Sayfa 646/1040 İlkİlk ... 146546596636644645646647648656696746 ... SonSon
Arama sonucu : 8319 madde; 5,161 - 5,168 arası.

Konu: Altın fiyatlarının geleceği (XAU)

Sn enki amerika batık zaten.gameover dendiği an amerikayi hallederler.cari fazla veren ülke cin .yeni amerika cin olacak.hergun amerikanın çöküşüne cinin yükselişine tanık olacağız.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Sn enki amerika batık zaten.gameover dendiği an amerikayi hallederler.cari fazla veren ülke cin .yeni amerika cin olacak.hergun amerikanın çöküşüne cinin yükselişine tanık olacağız.
    O anlamada Çin dahil batık olmayan gelişmiş ülke yok ortalıkta sn. Hkm..Çin konusunda yanıldığınız düşünüyorum, esas balonun büyüğü Çin bence..

Konuyu ülkeler bazında değil de şirketler bazında düşünmek lazım.artik şirketleri olacak.merkez bankaları şirketler ve bunların sahipleri dünyayı yönetecek.imparatorluklari geçen yüzyıl basında bitirdiler ulus devletleri kurdular.bu yüzyılda ulus-devletler bitirilecek

Elbet kastım cinin ulus devleti değil.cindeki sistemi kuran cinin gerçek sahipleri

Konuyu ülkeler bazında değil de şirketler bazında düşünmek lazım.artik şirketleri olacak.merkez bankaları şirketler ve bunların sahipleri dünyayı yönetecek.imparatorluklari geçen yüzyıl basında bitirdiler ulus devletleri kurdular.bu yüzyılda ulus-devletler bitirilecek
    O anlamda devlet kontrollü Çinli şirketlerin pek iyi durumda olduğunu düşünmüyorum ben..adam gibi şirketler varsa ancak batıda var..

Cini bu hale getiren para ve akılın sahibi batılı birileridir.toyota honda bizim ülkemizde üretim yaptı diye bu arabalar ne kadar bizimse çindeki pek çok üretim da boyledir

Misal huawei mi apple mi ciddi ciddi artık bu tartışılıyor on yıl önce bu hayaldi

Cini bu hale getiren para ve akılın sahibi batılı birileridir.toyota honda bizim ülkemizde üretim yaptı diye bu arabalar ne kadar bizimse çindeki pek çok üretim da boyledir
    Ben bu konuda komplo teorilerine giremiyorum..ucuz işçilik ve Çin dahil uzakdoğu pazarları batılı şirketler için bir çekim merkezi oldu sadece..

Sayfa 646/1040 İlkİlk ... 146546596636644645646647648656696746 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •