Sayfa 638/662 İlkİlk ... 138538588628636637638639640648 ... SonSon
Arama sonucu : 5290 madde; 5,097 - 5,104 arası.

Konu: ISCTR - İş Bankası C

1. Tibaş holding kuracağız diye yola çık , bir yıl sonra pardon biz bu işi beceremedik diye açıklama gönder. Eğer İşbankası patron şirketi olsaydı mevcut yönetim hala çalışıyor olabilirmiydi. Liyakat kesinlikle şart. Yapamıyorsanız istifa edin bankayı hakettiği yerlere getirecek profesyonellere bırakın. Türkiyenin en büyük özel bankasının düştüğü hale bakın. Yazıklar olsun. Çiftlikbank.

2013 ilk ayında 55 cent görmüş. bu hafta 54 gördü. ahmet mergen bey 2 yıl önce demişti. "kardeşim bu çanak tamamlanır sonra hocam banka alalımmı diye bana sormaya başlarsınız" diye🙂

3. Bu fiyat hareketlerini çanakla çömlekle açıklayamazsın. Türkiyenin en büyük özel bankasını yöneteceksin , Dünya devi iştiraklerine sahip olacaksın , bir holdingi dahi kurmayı beceremeyip karlılıkta ise iştirak gelirlerini çıkarttığında kamu bankaları kadar kar açıklayacaksın sonra çanak çömlekle hisse fiyatlamasını açıklamaya çalışacaksın. İşbankası ve iştiraklerindeki üst yönetimin değişmesi kesinlikle şart ve aynı şekilde tüm hesaplarının ve işlemlerinin bağımsız objektif kurumlarca incelenmesi gerekir.

4. Ben İşbankası ve bir kaç iştiraki hakkında (Özellikle Şişecam) ilgili mercilere inceleme konusunda şikayetlerimi yapacağım.

5.  Alıntı Originally Posted by value Yazıyı Oku
    İş bankası hiç bir bankada olamayacak düzeyde iştirake sahip.

İş Bankası çok iyi bir banka ama personeli için.

Özlük hakları çok iyi. Zaten bankanın %38'i banka mensupları sandığının.

Orada çalışmak ve emeklisi olmak isterdim.
    İş Bankası yatırımcısı olmak zor.

6. İşC yılbaşına göre yaklaşık % 65 prim yapmış. 7 ayda bence gayet iyi bir getiri. Son bir yıllık getiriside % 155 daha ne olsun. Bu hisse gerçek yatırımcı için her zaman enflasyonun üzerinde getirir. Çok kazanmak için çok risk almak gerekiyor. İSC böyle bir kağıt hiç bir zaman olmadı. Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 638/662 İlkİlk ... 138538588628636637638639640648 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •