Sayfa 637/1001 İlkİlk ... 137537587627635636637638639647687737 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 5,089 - 5,096 arası.

Konu: Viop XXXIX

1.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    bir de bu var...weekend dji... -40 puan...önemli bir eksi yok burada...

https://www.ig.com/en/indices/market...nd-wall-street
    Dün -160 puan civarında idi..

2.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    ee getirin bu kitapları geri.
    neyi bekliyorsunuz?
    neyi bekliyonuz mka ?
    History will one day have its say, but will not be the history Brussels, Paris, Washington or the United Nations will teach but that which they will teach in the countries emancipated from colonializm and its puppets. Africa will write its own history.

PATRİCE LUMUMBA

Bir...

Bak calibra her şeyden önce biz iktidar değiliz...

İki...

Bazı şeyler

OLMUYOR

HAYAL

İMKANSIZ

YOK ARTIK

diye terkedilip teslim olunacak şeyler değildir...

Doğru her zaman DOĞRU olarak kalmalı ve hedef olmalıdır...

Bak cahil Afrikalı Lumumba taaa 50li yıllarda öğretilen tarihin sahte olduğunu ve o sahteliği kimin yaptığını ilan etmiş dünyaya...

Sen ise bırak uzak tarihi neredeyse yaşadığın yakın tarihi bilmekten uzaksın...

Not: Konu başlığı uygun değil buyur gel siyaset başlığına...

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bana SMS gelmiş yeni tarife 320 TL olacaktır eğer hemen yenilerseniz indirimlidir diye.

TTKOM imtiyazı 2026'da galiba doluyor, eğer iktidar değişir ise bankalar ile anlaşır, değişmez ise bunlar faizli kurum yardım etmeyelim denilip iş yokuşa sürülür bence.
    herşeyi seri güncelliyorlar 90 tl lik tv ve internet paketimi 185 tl ye güncellediler
    bir halt olacağı yok.

4. https://www.sondakika.com/dunya/habe...ayna-14746784/

Madem anlaşacaksınız niye günlerdir yaygara koparıyorsunuz.Bunların hepsi borsacı galiba global borsaları aşağı bastılar ucuz ucuz topladılar.Bakalım yarın nasıl olacak Coşuva mı ????? koşuva mı ????? hep beraber görecez.
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    herşeyi seri güncelliyorlar 90 tl lik tv ve internet paketimi 185 tl ye güncellediler
    Şimdi baktım yenilmeyi şimdi yaparsam 24MPS hız ile 127 TL demişler. Süre geçince yenileme değil sıfırsan giriş deyip daha yüksek bir ücret belirleyecekler gibi.

Alternatifleri de pek beğenen yok genelde altyapı Turktelekom. Evde bir kişi 24MPS yetiyor gibi. 4K film izlemek için 25MPS tavsiye edilmiş ama ben izlemiyorum FHD için 5MPS tavsiye edilmiş.

Herkes odasında internete girer ise o zaman gücü yeten diğerine internetini kıs film izliyoruz burada diye sesleniyordur herhalde.
    Son düzenleme : ariston; 20-02-2022 saat: 21:18.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ayhan baskan fena guncelledıler desene ....sorsan enflasyon dusecek dusse ne olur .bıze faydası olmaz hıc ınermı fıyatlar dolar dustude fıyatlar dustu mu ...
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

7. telekom ınternet 25mps....dıyorlar 4.ile 8 gelıyor hızmet bu ..Allah kurtarsın
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

8. Bankacılığa girişte SMS gelmiyor, ben de ev telefonunu cep'den arıyorum o zaman hemen SMS geliyor süre dolmadan banka sitesine girebiliyorum. Son dönemde bir çok banka artık SMS yerine aklılı telefona bildirim gönderiyor gerçi.

Telefon ile arayınca bağlantı refresh oluyor belki.

Çok büyük yatırım gerekiyor olabilir alt yapıya. Teknoloji sürekli ilerliyor. IOT ve sürücüsüz arabalar vs sağlam alt yapı gerektiriyor bence.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 637/1001 İlkİlk ... 137537587627635636637638639647687737 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •