Sayfa 646/928 İlkİlk ... 146546596636644645646647648656696746 ... SonSon
Arama sonucu : 7418 madde; 5,161 - 5,168 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1.  Alıntı Originally Posted by ekrem55 Yazıyı Oku
    Ben bu hisseyi alırken yönetimin fosfat yatırımını düşünerek anlattıkları vizyonları düşünerek aldım nereden bilebilirdikki başkalarına peşkeş çekmek için bizi kandırdıklarını

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    simdide diger turlu peskes cekiliyor. bugün 2.45 i gosterdiler. bedavadan biraz pahali. kimlere hisseyi ucuz ucuz peskes cektiler kimbilir. para olucak tum tahtayi topluycan su cakallarin elinden.ahh ulan ahh
    Hamdım Piştim Yandım

2. kur istikrarlı olursa bu şirket kar yazmaya başlar...onun haricinde fosfat yatırımı yapmadıkları için kur kaynaklı hep çarpılmaya kötü bilançolar açıklamaya mahkumdur.....önümüzdeki dönem kur abd kaynaklı stabil döneme girecek görünüyor.....bu gubrf ye normal şartlarda yarar....bunun birkaç yıl sürmesi lazım....2010-2015 yılları arasında ki kur hareketi gibi uzun dönem olması lazım....bu olasılık artmaya başladı....yine sebep abd kaynaklı.....abd artık faiz indirimi konuşuyor....nasıl ki faiz artırdı dünyada faizler arttı şimdide faiz indirecek dünyada faizler inecek....artı olarak doğu akdenizde bulunacak bir doğal gaz yatağı ülkemizi başka kulvara sokar.....biz kazancımızı hep enerjiye veriyoruz....normal şartlarda 50-60 milyar dolar cari açık veriyorsak bunun 35-40 milyar doları enerji kaynaklı cari açık.....dolayısıyla bulunacak bir gaz yatağı kur kaynaklı enflasyonu bitirecek.....

3.  Alıntı Originally Posted by FXMarket Yazıyı Oku
    kur istikrarlı olursa bu şirket kar yazmaya başlar...onun haricinde fosfat yatırımı yapmadıkları için kur kaynaklı hep çarpılmaya kötü bilançolar açıklamaya mahkumdur.....önümüzdeki dönem kur abd kaynaklı stabil döneme girecek görünüyor.....bu gubrf ye normal şartlarda yarar....bunun birkaç yıl sürmesi lazım....2010-2015 yılları arasında ki kur hareketi gibi uzun dönem olması lazım....bu olasılık artmaya başladı....yine sebep abd kaynaklı.....abd artık faiz indirimi konuşuyor....nasıl ki faiz artırdı dünyada faizler arttı şimdide faiz indirecek dünyada faizler inecek....artı olarak doğu akdenizde bulunacak bir doğal gaz yatağı ülkemizi başka kulvara sokar.....biz kazancımızı hep enerjiye veriyoruz....normal şartlarda 50-60 milyar dolar cari açık veriyorsak bunun 35-40 milyar doları enerji kaynaklı cari açık.....dolayısıyla bulunacak bir gaz yatağı kur kaynaklı enflasyonu bitirecek.....
    Yıllardır yaza yaza adamı ezberledik valla
    Kırk tane nick aldı ama üslubu değişmedi

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    simdide diger turlu peskes cekiliyor. bugün 2.45 i gosterdiler. bedavadan biraz pahali. kimlere hisseyi ucuz ucuz peskes cektiler kimbilir. para olucak tum tahtayi topluycan su cakallarin elinden.ahh ulan ahh
    Bu tahtanın yapıcısıda ona destek verenlerinde alayı fetöcü ne hikmetse bu şirkete hiç operasyon yapılmadı

5.  Alıntı Originally Posted by ekrem55 Yazıyı Oku
    ortak bu hisse önü açık şirketin de önü açık bizim sıkıntımız yiyici takımı çok yorulan değerli yöneticilerimizin utanmadan refah payı almaları yalancı olmalaarı negmarda dönen dolapları ınuttum bile sakal bırakarak cebini doldurma ğeline düşmüş çakallar sürüsüyle karşı karşıyayız

kesinlikle doğru yorum. İşte bu üçkağıtçı din tüccarlarının şirketten temizlenmesi için bu iktidarın artık defedilmesi gerekiyor. Fetönün inine girilecekti güya fetönün bütün siyasi ayağı dışarıda. Ama millet İstanbul seçimlerinde bana umut verdi. AKP hızla eriyor millet nezdinde. Millet artık bu kadar haksızlık adaletsizlik yolsuzluk iş bilmezlik karşısında kayıtsız değil. Az kaldı inşallah dostum. Bize bu sıkıntıları yaşatanlar elbet misliyle karşılığını görecek. Sabır etmekten başka çaremiz yok.

6. aciga satip alttan toplama yaparak maliyet düşürmeye calisiyorlar gibi...
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    aciga satip alttan toplama yaparak maliyet düşürmeye calisiyorlar gibi...
    Artık naparlarsa yapsınlar sövüp duruyoruz napalım heryere şikayet ettik olmuyor olmuyor olmuyor en son çare toplanıp genel kurulu basmak başka çaremi kaldı

8.  Alıntı Originally Posted by ekrem55 Yazıyı Oku
    Artık naparlarsa yapsınlar sövüp duruyoruz napalım heryere şikayet ettik olmuyor olmuyor olmuyor en son çare toplanıp genel kurulu basmak başka çaremi kaldı

o değil de bu gidişle senin dediğin gibi olucak,seytan diyo yarin altinlarida bozdurup yatiriyim buraya...yiye yiye doymadi bu acikci tahta yapici...
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 646/928 İlkİlk ... 146546596636644645646647648656696746 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •