Bana böyle zamlarla gelin.
Türkiye'de artan maliyetlere yenik düþen kahve devi Starbucks, beklenen zammý bugün yaptý. Zam, birçok kahve çeþidinde yüzde 25 seviyesinde yansýdý.
Bana böyle zamlarla gelin.
Türkiye'de artan maliyetlere yenik düþen kahve devi Starbucks, beklenen zammý bugün yaptý. Zam, birçok kahve çeþidinde yüzde 25 seviyesinde yansýdý.
ZAM YAÐMURU SON HIZ
Þehirler arasý ulaþýma yine zam geldi
Akaryakýta üst üste yapýlan zamlar þehirler arasý otobüs bilet fiyatlarýna yansýdý. Þubat ayýnda Ýstanbul-Ankara arasý otobüs yolculuðu için ortalama 220 TL ödenirken þimdi bilet ücreti 300 TL'ye çýktý.
Edirne'de suya zam, ulaþýma zam
Edirne köylerine verilen içme suyu 3 TL'den 8 TL'ye çýktý.
Bolu'da otobüse zam
Halk Otobüslerinde tam bilet 5'den 7'ye öðrenci bileti 3,75'den 5'e çýkartýldý.
Çanakkale'de otobüse zam
Ücret tarifesi Tam 8.00 TL, Öðrenci 4,50 TL
Netflix zamlara kýzan müþterilerine yanýt verdi : Ama bir sor neden yaptýk?
Netflix'in cevabý, akla bir anda Þener Þen ile Ýlyas Salman arasýndaki diyaloglarý getirdi.
Maho : Yaptým ama bir sor neden yaptým ?
Ülkede hepimiz Bilo olduk, Maho'lar sürekli öpüyor bizi.
Kimi Maho'lar hen öpüyor, hemde gözlerinin içi gülüyor.
Kimi, neden yaptým derken dýþ güçleri gösteriyor.
SPK bülteni : https://spk.gov.tr/Bulten/Goster?year=2022&no=17
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
CHP Genel Baþkaný Kemal Kýlýçdaroðlu Et ve Süt Kurumu'ndan randevu istediðini fakat geri dönüþ yapýlmadýðýný belirtti. Sosyal medyadan açýklama yapan Kýlýçdaroðlu, yarýn saat 10.00'da kurumu ziyaret edeceðini açýkladý.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri