Hazirun cetvelinde aradığınız bilgi yazıyor ..
Toplantı tutanaklarına bakabilirsiniz
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hazirun cetvelinde aradığınız bilgi yazıyor ..
Toplantı tutanaklarına bakabilirsiniz
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eline sağlık. Bu mühim bir mevzu. Gundwane, mızmız ,katsura ne dersiniz?
Kardeşim değişen birşey yok yabancı payı konusunda. Boşa heveslenmeyelim. Gerçi bende kalan lot ile heveslensem ne olur ? heveslenmesem ne olur ? Sen zaten benden iyi biliyorsun bu adamların kafasında bir takvim var ama ne zaman 2 lira yaparlar tamamen kendileri biliyor. Benim bildigim tekşey yıllardır kıyma makinesi olsa ancak bu kadar güzel çekerdi insan eti. Benim şahsi fikrim Eylülden önce bir cacık olmaz, 3 yukarı 2 assagi takılır gibime geliyor. zaten kanımca seni 2 lirada kurtarmaz bunların sana tamamen helalleşmesi için 3 lira vermesi lazım ama nerdeeeee
belki ilginizi çeker...
http://www.mynameismoney.com/mynamei...zi-02-06-2020/
Listede sadece 3 yatırımcı gözüküyor -ki üçü de aynı gruba ait- 10'u nerden çıkarmışlar anlamadım. Belki de sayın HEG'in paylaştıkları dışında da vardır, bilmiyorum.
Hissede olağanüstü baskı var. Son 5 aydır şirket hakkında tuhaf kararlar (6 aylık ceza ve 3 ay sonra fiilen, sessiz sedasız cezanın kalkması) ve işlemler var. G.Kurula ilginç tipler (fonlar) katılıyor. Kağıt yerinde sayıyor. Vakıf ufaktan toplamaya devam ediyor. vs vs
Valla ben bişey anlamadım. İnsanın aklına satış geliyor ama, dünyanın krize girdiği bu zamanda, durumu hiç de parlak olmayan bir şirketi yabancılar/fonlar niye alsınlar ki ??? İlla Türkiye'den bir gyo alacak olsalar, bizimkinden daha iyi bi dolu gyo var borsada.
Yer İmleri