Sayfa 641/1004 İlkİlk ... 141541591631639640641642643651691741 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 5,121 - 5,128 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

1. Dear Merkez bankasi yetkilileri

biliyorsunuz once ki mb toplantisinda dolarlari bozmustum ve ardindan % 2 kayipla geri almistim.

artik uretim sektoru oyle bir hale geldi ki doviz artislarindan dolayi rahmetli turgay serenin ali sami beye dedigi ' yoh artik ebesinin ' diye dusunerek daha da yapmazsiniz sanarak bugun yine bozmustum.

fakat gel gor ki bugun yine indirdiniz faizleri ve su an % 3 daha kaybim var.

rica ediyorum o meshur mudahalelerinizi en kisa zamanda yapin ve bir daha satmamak uzere geri alayim..

kendinize iyi bakin kib by..

2. Stres Grafiği, tepeyi aştık, bundan sonra amaaan dolar 17 olmuş, 18 olmuş, sürmenaj bölgesi.

Herkes mal mal bakmaya başladığında bir süre sonra, en sağa ulaşmışız anlamına geliyor. YTD ()

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Aslında hükumet şimdi işi tam batırdı.asgari ücret öyle bir şeydir ki tüm ekonomi onun etrafında döner.onlarca done asgari ücrete göre ayarlanır herkes kendi gelirini asgari ücretle kiyaslar.bu artışla kaçınılmaz olarak milyonlarca halinden şikayetçi insanı karşılarına aldılar.herkesi mutlu etmeye kalk salar bu sefer de dolar ve enflasyon mutlu olmaz.aslinda caresizler

5.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    90 lara dönüş, ama o zamanlar enflasyon doğru hesaplanıyordu, önce ÜFE ye sonra TÜFE ye endekslediler, sonra TÜFE yalan rüzgarı oldu telefon direği, kürdan, margarin katkılı geri dönüşümlü peynir fiyatına bağladılar.

Enflasyon=gizli vergi.

Malın yarısına çöktüler, özel sektörün 42 milyar dolar döviz borcunu kurtaracağız diye tüm olanlar. Şimdi 124 milyar doları kim kurtaracak bakalım.

Dedik ya, yazar kasayı geçtim, bi hesap makinası atın bari yaw...kemik sesi ve iniltiler duyulana kadar devamke...
    borsa da soluksuz artıyor ama döviz borcu olan şirketler ne halt edecek çok merak ediyorum zombilere dikkat bir kısmı da yeni zombi olacak

6.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Aslında hükumet şimdi işi tam batırdı.asgari ücret öyle bir şeydir ki tüm ekonomi onun etrafında döner.onlarca done asgari ücrete göre ayarlanır herkes kendi gelirini asgari ücretle kiyaslar.bu artışla kaçınılmaz olarak milyonlarca halinden şikayetçi insanı karşılarına aldılar.herkesi mutlu etmeye kalk salar bu sefer de dolar ve enflasyon mutlu olmaz.aslinda caresizler
    whatsapimda ki memurlar ogretmenler su an bu zamma oyle tepkiler veriyor ki ilginc..ki adamlar haklilarda.

7.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    whatsapimda ki memurlar ogretmenler su an bu zamma oyle tepkiler veriyor ki ilginc..ki adamlar haklilarda.
    abi ben beddua ya bu kadar dayanıklı siyasiler görmedim nasıl iş

Doktor zammını geri çek laf aramızda aslında zam bile yoktu orada yapılan tam bir cakallikti asgari ücreti yuzde elli artır.yahu daha dün eylem yaptı doktorlar e şimdi onlara ne kadar zam yapacaksın.tam da omicron falan azmisken sağlık sektörü doktoru hemşiresi sayamiyacagim diğer çalışanları hepsi niye bize yok diyec3k

Sayfa 641/1004 İlkİlk ... 141541591631639640641642643651691741 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •