Sayfa 648/1058 İlkİlk ... 148548598638646647648649650658698748 ... SonSon
Arama sonucu : 8463 madde; 5,177 - 5,184 arası.

Konu: Altın fiyatlarının geleceği (XAU)

1. Huawai mi Apple mi kiyaslayan insan sanirim Huawai ve iphone 7 yi felan kiyasliyordur

Apple X den sonra Huawaiye gectim sn Hkm ilk gunler performans olarak iphone u aratmiyordu hatta huawai 6g ram li idi
    haftalar gectikce performans olarak iphone ile kiyaslanamiyacagini bile anliyorsun
    Esime12 pro max alinca onun eskisi 11 promaxa taktim benim diger simkarti "dunya varmis dedim"
    i5 8th-Gen 8gb laptop kullaniyorum . esimde macbook pro var bugune kadar en fazla 28 30 tab acmisimdir sonrasinda fan rahatsiz etmeye baslar Esimin macbook da sanirim en az 70-80 tab vardir gecislerde rahatsiz bile etmez

HUAWEI Mate40 mi iphone 12 pro mu = kesinlikle iphone
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Misal huawei mi apple mi ciddi ciddi artık bu tartışılıyor on yıl önce bu hayaldi
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Sn culpable r teknoloji ile aram iyi değil.ama dediğim şeye en güzel cevabı zaten yazmışsınız.yani bir şekilde apple ile huawei yi kıyaslayıp huawei almışsınız.bes yil sonra ben eminim huawei apple i geçer.on yıl önce cinli bir markanın apple la kıyası mumkunmuydu

3. Cin virusle ugrasmiyormu
    Internet cok ama cok gelisti. Cindeki Trafik yogunluklarini tarih tarih gorebiliyor kiyaslayabiliyorsun . hic baktinizmi ?
    Bakmis olsaniz kismi kapanmalar oldugunu zaten gorurdunuz trafik yogunlugundan
    bunlarla ugramiyayim derseniz
    https://twitter.com/dragonomi?lang=en
    Sadi Bey kismi kapanmalar oldugunda twitterdan bilgilendirir

Eskiden japon mali denince tam da şu anki cin mallarının algısı vardı.sonra sony toyota mazda nissan falan bu algı kırıldı.cinde böyle olacak

5. Apple ile huwaiyi kiyasladigim icin almadim sn Hkm
    ben telefonu biraz hor kullanirim 3 ayda 2 sefer ekrani kirmistim . ekran degisimi 270$ a yaklasik bir rakamdi o zaman.Huawai nin parca degisimi daha ucuz oldugu icin huawai almistim dedigim gibi ilk 1 2 ay cok guzel ama sonrasinda apple farki bariz anlasiliyor .
    soyle daha netlestirelim yukarida laptop ornegi verdim arkadasimda 7 yil oncesinin Apple i var ben onun bilgisayarini ne zaman acaba diye acsam hemen geri kapatiyorum acilan tabin haddi hesabi yok belki 1 sene once actigi tab hala duruyor ama performansi benim 1 yillik laptopdan daha iyi

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Sn culpable r teknoloji ile aram iyi değil.ama dediğim şeye en güzel cevabı zaten yazmışsınız.yani bir şekilde apple ile huawei yi kıyaslayıp huawei almışsınız.bes yil sonra ben eminim huawei apple i geçer.on yıl önce cinli bir markanın apple la kıyası mumkunmuydu

Elbet uğraşıyordur.kastim sistemleri diğer ülkelere kıyasla daha iyi calisiyor.avrupa ve amerika kadar uzun süre felç olmadılar.yoksa dünyanın en kalabalık ülkesi.yazdiklarimiz hep göreceli olarak algılanmali arkadaşlar

Sn culpable fiyat da bir tercih nedenidir.siz huawei için çok mantıksız bir secim olarak görmemişsiniz almışsınız.adamlar yeterince satış yaparlarsa daha iyisini yaparlar.kendilerini geliştirirler.huaweininde yaptığı bu

8. Apple kullanip huawaiye gecen bir insan eninde sonunda apple a doner .
    huawai ona 2. telefonu satamaz .
    huawai apple gore 3 5 milyar fazla harciyor ar-ge icin ama olmayinca olmuyor
    Amerika'daki 3 -5 sirketin argeye harcadigi rakam bizim bistteki butun sirketleri satin almaya yetiyor

Sayfa 648/1058 İlkİlk ... 148548598638646647648649650658698748 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •