Sayfa 641/1005 İlkİlk ... 141541591631639640641642643651691741 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 5,121 - 5,128 arası.

Konu: Viop LI

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Arkadaşlar ben bu yazıyı dün akşam yazdığımda ons 1965 lerde idi, yargısız infaz yapıyonuz... Ben bugün buraya düş ons düş dediğimde ise 1930 lara düşmüştü bile.
    Kapatsaydınız şortunuzu madem
    ayıb bişii ya
    Ne ters indikatörlüğümüz kaldı nede eşekliğimiz.
    Yiğidim benim çelik bez donu bir giy kurşun geçiriyor mu bir deneyelim. Yada çarpışırken giy hasar alırsan cenge çıkmayayim ben.

2. secbul bu din adamlarına neler oluyor? Bilimden şaşma kardeş:
    https://www.odatv4.com/dunya/penisi-...turdu-44662699
    Müzmin bir secbul fanıyız. Yerim, içerim, saplarım. Ey yatırımcı nâdânı terk etmeden yaranı arzulama...DM'den babam sen misin diye sormayın lütfen. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.

3. yarın piyasa çok pis gömecekler gibi bir his var
    kozalakları kapanışa doğru aldıklarında ertesi gün piyasa hep çöküyor
    büyük ihtimal bu kozalaklar yarın tavan olacak, bankları falan yine gömecekler
    sanki para gidiyor oraya park ediyor, hep bu oluyor
    acemi pırasacı olarak gördüğüm bu, bol kazançlar

4. Arkadaşlar neden yazmıyorsunuz demişiniz Ankaradayım işlerim dolayısıyla grand mercure deyim önümüzdeki hafta daha aktif oluruz.kolsy gélsin

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    dün yazmıştım...

Hayaldir..

Bıst100 ün 5200-5300 desteğine yakın pullback yaptığını düşünüyorum...sonra GOGOGOGO formasyonu...hedef 6500 üzeri...

Sonra küresel düşüşle beraber...-%30 luk düşüş...(5.200 altında kalıcı olursa bu yorum çöp olur...)

Problem yok..Bekleriz..VİOBLA DEVAM....

Kışın kırk gecede bir gece çok kar yağarmış.Tavşanlar o gün dışarı çıkarmış.Avcı o günü beklermiş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    E devletten geçmiş yıllara ait emekli maaş bodrosu alınıyor...Ama geçmiş yıllara -aylara yönelik barkotlusunu vermiyor(babam için gerekli).Epey uğraştım ama sadece güncel aya yönelik barkotlu veriyor..

Malum burada emekli çok.Başına gelen olmuştur.

Bu mümkün değil mi acaba?

7. Herif milletin tersine oynayınca kazanıyor, milletin kafası karışık olunca herifin işi de zorlaşıyor bence.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Başkanım buldunuz yumoş gibi bozkuşumu habire giydiriyorsunuz bundan sonra bozkuşu yedirmem ben. Büzzügune zarar gelsin istemem yiğidimin.
    Palanin zopasi dan daha korkutucu sevgin ,seviyonmu koruyonmu anlamadim abim
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Sayfa 641/1005 İlkİlk ... 141541591631639640641642643651691741 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •