sn kiraz kalın ın anlattığı bu stan-by .
Hafta içi hem fed hem ımf hikayesi swap la alakalı.
Katarla yapılan swap anlaşması mevcuttu yalnız petrol fiyatları onları bayağı etkileyeceği için alt pencereden para aranıyor.
sn kiraz kalın ın anlattığı bu stan-by .
Hafta içi hem fed hem ımf hikayesi swap la alakalı.
Katarla yapılan swap anlaşması mevcuttu yalnız petrol fiyatları onları bayağı etkileyeceği için alt pencereden para aranıyor.
KRT de infaz yasası ile ilgili meclisten yayın var .
Nisan vade, 152000 artalama x30 shortlar 102000 civarında kapatıldı...
102.000 ortalama, nisan vade %20 long açıldı...
68 tl civarında , nisan vade %30 Tüpraş long açıldı ...
19 mart tarihli gönderi...
X30 NİSAN vade LONG ları sabah cari fiyatlardan kapatıyorum...
TÜPRAŞ NİSAN vade LONG ları sabah cari fiyatlardan kapatıyorum...
Teknik sat vermemesine rağmen, son yükselişte YABANCI satışa devam etti, (pozisyon kapatma gerekçesi )
Yabancı takasında kayda değer alım görmezsem; X30 ve HAVAYOLU, SHORT düşünüyorum...
Bilgilendirme amaçlıdır. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Bunların sözüne güven olmaz yarın öbür gün haber düşer imf’den 9,5 milyar$ düşük faizli kredi alınacak. Zaten Başkan ve avanelerine dün başka demiştin bugün başka söylüyorsun diye kimseye soru sordurmazlar hatta aksine onlarca yalaka kalemşörler ve ekonomist müsveddesi şöyle uygun kredi böyle düşük faizli bu stand by değil vs vs diye ekranı işgal ederler.
Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun
İmf ile ilgili açıklama mı gelmiş ?
Eğer olumsuz açıklama gelmiş ise
Blomberg tv yi bunu da haber etmesini çağrıda bulunuyorum
Nede olsa objektif habercilik bunu gerektirir değil mi ama
bloomberht nin olumsuz haberleri vermesini beklersen çok beklersin...
cüneyt başaran vardı kral çıplak dedi diye gerçekleri söylüyor diye adamı londraya sürdüler...
virüs olayının başından bu yana kafalarını kuma sokup yok bugün geçer güney korede bitiyor şuydu buydu masal okudular...
polyannada onlardaki kafa yok...
Yer İmleri