Sayfa 646/1000 İlkİlk ... 146546596636644645646647648656696746 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 5,161 - 5,168 arası.

Konu: Viop LX

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bu bisküvitci de küçükler long pozisyon mu açtı ki her gün %2 düşüyor. Spor Takasta öyle belirgin bir dağılma da yok.
    Bilançoyu beğenmediler onun.

1400 kar bekleniyormuş 400 kar gelmiş 3.çeyrek.

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Burda hergün para dağıtıyorlar ve her gün herifi tırtıklıyorum adam sizin kadar gıkını çıkarmıyor

Düşer diyorsan şort cetonunu, yükselir diyorsan lönk cetonunu makinaya sallıycan, kar gördünmüde alıcan, daytradeci olaraktan bu kadar basit bişii

Yok ben ortavadeli öngörüm var diyorsan, tamam onada kabul
    Yaz öngörünü ben kayıt altına alırım
    Benim eşşek fena çiftte attı, Allah'tan maliyet aşağıds, teselli oluyorum,+90binden-34bin pis koyuyor
    Yoğsam,zaman çaremidir dayı!!

Şekere bağladım ümidimi, torunları kimse sevmez ama harbi delikanlılar, nakiti temettü verdiler fazlası ile, bilanço da zarar yazdırmadı,minik küçük hesablar yapan ******lara kapak ossun.

Aptallığımbazen acıtıyor dayııı
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

3. Biraz rahatladım,oh be
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Abi özelden numaranı verirsen istediklerini veririm ben burada paylaşamiyorum çok zamanı mı alır özelden atarım ama isteğin kadar
    eyvallah sağolasın, sadece bugünlük merak ettim.
    zaten okul açılınca bakılmıyor.
    Açtığım pozlar beni bağlar, benim aklım bana ancak yetiyor.

5.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Benim eşşek fena çiftte attı, Allah'tan maliyet aşağıds, teselli oluyorum,+90binden-34bin pis koyuyor
    Yoğsam,zaman çaremidir dayı!!

Şekere bağladım ümidimi, torunları kimse sevmez ama harbi delikanlılar, nakiti temettü verdiler fazlası ile, bilanço da zarar yazdırmadı,minik küçük hesablar yapan ******lara kapak ossun.

Aptallığımbazen acıtıyor dayııı
    İcci abi senin eşek aselsi değilmiydi yaw
    Hiç zopa yemedin, bak bana suyuniçinden hiç çıkamadım

10 liraya düşsede rahatlasak mınakoyu
    Hamdım Piştim Yandım

sabahki düşüşün tepkisi 10533-10551..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

şortların stoplarına oynadı bence..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

ohhhhş.
    aldığım longları boşalttım.
    güzel hareket oldu, özellikle bankacılık..
    biraz kenara çekilelim, deli dana hareketi bunlar.
    Açtığım pozlar beni bağlar, benim aklım bana ancak yetiyor.

Sayfa 646/1000 İlkİlk ... 146546596636644645646647648656696746 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •