Sayfa 64/651 İlkİlk ... 1454626364656674114164564 ... SonSon
Arama sonucu : 5203 madde; 505 - 512 arası.

Konu: BMEKS - Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret

1. 0.30 bugün olmaz. Ben yazıp sildim asağısını görmek için.
    Ama bunu kötüleme fırsatı olarak görenler hiç fırsatı kaçırmadı.
    Bi de osuruktan nem kapıp hemen satışa atlayanlar var.
    Aşağısı boş. Herkes raporu bekliyor.

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by bsenel Yazıyı Oku
    0.30 bugün olmaz. Ben yazıp sildim asağısını görmek için.
    Ama bunu kötüleme fırsatı olarak görenler hiç fırsatı kaçırmadı.
    Bi de osuruktan nem kapıp hemen satışa atlayanlar var.
    Aşağısı boş. Herkes raporu bekliyor.

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ......

Eşleşme 35.

4. VIA_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Bu da son hal

VIA_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. şimdi mantıken düşünün ona göre karar verin diyelim fiyat 0,30 buradan ky mal satan adam sizce ne yapar tabi ky e satıyor var sayımıyla konuşuyom ya şirket batacaktır yada 0,10 ,0,15 li rakamlara gelecektir fiyat uzun süredir fiyat burada mal topladıysa zaten 0,30 0,50 aralığı topladı artık bu fiyata satılacak mal kalmadı fiyatı yukarı çeksede olumlu haber olmadan kimseye mal satamaz satsa dahi bütün malı ky e satamaz kurumsallara satması gerek oda ortaklık haberi gelmeden olmaz kesinlikle tabi ortak bulma düşünceleri varmı oda önemli zaten şuan mağzacılık işi bitti sadece internet satışı var

7. geçen sene patron e ticarete çok yatırım yaptık o işte bir numarayız diyodu gerçi göremedik tek gördüğümüz ky numarası oldu ama birde internete eniyi tv fiyatları diye arama yaptırıyorum bimeks hariç bütün firmalar çıkıyo demekki onu tanımasan bulamıyacan çok özel müşterisi var demekki kesinlikle bukadar hisseyi ky kaldıramaz alan niye alıyosa bende o yüzden alıyorum batmadığı müddetce burdayım kredimde yok attım unuttum su akar yolunu bulur bizim patron spk nın kurdu onun her poktan haberi vardır önlemini alır sıkıntı yok

8. bilanço konusuna bakacak olursak 6 aylık kötü geldi ama 9 aylık daha iyi gelir diye tahmin ediyorum esas iyi bilanço yıllıkta gelecek bence çünki mağzalar kapandı ama etkisi yıllık bilançoda görülür zamanlamaya göre ve artık fiyat yukarı gider bu aydan iitibaren esas haber gelecekse 0,60 üstünde gelir gerçi burda gelsede gelmesede alacağı mal yok bu fiyatlardan yapılan işlemlerin %90 ı karşılıklı iş yatırım 0,30 dan marbaşa sattığı malı 0,40 dan geri alıyo adamın parası çokya kaybetmek için yapıyo

Sayfa 64/651 İlkİlk ... 1454626364656674114164564 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •