Bana böyle zamlarla gelin.
Türkiye'de artan maliyetlere yenik düşen kahve devi Starbucks, beklenen zammı bugün yaptı. Zam, birçok kahve çeşidinde yüzde 25 seviyesinde yansıdı.
Bana böyle zamlarla gelin.
Türkiye'de artan maliyetlere yenik düşen kahve devi Starbucks, beklenen zammı bugün yaptı. Zam, birçok kahve çeşidinde yüzde 25 seviyesinde yansıdı.
ZAM YAĞMURU SON HIZ
Şehirler arası ulaşıma yine zam geldi
Akaryakıta üst üste yapılan zamlar şehirler arası otobüs bilet fiyatlarına yansıdı. Şubat ayında İstanbul-Ankara arası otobüs yolculuğu için ortalama 220 TL ödenirken şimdi bilet ücreti 300 TL'ye çıktı.
Edirne'de suya zam, ulaşıma zam
Edirne köylerine verilen içme suyu 3 TL'den 8 TL'ye çıktı.
Bolu'da otobüse zam
Halk Otobüslerinde tam bilet 5'den 7'ye öğrenci bileti 3,75'den 5'e çıkartıldı.
Çanakkale'de otobüse zam
Ücret tarifesi Tam 8.00 TL, Öğrenci 4,50 TL
Netflix zamlara kızan müşterilerine yanıt verdi : Ama bir sor neden yaptık?
Netflix'in cevabı, akla bir anda Şener Şen ile İlyas Salman arasındaki diyalogları getirdi.
Maho : Yaptım ama bir sor neden yaptım ?
Ülkede hepimiz Bilo olduk, Maho'lar sürekli öpüyor bizi.
Kimi Maho'lar hen öpüyor, hemde gözlerinin içi gülüyor.
Kimi, neden yaptım derken dış güçleri gösteriyor.
SPK bülteni : https://spk.gov.tr/Bulten/Goster?year=2022&no=17
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Et ve Süt Kurumu'ndan randevu istediğini fakat geri dönüş yapılmadığını belirtti. Sosyal medyadan açıklama yapan Kılıçdaroğlu, yarın saat 10.00'da kurumu ziyaret edeceğini açıkladı.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri