History will one day have its say, but will not be the history Brussels, Paris, Washington or the United Nations will teach but that which they will teach in the countries emancipated from colonializm and its puppets. Africa will write its own history.
PATRÝCE LUMUMBA
Bir...
Bak calibra her þeyden önce biz iktidar deðiliz...
Ýki...
Bazý þeyler
OLMUYOR
HAYAL
ÝMKANSIZ
YOK ARTIK
diye terkedilip teslim olunacak þeyler deðildir...
Doðru her zaman DOÐRU olarak kalmalý ve hedef olmalýdýr...
Bak cahil Afrikalý Lumumba taaa 50li yýllarda öðretilen tarihin sahte olduðunu ve o sahteliði kimin yaptýðýný ilan etmiþ dünyaya...
Sen ise býrak uzak tarihi neredeyse yaþadýðýn yakýn tarihi bilmekten uzaksýn...
Not: Konu baþlýðý uygun deðil buyur gel siyaset baþlýðýna...
https://www.sondakika.com/dunya/habe...ayna-14746784/
Madem anlaþacaksýnýz niye günlerdir yaygara koparýyorsunuz.Bunlarýn hepsi borsacý galiba global borsalarý aþaðý bastýlar ucuz ucuz topladýlar.Bakalým yarýn nasýl olacak Coþuva mý ????? koþuva mý ????? hep beraber görecez.
FAÝZLE ALIÞVERÝÞ YAPANIN , FAÝZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.
Þimdi baktým yenilmeyi þimdi yaparsam 24MPS hýz ile 127 TL demiþler. Süre geçince yenileme deðil sýfýrsan giriþ deyip daha yüksek bir ücret belirleyecekler gibi.
Alternatifleri de pek beðenen yok genelde altyapý Turktelekom. Evde bir kiþi 24MPS yetiyor gibi. 4K film izlemek için 25MPS tavsiye edilmiþ ama ben izlemiyorum FHD için 5MPS tavsiye edilmiþ.
Herkes odasýnda internete girer ise o zaman gücü yeten diðerine internetini kýs film izliyoruz burada diye sesleniyordur herhalde.
Son düzenleme : ariston; 20-02-2022 saat: 21:18.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
telekom ýnternet 25mps....dýyorlar 4.ile 8 gelýyor hýzmet bu ..Allah kurtarsýn
147 gecýlmezse .....ay sonu 136 beklerým.......takýp edelým.........
Bankacýlýða giriþte SMS gelmiyor, ben de ev telefonunu cep'den arýyorum o zaman hemen SMS geliyor süre dolmadan banka sitesine girebiliyorum. Son dönemde bir çok banka artýk SMS yerine aklýlý telefona bildirim gönderiyor gerçi.
Telefon ile arayýnca baðlantý refresh oluyor belki.
Çok büyük yatýrým gerekiyor olabilir alt yapýya. Teknoloji sürekli ilerliyor. IOT ve sürücüsüz arabalar vs saðlam alt yapý gerektiriyor bence.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Yer Ýmleri