Sayfa 646/647 İlkİlk ... 146546596636644645646647 SonSon
Arama sonucu : 5175 madde; 5,161 - 5,168 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1.  Alıntı Originally Posted by Megastone Yazıyı Oku
    nüfusunun büyük çoğunluğu aptal ve geri zekalı olan ülkelerde siyasi ve ekonomik kriz bitmez çünkü bu geri zekalı aptal toplum kendine yakışır yöneticileri seçerler sayın value Türkiyede devlet memurunun çokluğunda bahsetmiş evet gerçekten bu yapay zeka çağında çok devlet memuru var sayısı azalacağına çoğalmış neden çoğalmış siyasal islamcılarla mafyanın siyasi ayağı kendi yakınlarını akrabalarını devlete doldurdular bu mülakatın amacı neydi muhalif kesimi elemek içindi bence en az yarısından fazlası tasfiye edilmeli en düşük memur maaşıyla asgari ücreti karşılaştırdığınızda büyük bir adaletsizlik var bu memur fazlalığını iş adamı rahmi koç ta dile getirdi ihale verilemeyen servet kazandıramadıkları çevrelerini devlete ballı maaşlarla devlet memuru yapıyorlar yani bu harami kesim ve türevleri elebaşları alaşağı olursa kendilerininde sonunun geleceğini biliyorlar Türkiyenin borsası her geçen gün çöp oluyor bu haramiler alaşağı olmadıkça kimse bu ekonomik siyasi riskleri olan bir ülkenin borsasına yatırım yapmaz batılı siyasi analistler Türkiyede arap asıllı Türklerle Göktürkler arasında bir iç çatışmanın kaçınılmaz olarak görüyorlar bence Türkiyenin borsasında hisse almak hiç mantıklı değil Çin borsası ve amerika borsasına yatırım yapmak daha mantıklı benim favorim Çin borsasıdır şu anda çin borsasını araştırıyorum özellikle teknoloji hisselerine yatırım yapmanın doğru olduğuna inanıyorum zeki bir millettir ahlak kaliteside yüksektir
    Türkiyede milliyetçilik sadece lafta ve aşırı korumacı şekilde uygulanıyor.

Türk insanı uzak doğu ile kıyaslandığında çok tembel. Gerçi almanya ile kıyaslandığında da aynı.

Uzakdoğu insanının kafası zehir gibi çalışıyor. Gerçekten çoğu da dürüst insan.

Günde 3 işte çalışan var. Biz de 40 yaşına girmeden emeklilik hesapları yapılıyor. Ki memurların çoğunun yaptığı iş de bürokrasi.

Yani fiilen bir katkıları yok. EYT diye kazan kaldırdılar. Binlerce insan 38-40 yaşında devletten maaş almaya başladı. En az 40-50 yıl BEDAVA MAAŞ ALACAKLAR.

Biz her şeyimizle Araplaşmışız.

Almanya da çöpçü 2 bin euro alır. İzmir de aynı çöpçü aynı ücreti talep ediyor.

Dünya ile nasıl rekabet edeceksin?

İşçilik ücretleri tarihi zirveye çıkınca 4 adet 5 litrelik su fiyatı bir adet damacanayı geçiyor.

Her alınan ürünün en büyük kalemi işçilik oldu.

Teksilci 23 bin TL lik asgari ücretle rekabet edemediği için fabrikalarını mısıra, hindistana taşıyorken İzmir çöpçüsünün özelliği nereden geliyor?
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

2.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    bunu ilk defa duyuyorum

Yani NATO icindeki obur ulkelerin askerleri korede savasmadi da bir tek bizmi savastik Amerikalilarin yaninda?

Kaynak gosterirseniz okumak isterdim cunku benim bildigim her NATO uyesinin askeri orada savasti ama demekki yanlis biliyormusum
    Kore Savaşı'na katılan NATO ülkeleri ve askeri kayıpları sırasıyla şu şekildedir (kayıplar şehit/ölü olarak belirtilmiştir):
    * Amerika Birleşik Devletleri (ABD): 36.940 ölü
    * Birleşik Krallık (İngiltere): 1.078 ölü
    * Türkiye: 724 ölü
    * Kanada: 321 ölü
    * Fransa: 262 ölü
    * Yunanistan: 192 ölü
    * Belçika: 99 ölü
    * Hollanda: 120 ölü
    * Lüksemburg: 2 ölü
    * Norveç: 3 ölü (Sıhhi Destek Birliği)
    * Danimarka: Yok (Sıhhi Destek Birliği, kayıp bilgisi yok)
    * İtalya: Yok (Sıhhi Destek Birliği, kayıp bilgisi yok)
    * İzlanda: Askeri birlik göndermedi.
    Önemli Notlar:
    * NATO, Kore Savaşı'ndan önce kurulmuş olsa da, savaş sırasında birleşik bir askeri yapıya dönüştü.
    * Türkiye, Kore Savaşı'na asker göndererek NATO üyeliği için önemli bir adım atmıştır.
    * Listedeki kayıp sayıları, muharip birlikler ve sıhhi destek birlikleri için ayrı ayrı belirtilenlerden derlenmiştir. Bazı sıhhi destek birlikleri için kayıp bilgisi bulunmamaktadır.
    * Bu listede sadece Kore Savaşı'na katılan ve o dönemde NATO üyesi olan ülkeler yer almaktadır. Bazı ülkeler, NATO'ya daha sonra katılmıştır.

3.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    bunu ilk defa duyuyorum

Yani NATO icindeki obur ulkelerin askerleri korede savasmadi da bir tek bizmi savastik Amerikalilarin yaninda?

Kaynak gosterirseniz okumak isterdim cunku benim bildigim her NATO uyesinin askeri orada savasti ama demekki yanlis biliyormusum

G. Amed abi, zaten sen bir bok bilmezsin.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4. Adam salağa yatmanın efsanesini yazmış...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

5. Arkadasin biri sehir hastanesine goturmus annesini hastaligi sorunu simdi hatirlamiyorum

Ayni gunde 3 MR ve bir rontgen cekmisler

Arkadas itiraz etmis gorevlide demiski dahiliye farkli istiyor yok ortopedi farkli MR istiyor falan

Arkadas ta bagirip cagiriyor bunlarin hepsi sahtekar bir suru para masraf falan dedi

Bende dedimki bir dakka ya sehir hastaneleri bedava degilmi onlar devlet hastanesi degilmi?

Hayir degilmis

Her islem icin sehir hastanesini isleten ozel sirket devlete fatura ediyormus para kazanmak icin kafalarina gore MR rontgen olur olmaz bir suru gereksiz prosedur uyguluyorlarmis

Dogrumu bu?

6. Maalesefki doğru bu şekilde devlet birileri tarafından soyuluyor.

7.  Alıntı Originally Posted by spartaküs Yazıyı Oku
    Maalesefki doğru bu şekilde devlet birileri tarafından soyuluyor.
    hem hastaneleri dagin basina yapiyorlar hemde ozel sirkete isletme hakki verip devleti soyduruyorlar

Izmirdeki sehir hastanesi dagin tepesine yapilmis butun millet oraya otobuslerle tasiniyor hergun gorseniz o kadar ucube bir yerdeki

Oysaki sehrin icinde bir suru devletin yada belediyenin arazisi var. O arsalara bina yapacak muteaahite satiyorlar sonra milyonlarca insan her gun otobuslerle dagin tepesine tasiniyor. Hersey kisa vadeli dusunmus

Reha Kaya beyinli bunlar

8. 3 Liralık üretir 5 gayme harcarsanız faizi de ödersiniz, daha doğrusu biz öderiz.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Sayfa 646/647 İlkİlk ... 146546596636644645646647 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •