Çarşamba ya da perşembe kapıyı kapatırsa eğer dvk kurduğun hayallere çabuk ulaşabilirsin ama teki joe ses vermeli.
Verir mi?
Vermez.
verirde ,
okeyde basladim diyor ama hosgine hosgül diyor
çok cay parasi verdirtirler ona)
Bize süper mario lazim borulari döseyecek
marangoz nerden cikti
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
Grafikleri incelersen Dvk sanki bir marangozun yamuk yumuk keser yontmasını ya da bir oymacının ceviz sandık da nakış işlemesini görürsün
Erbos ve Gedza da kör bir keserin yontmaları var gibiydi ben öyle gördüm nettekim şimdi tamir çalışması var ikisinde de hava sızıyor soğuk geliyor aralıklardan kapatmak şart
Erbos her an kapatabilir gedza yeni başladı ne yapalım her daim sınırsız boru döşenmiyor raf kurulmuyor nerde o eski döşeyiciler kurucular ne ralli çekerlerdi de alkışlar boğazın öteki yakasından duyulurdu ytd
Kapatacağın kapıyı bikerede hız ört kapanıp açılsın bukadar uzatmaya gerek yokki.
boru buyudukce islem daha uzun suruyor,
buyuk boru buyuk maliyet demek,
30-40 gibi olmaz ,
Boru nun kapısı kapanır sonra gene açılır sonra gene kapanır lakin Gedza nın formuna girmek istemiyorum kapı o kaaaaaaa açık ki kapatacak adam kuzey kutbuna ışıkların dansını seyretmeye gitmiş terki joe ya söyledim kulak arkası etti özel uçağını gönderirse bu iş düzelir ytd
Sen marangoza ihtiyaci var diyorsan vardir,
ne demis eskiler akilli cocugun varsa marangoz yap
akli kit cocugun varsa demirci yap , yanlis yaparsa keser eksik kesmisse kaynak yapar uzatir
marangozluk öylemi ,
Gedzanin speği demirci herhalde,
o alkış seslerini özledik Ali Şen gittikten sonra boynumuz bükük kaldı.
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
Yer İmleri