Artan

Artan Hisseler

Azalan

Azalan Hisseler

Ýþlem

0,00 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 645/874 ÝlkÝlk ... 145545595635643644645646647655695745 ... SonSon
Arama sonucu : 7261 madde; 5,153 - 5,160 arasý.

Konu: IHLAS - Ýhlas Holding

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. eskiden buralarda aylýk haftalýk grafikler paylaþýlýrdý yorumlar yapýlýrdý þuralarda destek direnç falan var diye heygidi o günler.. kabile reisi vardý saðlam teknikçiydi ama pek belli etmezdi...þimdilerde hiç ses seda vermez oldu o da.

1-dostlar, bu ihlas 3 5 ay sonra bu fiyatlarýn üstünde mi olur yoksa altýnda mý ?
    2-dostlar, kýsa vade destek dirençler nelerdir?
    3-spek, tamam mý devammý

2.  Alýntý Originally Posted by Siren Yazýyý Oku
    eskiden buralarda aylýk haftalýk grafikler paylaþýlýrdý yorumlar yapýlýrdý þuralarda destek direnç falan var diye heygidi o günler.. kabile reisi vardý saðlam teknikçiydi ama pek belli etmezdi...þimdilerde hiç ses seda vermez oldu o da.

1-dostlar, bu ihlas 3 5 ay sonra bu fiyatlarýn üstünde mi olur yoksa altýnda mý ?
    2-dostlar, kýsa vade destek dirençler nelerdir?
    3-spek, tamam mý devammý
    Bahsettiðin ve sorduðun 3 soru çok önemli gerçekten ''kabilem'' ancak cevaplýyabilr tekniði yamandýr

3. Sevgili spek,
    Artik düþürme hiseyi, birseyleri bahane edip gene dusurme, artik cikar hisseyi, kendim icin demiyorum, ben beklerim nekadar beklemem gerekiyorsa sosyal medyada üzülen insanlari görüyorum ondan mutevellit yoksa oyle ara ara ugrar fiyata bakar birde eski dostlar ne muhabbetler cevirmis ona bakar gecerim
    Sevgi ve salglikla kal bu arada yazdiklarimi yatirim tavsiyesi olarak alma

4. Acaba Devlet kayyum yolu ile veya direk olarak bir þirkete el koysa veya belirli oranda hissesini alsa ve özel þirket mantýðý ile

yönetse sizce nasýl bir sonuç ortaya çýkar?

Lütfen yazýmý yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirmeyiniz.

5. Beklenen videolarda kelime ihlas usa vatandaþý geçerse fiyat ne olur.......y.t.d.

Alýntý Originally Posted by thebest Yazýyý Oku
    Beklenen videolarda kelime ihlas usa vatandaþý geçerse fiyat ne olur.......y.t.d.
    Kayyum atanýr. Þirketin içi boþ olduðu için devlet tarafýndan iflasýna karar verilir. Tahtasý kapanýr. Bist bu çöp hisselerden kurtulmuþ olur.

7.  Alýntý Originally Posted by KAYIP BORSACI Yazýyý Oku
    Kayyum atanýr. Þirketin içi boþ olduðu için devlet tarafýndan iflasýna karar verilir. Tahtasý kapanýr. Bist bu çöp hisselerden kurtulmuþ olur.
    Zaten devleti yönetenler ihlaslarýn içini boþaltýlmasýný teþvik ediyor ha mücahit Ören ha devleti yöneten mücahit'e destek verip usülsüz,kanunuz ve þaibeli soygunlarýný aklayan iktidar ortaklarý yani hepi ayný suçlara ortaktýrlar..Diðer muhalefet ortaklarýna bakýyorum Allah muhafaza onlar kazara iktidara gelseler ülkemiz gavurlara ,yahudilere kesinlikle peþkeþ çekilirler hepside kendilerini yönetmekten aciz insanlar ama bu iktidar partileriylede çok zor çünkü adaleti,hakkaniyeti,hakký ve hukuku sadece kendilerine saðlýyorlar daima olumsuzluklarýn bedelini biz gariban vatandaþlar ödüyor..Allah sonumuzu hayr eylesin..Amin..

8. Vay be bunlar bana temettü de verdi Ýheva sen parada mý öderdin bana kuzum
    Meydanda kalýrsam yazýlsýn taþa kaderde ne varsa o gelir baþa...

Sayfa 645/874 ÝlkÝlk ... 145545595635643644645646647655695745 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •