Sayfa 638/1001 İlkİlk ... 138538588628636637638639640648688738 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 5,097 - 5,104 arası.

Konu: Viop XLIV

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    1 litrelik cocacola her zaman 1 litrelik sütten pahalı olurdu, sütte bir problem var, cocacola da milleti şekersize alıştırmaya çalışıyor.
    inekler mezbahaya kaçtı abi .
    kafası kesilen inek süt vermiyor.
    besleme maliyetleri çok olsa gerek biz de inek yok ama çileklerin arasına saman serpiyoruz.3-5 balya alıyoruz işdeç
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

2.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Tekrar.dLdim kürkçüye 09 verdi bu sefer .
    Kürkcü dükanından hiç çıkmıyon bu aralar, paparazzi kameralarına yakalanırsan ifşa ederler
    Kızgınlık ve öfke aşamasını bitirdik. Haftaya pazarlık aşaması başlar diye tahmin ediyorum, muhtemelen 2 haftalık bir süreç yaşarız
    Hamdım Piştim Yandım

3. Dün 16 TL idi bugün zamlanmış. Evde hamburger yapmak için güzel bir alet gelsin kullanacağım, geçen sene aldığım çember şeklinde olan çok kullanışlı değildi.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. Eğer bu iktidar devam eder ise şehirde yaşamanın cazibesi kalmayabilir.

Şehirler genelde daha iddialı ve daha iyi ve kaliteli yaşamak isteyenlerin yeri, öte yandan değirmenin suyu şehirlerde yaşayanlardan gelecek gibi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5. KAP: ALARK [ ] ALARKO HOLDİNG A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)

Orjinal Link:

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1066422
    Dosyalar:

https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...838e78bccb59e7

Alarko Holding A.Ş. Yönetim Kurulunun, "Yönetim Kurulu Üyeleri ve Üst Düzey Yöneticiler İçin Ücret Belirleme Politikası"nın gözden geçirilerek revize edilmesine yönelik olarak gerçekleştirilen toplantısında;

° Üst
    düzey yöneticilere yapılacak prim ödemelerinin bir kısmının yine belirli performans
    hedefleri çerçevesinde hisse senedi olarak yapılabilmesine olanak sağlayacak
    bir sistemin/planın oluşturulması için çalışma başlatılmasına,

° Bu
    kapsamda Şirketimizin "Yönetim Kurulu Üyeleri ve Üst Düzey Yöneticiler
    İçin Ücret Belirleme Politikası"nın ekte yer aldığı şekilde revize edilmesine, Şirketimizin internet sitesinde
    yayımlanmasına ve Genel Kurulda ortakların bilgisine sunulmasına,

karar verilmiştir.

Çalışanlara Şirketin refahından doğrudan bir pay
    verilmesinin, çıkarlarının Şirket ve hissedarlarının çıkarlarıyla daha yakından
    özdeşleşmesini sağlayacağı, böylece Şirket adına çabalarını artıracağı ve
    Şirkette kalma isteklerini güçlendireceği beklenmektedir.

Teşvik edici hisse prim sisteminin çalışanların Şirketin
    uzun vadeli hedeflerine daha fazla odaklanmalarını sağlaması da beklenmektedir.

Kamuoyuna duyurulur.

__________________________________________________ ___
    Böyle olunca,şirkete ortak olan yüksek maaş alan üst düzey çalışanların kıdem tazminatından arınacak şirket. (yanlış yorumlamadıysam)

YTD

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Kürkcü dükanından hiç çıkmıyon bu aralar, paparazzi kameralarına yakalanırsan ifşa ederler
    Kızgınlık ve öfke aşamasını bitirdik. Haftaya pazarlık aşaması başlar diye tahmin ediyorum, muhtemelen 2 haftalık bir süreç yaşarız
    Eyvallah dayım..
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,251
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bear_bull abiden arbitraj nasıl yapılır en ince detayına kadar öğrenmek lazım, son zamanlarda parayı arbitraj yapanlara dağıtıyorlarmış diye duymaya başladım
    Vobcu hisseci akşama kadar sinek avlıyor
    yok be bize fazla bişey dağıttıkları yokta borsa işlemleri için ne sinir ne stres kaldı,
    ama işin adrenalini ve heyecanıda kalmadı. hep kazanıyorsun bankanın verdiğinden fazla oluyor o kadar.

bir vadeyi daha bitirdik son günlerde eksi faize inenler kapatıldı fırsat veren diğer vadeden az bişey poz açıldı.
    son kalan kapanmayan inatçı senetlerde uzlaşma ile kapandı nakitleri hesaplara gelecek.
    yeni ay için güzel oran oluşsunda işlem yapayım diye robotum pür dikkat işlem kovalayacak.
    Bear_Bull
    @BearBull26

8. 18.08 de TTKOM yapmadim deme

Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    yok be bize fazla bişey dağıttıkları yokta borsa işlemleri için ne sinir ne stres kaldı,
    ama işin adrenalini ve heyecanıda kalmadı. hep kazanıyorsun bankanın verdiğinden fazla oluyor o kadar.

bir vadeyi daha bitirdik son günlerde eksi faize inenler kapatıldı fırsat veren diğer vadeden az bişey poz açıldı.
    son kalan kapanmayan inatçı senetlerde uzlaşma ile kapandı nakitleri hesaplara gelecek.
    yeni ay için güzel oran oluşsunda işlem yapayım diye robotum pür dikkat işlem kovalayacak.
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Sayfa 638/1001 İlkİlk ... 138538588628636637638639640648688738 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •