Sayfa 64/470 İlkİlk ... 1454626364656674114164 ... SonSon
Arama sonucu : 3753 madde; 505 - 512 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Murat DOĞAN Yazıyı Oku
    evet en azından bizde bir hamle yapmış olalım...
    Boyle bir sey yapmamiz durumunda kafamiza sıkmak olur resmen mujdatta derin bir oh ceker. Aksine mujdatin bu hiisseyle kendi grup şirket lerinin baginin koptuğu an hersey biter. Yani bizim tam tersine genyatirimin=genpower jenarator seklinde korumaliyiz. Ole yapmaliyiz ki mujdat in az da olsa kendini ve sirketini kurtarma gibi bir plani veya sansi varsa bunun icinde bizde olalim. Yakasini hic bir zaman birakmayalim. Sirket iflasdan kurtulurmu bilmem borclar kismini incelemek lazim cekilen krediler ve borclarim ana para kismi ne kadar faiz kismi ne kadar. Kendi sirketlerine ve cevresine borclandirmasi ne kadar hepsini bilen biri assa yukari bir tahminde bulunur. Mujdatin yakasini birakmicaz jenarator bizim dir dicez. Ytd.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by manyax Yazıyı Oku
    boyle bir sey yapmamiz durumunda kafamiza sıkmak olur resmen mujdatta derin bir oh ceker. Aksine mujdatin bu hiisseyle kendi grup şirket lerinin baginin koptuğu an hersey biter. Yani bizim tam tersine genyatirimin=genpower jenarator seklinde korumaliyiz. Ole yapmaliyiz ki mujdat in az da olsa kendini ve sirketini kurtarma gibi bir plani veya sansi varsa bunun icinde bizde olalim. Yakasini hic bir zaman birakmayalim. Sirket iflasdan kurtulurmu bilmem borclar kismini incelemek lazim cekilen krediler ve borclarim ana para kismi ne kadar faiz kismi ne kadar. Kendi sirketlerine ve cevresine borclandirmasi ne kadar hepsini bilen biri assa yukari bir tahminde bulunur. Mujdatin yakasini birakmicaz jenarator bizim dir dicez. Ytd.

Lg-d855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    kardeşim haklısın aslında öyle olmasını istemiyorum sen haklısın ama bu adam a güvenmiyorum kendi fabrikasında 10 yıl çalışmış personele senin borcunu 10 taksitle ödeyim diyen adam genyh hissedarlarına neler yapmaz... Adam noterden protesto çekse ben size jeneratörü sattım ödemediniz geri alıyorum dese hakkı değil mi yada sizin jeneratördeki hakkınız ttk göre sermayeniz kadar dese satış aktif ve pasf hesabına göre 30/1 tekamül ediyor oda kaç tl gelir hesaplamak lazım
    Yorumlarım ve Düşüncelerim Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by Murat DOĞAN Yazıyı Oku
    kardeşim haklısın aslında öyle olmasını istemiyorum sen haklısın ama bu adam a güvenmiyorum kendi fabrikasında 10 yıl çalışmış personele senin borcunu 10 taksitle ödeyim diyen adam genyh hissedarlarına neler yapmaz... Adam noterden protesto çekse ben size jeneratörü sattım ödemediniz geri alıyorum dese hakkı değil mi yada sizin jeneratördeki hakkınız ttk göre sermayeniz kadar dese satış aktif ve pasf hesabına göre 30/1 tekamül ediyor oda kaç tl gelir hesaplamak lazım
    Ama tek bi sansimiz varsa o da jenaratorle sizin dediğiniz durumda 0 varliksiz bir sirket olur ve direk olarak borsaya ve ticaret hayatina veda etmek olur. En kotu ihtimalle sermayeniz kadar veriyorum dese bile 11 milyonu faiziyle birlikte odemek zorunda kalir. Odemediniz diyemez ikisininde patronu kendisi bu durumda borsadaki manipilasyonu cok net olur eger gercekten mesut bey bizim gibi ky ise onlar hakkini bi sekilde alir. Mesut beyin bizim gibi bir ky olduguna hala inanamiyorum. Kimseye guvenimiz yok tmm eyvallah ama o adamlar neden hoc bir sey yapmiyorlar anlamis deilim. Bu jenaratoru kurtarirsa birtek mujdat kurtarir o da bizim icin deil kendi icin. Biz de o gemiden inmemek icin elimizden geleni yapacaz. Vadesi bitmeden bu oyunu spk ya diger kuruluslara bildiricezki mujdat parami odemediniz sirketimi geri aliyorum diyemesin. Ytd.

4. gerçek olan şu bütün umudumuz müjdat ve pınar uslu nun niyetlerinin iyi olmasında onlar isteseler bugün bile bilanço yayınlar hatta spk ya yazı yazarlar isteseler tabi tahtayı yeniden açtırabilirler ama diyorum işte niyet önemli yoksa bizim çabamızla olacak iş değil bence devlet kurumları sözden anlamaz kanunlara göre giderler bu durumda şirket yöneticilerinin eline düştük olay bu onların her dediğini yapmak durumundadır hem spk hem borsa istanbul yani istese bugün pınar hanım bist te bir yazı yazsa deseki bilançomuz hazırlanmıştır ttk ya göre 3 aylık bilanço bunu verdik spk ya ve o bilançoda öz sermaye miz artıdadır dese pazartesi borsa hisseyi açar açmak zorunda kalır olay bu

5. Mesut bey eger mujdata savas acmis olsa genel kurulu bi sekilde yapip yonetimi ele gecirirdi ve donen butun katakullu gün yüzüne çıkardı. Mujdat in kendi grup sirketlerine ve cevresine yazdığı supheli ceklere hele bi dur denip bankalarla masaya oturulur ve borclar yeniden yapilandirilip bir ortakla hersey güllük gulustanlik olabilirdi ama bunu yapmadilar ? Kafami kurcalayan bu. Ytd.

Arkadaşlar öyle değil , raporlar öyle yazmıyor spk sadece biz yatırımcılara karşı şunu diyor git dava aç kime müjdata buda delili diyor... Polisaça 495.000 aktarmış pınar jeneratöre 4.936.458 tl genyh öz sermayesi yoktur diyor... Geç kalınırsa bu hakta gidecek kafam karışık...
    Yorumlarım ve Düşüncelerim Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir.

7. 2. Secenek mujdat sirke tini hala kurtarmak istiyorsa ve gercekten bu mesut beye bu kadar hisse almasina musade ettiyse yani mesut bizim gibi biriyse mujdat in borsadan sıyrılmak icin bir plani vardir ve once bunu yapacaktir. Hem genyatirimda devam edip hem sirketi kurtaracaksa mesut la pazarlik yapip hisselerini el altindan anlastiklari bir fiyattan almak zorunda. Bir suru varsayim ama umut yok gibi birsey. Herkes hakkini arasin kurumlara sikayet etsin elimizden gelen budur. Ytd.

8.  Alıntı Originally Posted by Murat DOĞAN Yazıyı Oku
    Arkadaşlar öyle değil , raporlar öyle yazmıyor spk sadece biz yatırımcılara karşı şunu diyor git dava aç kime müjdata buda delili diyor... Polisaça 495.000 aktarmış pınar jeneratöre 4.936.458 tl genyh öz sermayesi yoktur diyor... Geç kalınırsa bu hakta gidecek kafam karışık...
    Spk bunu diyor evet dava acma hakki verdi ama kazanacamiz supheli bir dava helede kazandik mujdat iflas etti bize icradan 1 kilo hurda bile kalmaz avukata verdimiz para cabasi olur. Ben oyle biliorum. Ama tek kurum spk deil ki onuda sikayet edecez. Sonuna kadar devam. Ytd.

Sayfa 64/470 İlkİlk ... 1454626364656674114164 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •