şirkette bir sıkıntı yok ama tahtacıda bir sıkıntı var sinegin yagını çıkartan cinseden çıktı şansımıza...![]()
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Ben kesinlikle bekliyecegim,ve her ay da almaya devam edeceğim...
Ayesin cirosu geçen yıla nazaran 300 milyondan 600 milyona yani iki kat artmasına rağmen,bürüt kârı 15 milyondan 45 milyona yani 3 kat,net kârı ise yaklaşık 3 milyondan 15 kusur milyona yani 5 kattan fazla artmış.Bu rakamlar gelecek için beni umutlandırıyor.Tabi bura da diğer önemli etken piyasa koşulları olacaktır.
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Allah belanı versin nokta............................
Allahin cezasi hisse. Herseye ragmen satmicam 10.000 adete cikaricam hisselerimi suan 7500 adet civari. Bist göçmesin yeter, 2 fabrikasi ve 20 dönüme yapilmasi gereken 3. Fabrikasiyla bu piyasa degerinde tutmayi spek değil feristahi gelse benden alamayacak. Batsin fabrikalar kapansin, batsin sirket , batsin param raziyim.
Kanal İstanbul devlet garantisi haberi resmi gazetede yayımlanmış.. Bakalım hissemize yansıyacak mı?Bu arada 2020 faaliyet raporunu okudum ben şahsen şirketin geleceği açısından daha da umutlandim.Beklemeye ve fırsat buldukça alımlara devam
Yer İmleri