Artan

484,00 10 18:10
286,25 9.99 18:10
289,25 9.98 18:10
12,24 9.97 18:10
295,50 9.95 18:10
Artan Hisseler

Azalan

78,40 -9.99 18:10
39,54 -9.97 18:10
37,04 -9.97 18:10
16,09 -9.96 18:10
229,90 -9.93 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

10.047.116.287,75 18:10
7.132.495.674,06 18:10
6.016.189.385,14 18:10
5.796.789.847,70 18:10
5.651.868.803,60 18:10
Tüm Hisseler

Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 639/875 İlkİlk ... 139539589629637638639640641649689739 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 5,105 - 5,112 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Bitmemiş ve tamamı satılmamış sitelerden, ayrıca maketten veya inşaatı tamamlanmamış sitelerden, oturumu başlamamış İSKANI OLMAYAN sitelerden sakın ev alma. İSKAN birkaç aya alınacak vaatlerine sakın inanma.

Bu kriterleri sağlayan evlerin aidatını sor.

Site yönetimi ile şahsen gidip tanış.

imzalanmış tapudan onaylı Site Yönetim Planını iste. Okuyup incele. Anlamıyorsan bir avukat dostuna ahbabına incelettir.

Sitedeki aktif oturan kiracılarla konuşarak ortalama kira bedelini öğren.

Sitede Kirada oturan en az 3 kişi ile konuşana kadar bekle.

Belediyeyi ara evin emlak vergisini öğren.

Sonra herşey olumlu ise evin 170kat kira bedeli civarı bir değerine satın almak için teklif ver.

Bu yazdıklarımı duvara as yapıştır! Her ev alırken hatırla ve takip et. Ev alırken bu disiplinden sakın vazgeçme! Sözlü olarak Ne vadelilerse edilsin yukarıdakiler dışında hiçbir bilgiye inanma!

Alıntı Originally Posted by Yucuklu Sumurta Yazıyı Oku
    Burada bu konuyu bilecek birileri vardır.
    İstanbul-Beylikdüzü bölgesinde sıfır dairelerin fiyatları oldukça uygun.
    Bunun nedeni hakkında bilgisi olan var mı?
    Oradan ev alınır mı? Yatırımlık düşünmüyorum kendim oturmayı düşünüyorum.
    Son düzenleme : sadecegrafik; 13-12-2017 saat: 23:38.

2.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Bitmemiş ve tamamı satılmamış sitelerden, ayrıca maketten veya inşaatı tamamlanmamış sitelerden, oturumu başlamamış İSKANI OLMAYAN sitelerden sakın ev alma. İSKAN birkaç aya alınacak vaatlerine sakın inanma.

imzalanmış tapudan onaylı Site Yönetim Planını iste. Okuyup incele. Anlamıyorsan bir avukat dostuna ahbabına incelettir.

Sonra herşey olumlu ise evin 170kat kira bedeli civarı bir değerine satın almak için teklif ver.

Bu yazdıklarımı duvara as yapıştır! Her ev alırken hatırla ve takip et. Ev alırken bu disiplinden sakın vazgeçme! Sözlü olarak Ne vadelilerse edilsin yukarıdakiler dışında hiçbir bilgiye inanma!

Notunuzu aldım. Teşekkür ederim.

Alıntı Originally Posted by ikare Yazıyı Oku
    Aceleniz yoksa, ev bedelinin asgari %50 si peşin varsa neresi olursa olsun acele etmeyin derim.

Acele etmeyin demenizde ki kasıt neydi acaba?

Alıntı Originally Posted by Valfranc Yazıyı Oku
    Arkadasım su an beylikdüzü civarında ev aradıgından biliyorum. Ucuz görünen çogu ilan sahte.
    Büyük bir kısmıda Esenyurt daireleri. E-5 ten Avcılar - Beylikdüzü güzargahına giderken sag taraf Esenyurt sol taraf Beylikdüzü belediyesine baglıdır.
    Esenyurt belediyesine kalan kısım daha degersiz oldugundan o taraftaki daireleri Beylikdüzü olarak koyarlar ilanlara.
    Kimi ilanlar tamamen uydurma. Özellikle Kale yapı diye bir firma var. İlanlarının hepsi sahtedir.
    Esenyurt'un kuytu köşelerindeki daireleri Beylikdüzü'ndeymiş gibi pazarlamaya çalışır.
    Kimide bitmemiş natamam, inşaat şirketi batmış veya yarım bırakmış mağdur daire sahiplerinin ilanları.
    Aman dikkat...

Özellikle Beylikdüzü tarafı için bunu oldukça çok duydum. Dolandırıcıların mesken tutması bakımından buraya da sormak istedim.

...

Acele etmeyin demenizde ki kasıt neydi acaba?....
    Bir süre fiyatların düşeceği en azindan dolar vs karşısında değer kaybedeceğini düşünüyorum....
    Diyeceksiniz ki faiz oranları yükselecek. O yüzden asgari %50 pesinatiniz varsa dedim. Uygun sekilde değerlendirme ile sanıyorum %70 lerin üstüne çıkabilir oranınız...

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Bitmemiş ve tamamı satılmamış sitelerden, ayrıca maketten veya inşaatı tamamlanmamış sitelerden, oturumu başlamamış İSKANI OLMAYAN sitelerden sakın ev alma. İSKAN birkaç aya alınacak vaatlerine sakın inanma.

3,5 ay önce 615.000₺ dairemi sattım. Komşum 1800₺ kirada oturuyordu. kira bedelleri yaklaşık 1750-2000 arasındaydı. Elimde nakitim var söylediğiniz kriterleri sağlayan bir yerden bugün daire almaya hazırım.

Alıntı Originally Posted by sahbaz Yazıyı Oku
    3,5 ay önce 615.000₺ dairemi sattım. Komşum 1800₺ kirada oturuyordu. kira bedelleri yaklaşık 1750-2000 arasındaydı. Elimde nakitim var söylediğiniz kriterleri sağlayan bir yerden bugün daire almaya hazırım.
    Sizin içinde aynı şeyi söylüyorum, İstanbul, Eyüp ,Rami yeni mahalle de sıfır, kirası 2000 eder ( en kötü 1750 ye gider ) 145 m2 çatı piyes, 4+1 daire sahibinden com da satılık. Şimdi girdim ilan kalkmış ama 500 bin diye benzer dairenin ilanı var fakat diğer dairenin satılmadığını ve sahibinden com. da 425 binden ilanı olduğunu ve pazarlık payı olduğunu biliyorum. Samimiyseniz buyrun alın tepe tepe kullanın sayın forumdaş.

Aceleniz yoksa, ev bedelinin asgari %50 si peşin varsa neresi olursa olsun acele etmeyin derim.

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by Yucuklu Sumurta Yazıyı Oku
    Arkadasım su an beylikdüzü civarında ev aradıgından biliyorum. Ucuz görünen çogu ilan sahte.
    Büyük bir kısmıda Esenyurt daireleri. E-5 ten Avcılar - Beylikdüzü güzargahına giderken sag taraf Esenyurt sol taraf Beylikdüzü belediyesine baglıdır.
    Esenyurt belediyesine kalan kısım daha degersiz oldugundan o taraftaki daireleri Beylikdüzü olarak koyarlar ilanlara.
    Kimi ilanlar tamamen uydurma. Özellikle Kale yapı diye bir firma var. İlanlarının hepsi sahtedir.
    Esenyurt'un kuytu köşelerindeki daireleri Beylikdüzü'ndeymiş gibi pazarlamaya çalışır.
    Kimide bitmemiş natamam, inşaat şirketi batmış veya yarım bırakmış mağdur daire sahiplerinin ilanları.
    Aman dikkat...

5.000 m2 toprak aldin, insaat iznin 250 M2, artik hayvanlar mi sigar, yem deposumu, senin yasam yerin mi, hangisi ?

Tv'lerde oturup konusmuyorlar mi, insan ifrit oluyor bunlara.

Vatandas'a diyor ki devlet, hayvancilik mi yapacaksin, dikil orda ayakta yap.

Sayfa 639/875 İlkİlk ... 139539589629637638639640641649689739 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •