Sayfa 639/1030 İlkİlk ... 139539589629637638639640641649689739 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 5,105 - 5,112 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. 12 ekimdeki duruşma saat kaçta acaba?
    Bloomberg canlı yayın yapar mı?
    Kararı kaç gibi öğreniriz?
    Bilebilecek var mıdır?
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

2. Enflasyon sepetinde en büyük pay ekmek ..o bakımdan ekmek fiyatlarındaki bunca tartışma ...ben 1.15 ten aliyorum bakkaldan 250 grami bazende halk ekmekten hem 250 gram hem 0.75 kurus hem daha lezzetli ..bu arada rxpu reis buralardaysan fonlama nasıl oldu bugun kayda değer birşey var mı ?

3. NUFUSUMUZUN HEM NOMİNAL DEĞERİ HEMDE ARTIŞI BAŞIMIZDAKİ EN BÜYÜK BELALARDAN BİRİDİR...
    Keşke nufusumuz şöyle 3-5-x yıl hiç artmasa...

Ben çürütülmesi zor cümleler kurarım...

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

4.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Cahilsin...

Aç bak Almanyanın yaş ortalamasına
    Aç bak Japonyanın yaş ortlamasına
    Aç bak gellişmiş ülkelerden her hangi birisinin yaş ortalamasına

Sonra birde
    Aç bak Almanyanın ihracatına...
    Aç bak Japonyanın ihracatına...

Son olarak
    Aç bak Almanya nın kişi başı milli gelirine
    Aç bak Japonyanın kişi başı milli gelirine...

Ama sen ısrarla beni ırkçılık minderine çekmeye çalışıyosun...
    Ben bu tuzağa düşmem...
    Irkçılık yapmam....

saygımı hak edene kadar sana saygıda yok
    başarılar da
    Şecaat arz ederken sirkatin söylemişsiniz teşekkür ederim. Almanya 2. Dünya savaşı sonrası baby boomers sayesinde Almanya oldu. Tıpkı amerika gibi. Merak ederseniz büyüme oranlarına açın bakın.

Fark etmemişsinizdir belki 2008 yılında dünya krize girdi. Para basarak ayakta duruyor. Almanya emeklilik maaşlarını düşürmekten helak oldu emeklilik yaşını 75 yapmayı konuşuyor. Yetmiyor 4 milyon türk 1.5 milyon suriyeli enjekte ediyor nüfusu gençleştirmek için. O da yetmiyor endüstri 4.0 gibi otomasyon projeleri ile üretimde devamlılığı sağlamaya çalışıyor. Almanyanın tüm bu çabasının altında nüfus artışını sağlayamamak yatıyor.

Kendi örneğiniz ile kendi argümanınızı çürüttünüz gördüğüm kadarıyla özür dileyip konuyu kapatacak olumluya sahip değilsiniz ama yine de size bu şansı tanıyorum. Cahil lafını da üzülerek iade ediyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by m.exclusive Yazıyı Oku
    hangisinde?
    10 aralık dönüş için brüt 27.5 net % 26.1 gedik yatırım bonosu var
    be dersiniz?
    10 aralık uzun bir vade

daha kısa vadede de bu oranları bulabilirsin ;)

ytd.

syg,

6. Şekerbank'a gittim. Müşteri temsilcisi ile görüştüm. Bir ay için 26.50, Üç ay için 26.75 verdi. Miktar 500 altı ve üstü için de aynı oran değişen bir şey yok. Oran İzmir/Karşıyaka şubesinden alındı.

Tezgah altı dometes fiyatları da olur okadar pahalı ki yakında çürük çarık yarik dometes aliriz tezgah altindan evdekilere de organik diye kaktiririz.

8.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Şecaat arz ederken sirkatin söylemişsiniz teşekkür ederim. Almanya 2. Dünya savaşı sonrası baby boomers sayesinde Almanya oldu. Tıpkı amerika gibi. Merak ederseniz büyüme oranlarına açın bakın.

Fark etmemişsinizdir belki 2008 yılında dünya krize girdi. Para basarak ayakta duruyor. Almanya emeklilik maaşlarını düşürmekten helak oldu emeklilik yaşını 75 yapmayı konuşuyor. Yetmiyor 4 milyon türk 1.5 milyon suriyeli enjekte ediyor nüfusu gençleştirmek için. O da yetmiyor endüstri 4.0 gibi otomasyon projeleri ile üretimde devamlılığı sağlamaya çalışıyor. Almanyanın tüm bu çabasının altında nüfus artışını sağlayamamak yatıyor.

Kendi örneğiniz ile kendi argümanınızı çürüttünüz gördüğüm kadarıyla özür dileyip konuyu kapatacak olumluya sahip değilsiniz ama yine de size bu şansı tanıyorum. Cahil lafını da üzülerek iade ediyorum.
    Efendi efendi
    Beğenmediğin o Almanya her yıl 400-500 milyar dolar CARİ FAZLA veriyor...

Ben sizin tarafınızdan çürütülmesi imkansıza yakın cümleler kurarım...
    Hata yapmışsam da hemen özür dilerim...
    Çünkü bende fanatizm yoktur..

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

Sayfa 639/1030 İlkİlk ... 139539589629637638639640641649689739 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz