Sayfa 646/1002 İlkİlk ... 146546596636644645646647648656696746 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 5,161 - 5,168 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

1. Merkez Bankası başkanı Murat Uysal görevden alınmış yerine Naci Ağbal atanmış

2.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Değerli forumdaşlarım, uzun bir hastane serüveninden sonra bu akşam evime geldim. Çok şükür yemeğimi yiyebiliyor, tuvaletime gidebiliyorum. Ama eski halime dönmem için uzunca zaman gerekiyor.

Sağlığınızın değerini koruyunuz. Parayla- pulla ölçülmüyor. O anda hiç bir şeyin önemi kalmıyor. Artık akışına bıraktım. Kendimi iyi hissettikçe foruma girebileceğim. Para işlerini komple oğluma devrettim. Ben canımın derdine düştüm. Hastane işini ne siz sorun ne ben anlatayım. ALLAH kimseyi düşürmesin. Şimdilik esen kalınız.
    Sayın Ressam çok geçmiş olsun

3. Merkez Bankası Başkanı Murat Uysal görevden alındı.

https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...alindi-1789157

4.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    Merkez Bankası Başkanı Murat Uysal görevden alındı.

https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...alindi-1789157
    Faizi artıralım filan çıktıysa ağzından çok normal

5. jon dowes üstad listeye bunu da ekler artık..

Bu gece geldi karar Pazartesi açılışa kadar belki olağanüstü toplantı ya da PPK gelir. Giden kadar gelen isim de önemli YTD

7.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Değerli forumdaşlarım, uzun bir hastane serüveninden sonra bu akşam evime geldim. Çok şükür yemeğimi yiyebiliyor, tuvaletime gidebiliyorum. Ama eski halime dönmem için uzunca zaman gerekiyor.

Sağlığınızın değerini koruyunuz. Parayla- pulla ölçülmüyor. O anda hiç bir şeyin önemi kalmıyor. Artık akışına bıraktım. Kendimi iyi hissettikçe foruma girebileceğim. Para işlerini komple oğluma devrettim. Ben canımın derdine düştüm. Hastane işini ne siz sorun ne ben anlatayım. ALLAH kimseyi düşürmesin. Şimdilik esen kalınız.
    Amin çoook geçmiş olsun...

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by ant Yazıyı Oku
    Bu gece geldi karar Pazartesi açılışa kadar belki olağanüstü toplantı ya da PPK gelir. Giden kadar gelen isim de önemli YTD
    Artış beklerken düşürürler faizi bu gidişle ...

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 646/1002 İlkİlk ... 146546596636644645646647648656696746 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •