-
AK Parti Sözcücü Ömer Çelik: Koronavirüse karşı verdiğimiz güçlü mücadeleyi sürdürerek Türkiye'yi daha üst klasmana taşıyacağız.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Akp / Çelik : (Memleket masası tartışması) Bunu gündeme almak için herhangi bir sebep yok
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
Fitch raporunda Avrupa'da otel doluluk oranlarında bu yıl %60 düşüş beklendiği belirtildi.
Kuruluşun değerlendirmesinde Avrupa otel doluluk oranlarının 2023'e toparlanmasının beklenmediği vurgulandı. Sektördeki şirketlerin tamamının not görünümlerinin negatif olduğu ifade edildi
-
Fenerbahçe, tüm futbolcu, teknik ekip ve kulüp çalışanlarına yapılan yeni koronavirüs testleri sonucunda bir kulüp çalışanında daha virüsün tespit edildiğini açıkladı.
-
İngiltere'nin başkenti Londra'da bir tren istasyonu çalışanının, bir yolcunun "Bende koronavirüs var" diye bağırarak üzerine tükürüp öksürmesi sonucu Covid-19'a yakalanarak öldüğü açıklandı.
-
Rekabet kurumu, maske üretim ve satışı yapan 10 şirket hakkında fahiş fiyat soruşturması açtı / NTV
-
Hazine ve Maliye Bakanlığı, bu yılın 1. Geçici Vergi Dönemi'ne ait gelir ve kurum geçici vergi beyannamelerinin verilme ve ödeme sürelerini 28 Mayıs günü sonuna kadar uzattı.
-
İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Fatih Tezcan'a halkı kin ve düşmanlığa tahrik ile halk arasında korku ve panik yaratmak amacıyla tehdit suçlarından soruşturma başlattı / HaberTürk
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri