kur istikrarlı olursa bu şirket kar yazmaya başlar...onun haricinde fosfat yatırımı yapmadıkları için kur kaynaklı hep çarpılmaya kötü bilançolar açıklamaya mahkumdur.....önümüzdeki dönem kur abd kaynaklı stabil döneme girecek görünüyor.....bu gubrf ye normal şartlarda yarar....bunun birkaç yıl sürmesi lazım....2010-2015 yılları arasında ki kur hareketi gibi uzun dönem olması lazım....bu olasılık artmaya başladı....yine sebep abd kaynaklı.....abd artık faiz indirimi konuşuyor....nasıl ki faiz artırdı dünyada faizler arttı şimdide faiz indirecek dünyada faizler inecek....artı olarak doğu akdenizde bulunacak bir doğal gaz yatağı ülkemizi başka kulvara sokar.....biz kazancımızı hep enerjiye veriyoruz....normal şartlarda 50-60 milyar dolar cari açık veriyorsak bunun 35-40 milyar doları enerji kaynaklı cari açık.....dolayısıyla bulunacak bir gaz yatağı kur kaynaklı enflasyonu bitirecek.....
Bu tahtanın yapıcısıda ona destek verenlerinde alayı fetöcü ne hikmetse bu şirkete hiç operasyon yapılmadı
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kesinlikle doğru yorum. İşte bu üçkağıtçı din tüccarlarının şirketten temizlenmesi için bu iktidarın artık defedilmesi gerekiyor. Fetönün inine girilecekti güya fetönün bütün siyasi ayağı dışarıda. Ama millet İstanbul seçimlerinde bana umut verdi. AKP hızla eriyor millet nezdinde. Millet artık bu kadar haksızlık adaletsizlik yolsuzluk iş bilmezlik karşısında kayıtsız değil. Az kaldı inşallah dostum. Bize bu sıkıntıları yaşatanlar elbet misliyle karşılığını görecek. Sabır etmekten başka çaremiz yok.
aciga satip alttan toplama yaparak maliyet düşürmeye calisiyorlar gibi...
Hamdım Piştim Yandım
Artık naparlarsa yapsınlar sövüp duruyoruz napalım heryere şikayet ettik olmuyor olmuyor olmuyor en son çare toplanıp genel kurulu basmak başka çaremi kaldı
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri