Sayfa 637/1001 İlkİlk ... 137537587627635636637638639647687737 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 5,089 - 5,096 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

1.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Herkes koyune geri donsun.
    5000 TL oralarda iyi gelir sayilir.
    Kahrolsun Gidivanizm.

Syg,
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Köyü olmayıp, ezelden beri büyük şehirlerde yaşayan gıdıvanlar ne yapsın?

Köye mi göçsün?

Tersine göç.
    köyde zpor salonu, aymekis var starbakıs varda biz mi gitmedük.

Saygılar

2. sabah bloombergte duydum canlı dövizi satıp faize yatırıp %25 ler seviyesinden sonrada forward yaparak aradaki %5-6 lık farkı cebe indiriyorlarmıs...

hem dövizi kalıyor hemde tl faizini alıyor...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    sabah bloombergte duydum canlı dövizi satıp faize yatırıp %25 ler seviyesinden sonrada forward yaparak aradaki %5-6 lık farkı cebe indiriyorlarmıs...

Güzel işmiş.

Hem ayranın dökülmüyor hem de şalgamın.

4.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    sabah bloombergte duydum canlı dövizi satıp faize yatırıp %25 ler seviyesinden sonrada forward yaparak aradaki %5-6 lık farkı cebe indiriyorlarmıs...

Güzel işmiş.

Hem ayranın dökülmüyor hem de şalgamın.
    daha öncede bi arkadaş burada yazmıştı aynı banka da olması gerekmiyormuş nasıl yapılabiliyor var mı bi hayır sahibi anlatabilecek

her banka her miktara yapıyor mu acaba?

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku

bloomberg kuralı arkadan dolanmayı hazineye açıkça ihbar etmiş... çünkü yılbaşından önce kkm'ye dayalı opsiyon işlemlerini yasaklamıştı...şimdide bankalar demokraside çareler tükenmez deyip forward işlemine başvuruyorlar...

eli kulağında , kkm'ye dayalı her türlü fx derivative işlemler yasaklanabilir...

[QUOTE=r.lucas;6268164]
    Bilmece gibi olmuş.[/QUOTE
    Benim anladığım arkadaş patrik betamen forum üyesine ithafen yazmış dolardan opsiyonlu kkm yapınca yuzden7.5 veriyordu banka prim.ayrica kurda artarsa zarar etmiyordun ..hazine dediki ben artık opsiyon ayağına karışmam dolar 25;olursa opsyiona dayanarak kur farkı ödemem bu işleri bırakın gibisine..ama bu kanun önceki yapılan dkkm mi neyse onu kapsar mi bilemem .Dell kapsar diyor .yazılar arasında konuyla alakasız o kkadar çok mesaj oluyor Dell nikli forumdasta alintilamadan yazıyor corba oluyor iş zannımca
    Cevapla diye yazınca , gözükmüyor demekki , alintila diye yazarım bundan sonra

7.  Alıntı Originally Posted by riko66 Yazıyı Oku
    bloomberg kuralı arkadan dolanmayı hazineye açıkça ihbar etmiş... çünkü yılbaşından önce kkm'ye dayalı opsiyon işlemlerini yasaklamıştı...şimdide bankalar demokraside çareler tükenmez deyip forward işlemine başvuruyorlar...

eli kulağında , kkm'ye dayalı her türlü fx derivative işlemler yasaklanabilir...
    burda reel dövizini bozdurması hazinenin işine gelmez mi?
    Yatırım tavsiyesi değildir.

8. Vakıfbank ÖB eski müşteri. Dolar mevduat 2,25 - Repo 2,75 Tutar 189.218 USD

Sayfa 637/1001 İlkİlk ... 137537587627635636637638639647687737 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •