalde önleyecektir. ABD borsaları haliyle biraz durgunlaşacak ve aşağı yukarı sert hareketler nadir olacaktır. Bu tepering olayı atıyorum en az bir yıl sürer gibime geliyor. Ama yine de borsalardaki büyük para her şartta bir aksiyon yaratır. Çünkü hedef kazanmaktır.
Konut fiyatlarının yükselmesinin bir kaç nedeni var. Sadece faize bağlamamak lazım. Örneğin iki üç gün önce tv den alt yazı olarak gördüm. Bu yıl konut maliyeti %42 oranında artmış. Bazı durumlar da birbirini tetikliyor. Faiz arttı mı otamatikman konut fiyatları da artıyor. Faiz asla konut fiyat artışını geçemez. Çünkü kendim bizzat yaşadım. Konut arzında da bir sıkıntı var mı? araştırmadım bilmiyorum. Ama şehirlerde arsa olayı kalmadığından kentsel dönüşüm kapsamında müteahhite kalan daire fiyatları çok yüksek oluyor. Buna parelel olarak eski daireler de fiyatlarını arttırıyor. Zincirin halkaları gibi hep birbiri ile bağlantılı.
Bu bir süreç ve 2013 teki taperingte dolar 1,5 tan 5 e gitmişti.
Şu an tl 2013 teki kadar değerli değil ama artış oranı 3 katı
Böyle bir şey olursa herşeyin fiyatlaması değişir
Şimdi biz kuru 9 kabul etsek halimiz ne olabilir
İkiz balona gelince Balon olduğu yerde her zaman kolay ve ucuz para vardır.
Ev satışlarında artış durdu, gerilemeye başlayacakken faiz indirimleri geldi
Rpd +%0.23
Yer İmleri