Sayfa 64/106 İlkİlk ... 1454626364656674 ... SonSon
Arama sonucu : 842 madde; 505 - 512 arası.

Konu: ATPET - Atlantik Petrol Ürünleri

1.  Alıntı Originally Posted by DERVİŞ Yazıyı Oku
    Lutfu001 paylaşımların için tşk ederiz.
    Rica ederim Sn.Derviş, hayırlı kazançlar
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

ATPET Solo 2017/6 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -273817 Ana Ortaklık Payları: 0

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3. zararda daha aşağı çekmek için bahane oldu,sanki önceden kar eden bir firmaydı da

Atpet günlük

Kendi bakış açımdan son durum. Yatırım tavsiyesi değildir. Al-Sat tavsiyesi içermez. Eğitim çalışmasıdır.

5. 170 ustune acil cikmali

6. Fibo desteklerine göre 1.70, aşağısı 1.61 gözüküyor. Tekniğe göre 1.70 bandında haftalık kapanış bekliyorum.
    Kapanışlar 1.70 bandında olur. Ancak Gün içerisinde 1.60 ve 1.80 arası hareketlilikler olabilir.
    Asıl hareketi haftaya başlar diye düşünüyorum. Erken başlarsa spekin bi bildiği vardır.
    Yatırım tavsiyesi değildir. Tabiki spek ne isterse o olur.
    YAZDIKLARIM BENI BAGLAR CIDDIYE ALMAYIN!!!!!!!!!

7. Eyvallah kardesim su borsaya girdigime hergun bismanim su degerli yorumlariniz olmasa ne yapardik bilmiyorum ama bu hisse tam bi spekilasyon hissesi sahibinide haram olsun yedikleri dogru bu kumarhanede ne isin var senin.

8. Hep sabah yükselip akşam düşüyordu. Bugün sabah düştü aksama doğru yükseldi. Bu iyi. Sanırım kısa vadede dip oldu. Umarım hızlı bir yükselişle 2 nin üstüne atar. İşte o zaman süper olur...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 64/106 İlkİlk ... 1454626364656674 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •