Sayfa 646/1000 İlkİlk ... 146546596636644645646647648656696746 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 5,161 - 5,168 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Elektrik ve doğalgazda da %10 indirim yapsalardı bu olayı biraz olsun samimi bulabilirdim.
    Hakikaten devlet tüm firmalardan %10 indirim istiyor ama neden kendisi hiçbir indirim açıklamadı. Gelir vergisi, Kurumlar vergisi, Elektrik, Doğalgaz .........
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2. Yaw bu köpük nasıl oluştu acaba? Köpük giderse tüm dertler bitecek galiba
    Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu

Carrefour, bim, şok, migros, metro 50 üründe iki ay süreyle %10 indirim yaptı-ntv

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4. Ben tüm bunları "Enflasyonu Maaşlara yansıtmama çabası" olarak algıladım.

5. Enflasyon sepetine giren ürünlerdir indirime gidilen ürünler .
    Karşılığında da bazi ithal ürünlerde ilgili firmalara kolaylık sağlanmıştır tahminimce

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

6. 2 ay üst üst e elektrik dogal gaza kilitle şimdide çık tetbir olarak 2 ay zam yok de bu mudur mücadele
    bu acıkladıkları enflasyonu düşürme paketi degil sadece tutma cabası demektir
    yaylının tek söyledigi dogru şey evet ok yaydan çıktı

7. Maaş zamları yalan oldu, gıda kodekside değişecek sanırım daha bol kimyasallı ve ucuz ürünler.

8. Bir cok sektorde %10 indirim yapilacagini on goruyor . Peki devletin dogakgaz-elektrik-su da ayni indirime gitmiyor

Sayfa 646/1000 İlkİlk ... 146546596636644645646647648656696746 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •