Sayfa 642/1006 İlkİlk ... 142542592632640641642643644652692742 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 5,129 - 5,136 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Geçen iş için Almanyaya gittim. Özendim e class kiraladım 2 haftalığı 750 euro. Sifir araba verdiler 100 km deydi epey de uzun yol yaptım kendimden geçtim kullanırken. Sonra pişman oldum çünkü burada bindiğim arabalardan tiksindim.

Dudu amcam imkan varken en güzeline binmek lazım golf dediğin buzdolabından hallice bir araç ona 180k bayılana kadar gereğini yap derim cari açığı biraz da sen şişir

Bu arada bir tanıdığım var Almanyada öğretmen 2014 A6 ya biniyor 3000 motor eskidi değiştireceğim diyor. Maaşı 3500 euro sıfır A6 30k euro üzüldüm halimize...
    Ben de gecen yaz Toronto'da Jetta class reserve etmistim. Arac bulamadilar bir BMW 330 X drive verdiler. 14 seritli yolda 4 gun kullandim.
    Bundan sonra yurtdisinda ust sinif araclar kiralayacagim.
    Burada hic bir zaman satin almayacagim araclardan hevesimi hunharca alacagim.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

2.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Ben de gecen yaz Toronto'da Jetta class reserve etmistim. Arac bulamadilar bir BMW 330 X drive verdiler. 14 seritli yolda 4 gun kullandim.
    Syg,
    harikasın..

syg,

3.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Syg,
    Hahaha bittim torontoda jetta class ayırtma seçeneği zaten web sitesi hatasıdır.

3 serisine öğrenciler, yeni mezun bekarlar filan biniyor bu arada. Bir de türkler Aile arabası 5 / e / a6 dan başlayıp gidiyor gerçekten yazık bize. Bir de en dandik golf bile 2000 motor aşağısı pek yok sen ne basarsan Alman 50 fazlasını basıyor 200 le sol şeritte selektör yedim vallahi yazık bize. Bizim otobanlar adamlarda köy yolları, otobanlarında clio bile 200 den aşağı gitmiyor uçak pisti gibi... vay bize vay...

4.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Audi A8
    3.0 TDI (clean diesel) quattro 258 PS Matrix LED
    2015 model 189.000 km de

Servis karneli euro6
    28.000 euro net
    Satıyorum.!!
    2 aydır Alıcı bulamadım.!!
    Güzel fiyat bence. Alsan sürecek yol yok vergi çok bakımı mazotu bitirir üstad adamı yine de hayırlı satışlar iyi bayramlar size...

5. Ağalar totonto muhabbetinize hayran kaldım. O köyde banka varsa faizler ne durumda acaba ? iyi oranlar varsa bizde kağnımızla geliriz.

6.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Ağalar totonto muhabbetinize hayran kaldım. O köyde banka varsa faizler ne durumda acaba ? iyi oranlar varsa bizde kağnımızla geliriz.
    Faiz haricinde ne varsa burada konuşuluyor. Domates, patatesten sonra şimdi de arabaya döndü muhabbet. Esatpaşa pazarına gidin. En ucuzlarını bulursunuz orada. Bu cevapla konunun uzamasına yardımcı olmamışımdır umarım.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    bangkok/köln/antalya
    Gönderi
    234
    bende tayland da bir scoter kiraladım aylık 3000 baht 400 lira felan 20 baht 2.5 lirayada yakıtını koyarım valla banamısın demiyor ahahaa

Birazda dolar muhabbeti yapalim suan 4,73 pazartesi cikis devam ederse secime kadar bir posta daha artirim gelebilir 225bp daha istiyor gibi ..

Sayfa 642/1006 İlkİlk ... 142542592632640641642643644652692742 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •