Sayfa 640/999 İlkİlk ... 140540590630638639640641642650690740 ... SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 5,113 - 5,120 arası.

Konu: Viop - XXV

1. Spot eksi kapatabilir gibi duruyor ama vadelinin eksi kapatması zor

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    TSK disiplin yönetmeliğine bakıyordum hala geçerlidir.

Azerbaycan ordusuna eğitim verildiğine göre oradaki yönetmelik de değişmiş olabilir.

Askerliğe uygun olmayanları elemeleri normal.
    abi sen ne içion ya allaseven?vatana ihanetten dioz yauf..zaten kaç gündür bi halt yaptığı yoktu azeri ordusunun...şimdiye biz olsak hem karabağı hem ermenistanı alırdık..

Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    abi sen ne içion ya allaseven?vatana ihanetten dioz yauf..zaten kaç gündür bi halt yaptığı yoktu azeri ordusunun...şimdiye biz olsak hem karabağı hem ermenistanı alırdık..
    O sabah akşam içiyor...yorumları biraz tuhaftır..
    Borsayı besmeleyle açalım dediği günde oldu.. Herhalde yolda Tayyibin ruhuna çarptı

4. Güzel maddeler var.

>>>>>>>
    ...

Ast'ın vazifeleri

Madde 4 Mesleğin istediği mutlak itaati her ast'ın gönül isteği ile yapması şarttır. İtaatin; âmir veya üstün kanuni selâhiyetinden korkmaktan ziyade onun bilgisine, rütbe ve makamına ve şahsına karşı duyulan ve beslenen saygı ve sevgiden ileri geldiği, astın bütün hal ve hareketlerinde, her yer ve zamanda göze çarpmalı ve bakışlarında parlamalıdır.

Bu saygı ve sevgi hislerini telkin eylemek de âmirin ve üstün esas vazifelerindendir.

Madde 5 Her ast'ın âmirlerinin daha bilgili ve tecrübeli olduğuna, Silâhlı Kuvvetlere ve memlekete daha fazla hizmeti bulunduğuna ve kendi hakkında daima iyi düşünür olduğuna itimat etmesi ve korunduğuna emin olması lâzımdır.

Bunlar itaat ruhunun temelidir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Güzel maddeler var.

>>>>>>>
    ...

Ast'ın vazifeleri

Madde 4 Mesleğin istediği mutlak itaati her ast'ın gönül isteği ile yapması şarttır. İtaatin; âmir veya üstün kanuni selâhiyetinden korkmaktan ziyade onun bilgisine, rütbe ve makamına ve şahsına karşı duyulan ve beslenen saygı ve sevgiden ileri geldiği, astın bütün hal ve hareketlerinde, her yer ve zamanda göze çarpmalı ve bakışlarında parlamalıdır.

Bu saygı ve sevgi hislerini telkin eylemek de âmirin ve üstün esas vazifelerindendir.

Madde 5 Her ast'ın âmirlerinin daha bilgili ve tecrübeli olduğuna, Silâhlı Kuvvetlere ve memlekete daha fazla hizmeti bulunduğuna ve kendi hakkında daima iyi düşünür olduğuna itimat etmesi ve korunduğuna emin olması lâzımdır.

Bunlar itaat ruhunun temelidir.
    o dediğin kadının çaresi ' lokmanhekimde'..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

6.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    o dediğin kadının çaresi ' lokmanhekimde'..
    Bana da ilham geliyor, gidiyon büyük hisse alıyon, al ufak hisse seni uçuralım diyorlar.

Çok güvenmemek lazım, basit hile.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Bana da ilham geliyor, gidiyon büyük hisse alıyon, al ufak hisse seni uçuralım diyorlar.

Çok güvenmemek lazım, basit hile.
    tkuru gibi olursa diye aldım attım kenara 1000 tane;
    10.27 maliyetle..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

8. Shorta döndüm saldırın ayilarrr

Sayfa 640/999 İlkİlk ... 140540590630638639640641642650690740 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •