Sayfa 65/470 İlkİlk ... 1555636465666775115165 ... SonSon
Arama sonucu : 3753 madde; 513 - 520 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

1. içimizden birini seçip pınar hanımla konuşması gerekiyor tek çare bu pınar uslu şirketin yönetiminde söz sahibi biri neyi amaçlıyorlar ne yapmak istiyorlar ve borsaya dönme çabaları var mı sonuçta devlet bizle muhatap değil muhatabı pınar hanım biz değil

Istersen 10 kişiyi seç müjdat beye mesaj atıyorum okuyor cevap yazmıyor...
    Yorumlarım ve Düşüncelerim Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir.

Valla suç benden gitti başvuruların süresi
    30 günü dolunca cevap gelmez ise 31 gün savcının yanındayım...

4.  Alıntı Originally Posted by meteak Yazıyı Oku
    gerçek olan şu bütün umudumuz müjdat ve pınar uslu nun niyetlerinin iyi olmasında onlar isteseler bugün bile bilanço yayınlar hatta spk ya yazı yazarlar isteseler tabi tahtayı yeniden açtırabilirler ama diyorum işte niyet önemli yoksa bizim çabamızla olacak iş değil bence devlet kurumları sözden anlamaz kanunlara göre giderler bu durumda şirket yöneticilerinin eline düştük olay bu onların her dediğini yapmak durumundadır hem spk hem borsa istanbul yani istese bugün pınar hanım bist te bir yazı yazsa deseki bilançomuz hazırlanmıştır ttk ya göre 3 aylık bilanço bunu verdik spk ya ve o bilançoda öz sermaye miz artıdadır dese pazartesi borsa hisseyi açar açmak zorunda kalır olay bu
    arkadaşlar ben bugün yatırım ilişkileri sorumlumuza kotdışı şirketlerin spk ya gönderdiği yazıların olduğu bir yer var dedim, kendisinin böyle bir bilgisi yokmuş.ben de kendisine söyledim bir araştırın diye ama .acaba hukuk departmanı biliyor mudur.

yatırım tavsiyesi değildir..

Bir abim demiştiki bu ülkede tedavi olmak istiyorsan kan göstereceksin , o.....u olmak istiyorsan a.... Göstereceksin hak istiyorsanda kol göstereceksin demişti... Göstermedik yerimiz kalmadı bu adamlar sayesinde spk mevzuatını ezberledik halen yol katedemedik spk bile dilekçelerimizin cevabını göndermiyor 1 tanesi gecik ti .. Olumlu yada ret gönder kardeşim

6. şirkete aşağıdaki linki mail olarak gönderdim

http://www.spk.gov.tr/apps/ofd/OzelD...klamalari.aspx

yatırım tavsiyesi değildir..

7. la on keremi yazacam la şu an kim şirketin yöneticisi pınar uslu
    her şey bu bayanın elinde
    istese yarın sabah gönderir ttk ya göre bilanço
    o bilançoda artı gösterirse
    pazartesi sabahı borsada işleme açılır tahta
    olay bu gerisi hikaye
    ama bunu yapacak yönetim var mı
    pınar hanım bunu yapar mı
    yada müjdat bey yapar mı
    onlar bunu yapmadıkça biz hep mağdur olarak kalırız

8. yada genpower jenaratörün gen yatırım holding bünyesinden çıkarılması için dava açılabilir sorun jenaratör de çıkarın bünyeden verin birine bilanço artıya döner zaten başka çözüm yolu yok

Sayfa 65/470 İlkİlk ... 1555636465666775115165 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •