Sayfa 64/142 İlkİlk ... 1454626364656674114 ... SonSon
Arama sonucu : 1129 madde; 505 - 512 arası.

Konu: Viop LXVII

1.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Bende 3 aydır yurtdışında hisse oynuyorum dolar bazlı evet getirisi oldu güzel. TA daha iyi çalışıyor borsası daha stabil siyasi gerilimler çok az. Ama kendine şunu sor. 3 sene önce hisse bazlı bırak nasdaq ın adını bile bulutlar ardından duymuş kişiler fındık fıstık gibi ABD hisse senedi alıyor satıyor uzun vade portföy yapıyorum falan diyor. Düşün nasdaq da işlem gören bir hisse burada bahçelievlerde bakkal dükkanı işleten muhittin abinin elinde. Çok kolaşlaştı bu işler. Nasdaq DOW haftalık aylık bakıyorum. Dehşete düşüyorum. Apple nvidia msft amd tem palantır hisselerine bakıyorum 10x cirolardan PD leri var. kar değil ciro bak. 4.5 trilyon dolar falan nvidia . Max dikkatli olmak lazım.

IREN e şimdi baktım zirvede almışsın daha da gitmiş ama o hisselerde taban tavan yok. PTNM diye bir hisse 2 dolardan aldım 100 lot şakasına zaten kademe bile doğru dürüst yok. 1 dolara düşerken ben 1.80 den falan zor bela sattım idi 20 dolar zarara. Dün bir bakim ne olmuş bizim batak. 9 DOLAR!!!! 14 dolardan 2 dolara da 3 günde düşmüş idi. Birde hem BIST hem NASDAQ takılıyorken algılarına sahip çıkmak çok zor. BIST geçen çakılırken DOW da ben artıdayım elim sata gitti. Dedim kendine gel.
    ıren toplam hissem 1000 dolar bile değil. ben sp500 etf topluyorum düzenli. o da en yükseklerinde diyebilirsin ama uzun yıllar ortalama getirisi de döviz bazlı %12-20 olmuş benim etf in de. bu rakam bana yeter. bir yerde sonra yer yıl %3 etf satar emekliliğimin tadını çıkartırım.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Dün ykbnk mobil bankacılığa girmiştim orda karşıma çıktı, 2 aşamada yurtdışı borsalarda hemen işleme başlıyorsun
    Teşekkürler kardeşim lakin ben yurt dışı bağlantısı istiyorum ben buradaki kurgudan tırstım.9 a bölmek örnek.

Birde 3 ayda bir 50 dolar işletim ücreti alan bankalar var burada.YTD.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

3. Bugünkü dava diploma davasıymış[emoji23][emoji23] ne ile uğraşıyoruz. Binlerce sahte diplomalı tayfa bu seferlik kabul edilsin diye kampanya bile başlatmışlar bile … BİST te yakalandık alüminyum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Kurum önerisi alsam ve buradanda bağlarımı koparsam, bunu diyen Koyu MİLLİYETÇİ ATATÜRKÇÜ yıldım yahu yalanlardan borsada da ful maldayım yatırıma inanırım lakin huzur yok bu iktidarda.

Artı borsa gerçek Müslümanın da yatırım aracı olmalı derim lakin nerede her türlü oyun var burada.
    SwissQuote da hesabım var benim. özelden de yazmıştım.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

5. Yatırım hesabı, Yurdışı hisse hesabı ve dolar hesabı açtın mı tamam, onlarda mobilden 1 tıkla açılıyor.
    Çılgın Türkler Yurdışı borsalarına geliyor, sıkı durun gafurlar
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yatırım hesabı, Yurdışı hisse hesabı ve dolar hesabı açtın mı tamam, onlarda mobilden 1 tıkla açılıyor.
    Çılgın Türkler Yurdışı borsalarına geliyor, sıkı durun gafurlar
    oranın damına koyarız yakında

7.  Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Kurum önerisi alsam ve buradanda bağlarımı koparsam, bunu diyen Koyu MİLLİYETÇİ ATATÜRKÇÜ yıldım yahu yalanlardan borsada da ful maldayım yatırıma inanırım lakin huzur yok bu iktidarda.

Artı borsa gerçek Müslümanın da yatırım aracı olmalı derim lakin nerede her türlü oyun var burada.
    şimdilik midasla başla azar azar...

buraya göre çok daha kolay kazanıldıgını göreceksin...

daha büyük çaplara geçersin iş yatırımın yurt dısı bölümü iyidir...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

8. Trump varlık fonu açabilir, Türk lirasına bağlı kim açabilir. sonra sıkıntı olmasın. Büyük Türkiye oldu orası da.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 64/142 İlkİlk ... 1454626364656674114 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •