Sayfa 641/969 İlkİlk ... 141541591631639640641642643651691741 ... SonSon
Arama sonucu : 7748 madde; 5,121 - 5,128 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Beni de ruhen bitirdi Akif.
    Aylardir bu basliga bakmiyorum bile.
    Seni gorunce bi okuyayim Akif ne diyor acaba dedim.
    Artik sonsuza kadar boyle gider bu hisse gibi bir inanc geldi.
    En son 1.57 den yarisini vermistim 2.50 hareketinden 2 ay once.
    Diger yarisi da portfoyun nazar boncugu olarak 15.00 TL fiyati gorene kadar duracak.
    30 yillik yatirimcilik hayatimda yedigim en buyuk kazik bu galiba.
    Bana en cok koyan ise Is gurubu kagidi olmasi.
    Bu nedenle Soda gibi bir kagida bile temkinli bakiyorum, "sutten agizi yanan yogurdu ufleyerek yer" misali.
    Allah tez zamanda kurtarsin.
    Syg,
    Dudu hocam hiç sorma, bitirdi beni mendebur yıllardır. Sattığım an çok büyük zarar yazmış olacağım ona da yanaşamıyorum. Bir taraftan 77 milyon dolar yatırmışız şu an 18 milyon dolardayız nasıl olabilir diyorum(iştiraklerde problem yok diyor kendileri). Kendilerine söyledim bizzat siz baskılıyorsunuz diye. Yok efendim öyle şey yok nerden çıkardınız diyor. Birde piyasa yapıcısı bunlar.(Piyasa yapıcılığı konusunda istenilen gibi gitmediğini ve bu konunun yeniden görüşülüp iptal edilebileceği söylendi) Kimde ne kadar lot olduğunu bile bilmiyorlarmış, güya iş yatırım bilgi vermiyormuş bunlara tabi yersen.
    The man who passes the sentence should swing the sword

2. Selamlar. Anlık görüntü bekliyoruz.Hissemiz öyle ya da böyle bu türbülans da sağlam kaldı yine de .Yanına aldığım hisselerin çoğunda zararım daha fazla .Halime şükrediyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Beni de ruhen bitirdi Akif.
    Aylardir bu basliga bakmiyorum bile.
    Seni gorunce bi okuyayim Akif ne diyor acaba dedim.
    Artik sonsuza kadar boyle gider bu hisse gibi bir inanc geldi.
    En son 1.57 den yarisini vermistim 2.50 hareketinden 2 ay once.
    Diger yarisi da portfoyun nazar boncugu olarak 15.00 TL fiyati gorene kadar duracak.
    30 yillik yatirimcilik hayatimda yedigim en buyuk kazik bu galiba.
    Bana en cok koyan ise Is gurubu kagidi olmasi.
    Bu nedenle Soda gibi bir kagida bile temkinli bakiyorum, "sutten agizi yanan yogurdu ufleyerek yer" misali.
    Allah tez zamanda kurtarsin.
    Syg,
    Benzer şeyleri söyleyebilirim. Kendime çıkış yolu aradığım hamleler de işe yaramadı. İş Girişim'in hiç bir şey vaad etmediğini kabullendiğim anda geçtiğim
    ihracat performansı, karlılığı , nakit durumu çok daha ehveni şer görünen üstelik iskontolu şirketlere geçmek bir fayda getirmedi.

İşin özü şu; ekonomi 2015 den bu yana iyi gitmiyor. Borsa tarafında ise geleceği görece iyi olanlarla olmayanlar arasında ayrım yapmayı sağlayacak bir işleyiş görülmüyor. Problemli şirketlerde bir bakıyorsanız fiyat direnci ve zaman zaman fiyat atakları daha yüksek.

Yer değiştirmek de pozisyon değiştirmek de işe yaramıyor.Bence bu fiyatlardan girişi için fırsatlar çok cazip fakat iyi ve kötü olan ayrıştırılamadığı için, üstelik bir de ülkedeki kötü yönetim nedeniyle görece iyi durumda olan şirketler de bataklığa
    çekilebileceği için parmak oynatılamıyor.

Bulunduğunuz yerde tevekkül göstermek dışında yapılabilecek fazla bir şey yok.

verdiklerim pers cuma destek icin alinanlar sadece...sakin heveslenme ) yalan yok diger hisselerimde umdugumu bulsam cikar alirim elindeki yuku ) ama simdilik bukadarla idare et ..paketlenen lota dokunmadan destek alimi, sonra iadesi .olurda cezbedersin digerlerinin gozunun yasina bakmam gelirim hamal olurum kac ay istersen ))
    Yatırım tavsiyesi degildir.DAM İLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,GÜÇLÜYÜM KUVVETLİYİM MEVKİM VAR DEME,ADAMI SIRT ÜSTÜ YERE VURAN VAR,KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR.

5. Selamlar.Kademe atabilirmisiniz

6. Günaydın. "Kedi kalkar katmer bekler". Günün atasözü benden olsun

7. Kademeler nasıl.Atabilecek yok mu?

8. Ekranda ne görüyorsunuz anlamadım. Paylaşım yok haber mi bekliyorsunuz?

Sayfa 641/969 İlkİlk ... 141541591631639640641642643651691741 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •