Artan

137,50 10 18:10
181,90 9.98 18:10
123,40 9.98 18:10
355,50 9.98 18:10
35,52 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

32,40 -10 18:10
116,20 -9.99 18:10
13,35 -9.98 18:10
94,25 -9.98 18:10
101,00 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

16.813.761.209,00 18:10
7.297.602.514,54 18:10
6.605.839.936,08 18:10
5.659.018.382,50 18:10
5.617.085.966,83 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 3756 madde; 1 - 8 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by manyax Yazıyı Oku
    murat bey siz jenarator un alis satis islemlerini iptal edelim sadece genyatirim olarak mi kalalim demek istiyorsunuz bu yazinizda??? Ytd.

Lg-d855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    evet en azından bizde bir hamle yapmış olalım...
    Yorumlarım ve Düşüncelerim Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by Murat DOĞAN Yazıyı Oku
    evet en azından bizde bir hamle yapmış olalım...
    Boyle bir sey yapmamiz durumunda kafamiza sıkmak olur resmen mujdatta derin bir oh ceker. Aksine mujdatin bu hiisseyle kendi grup şirket lerinin baginin koptuğu an hersey biter. Yani bizim tam tersine genyatirimin=genpower jenarator seklinde korumaliyiz. Ole yapmaliyiz ki mujdat in az da olsa kendini ve sirketini kurtarma gibi bir plani veya sansi varsa bunun icinde bizde olalim. Yakasini hic bir zaman birakmayalim. Sirket iflasdan kurtulurmu bilmem borclar kismini incelemek lazim cekilen krediler ve borclarim ana para kismi ne kadar faiz kismi ne kadar. Kendi sirketlerine ve cevresine borclandirmasi ne kadar hepsini bilen biri assa yukari bir tahminde bulunur. Mujdatin yakasini birakmicaz jenarator bizim dir dicez. Ytd.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by manyax Yazıyı Oku
    boyle bir sey yapmamiz durumunda kafamiza sıkmak olur resmen mujdatta derin bir oh ceker. Aksine mujdatin bu hiisseyle kendi grup şirket lerinin baginin koptuğu an hersey biter. Yani bizim tam tersine genyatirimin=genpower jenarator seklinde korumaliyiz. Ole yapmaliyiz ki mujdat in az da olsa kendini ve sirketini kurtarma gibi bir plani veya sansi varsa bunun icinde bizde olalim. Yakasini hic bir zaman birakmayalim. Sirket iflasdan kurtulurmu bilmem borclar kismini incelemek lazim cekilen krediler ve borclarim ana para kismi ne kadar faiz kismi ne kadar. Kendi sirketlerine ve cevresine borclandirmasi ne kadar hepsini bilen biri assa yukari bir tahminde bulunur. Mujdatin yakasini birakmicaz jenarator bizim dir dicez. Ytd.

Lg-d855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    kardeşim haklısın aslında öyle olmasını istemiyorum sen haklısın ama bu adam a güvenmiyorum kendi fabrikasında 10 yıl çalışmış personele senin borcunu 10 taksitle ödeyim diyen adam genyh hissedarlarına neler yapmaz... Adam noterden protesto çekse ben size jeneratörü sattım ödemediniz geri alıyorum dese hakkı değil mi yada sizin jeneratördeki hakkınız ttk göre sermayeniz kadar dese satış aktif ve pasf hesabına göre 30/1 tekamül ediyor oda kaç tl gelir hesaplamak lazım
    Yorumlarım ve Düşüncelerim Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by Murat DOĞAN Yazıyı Oku
    kardeşim haklısın aslında öyle olmasını istemiyorum sen haklısın ama bu adam a güvenmiyorum kendi fabrikasında 10 yıl çalışmış personele senin borcunu 10 taksitle ödeyim diyen adam genyh hissedarlarına neler yapmaz... Adam noterden protesto çekse ben size jeneratörü sattım ödemediniz geri alıyorum dese hakkı değil mi yada sizin jeneratördeki hakkınız ttk göre sermayeniz kadar dese satış aktif ve pasf hesabına göre 30/1 tekamül ediyor oda kaç tl gelir hesaplamak lazım
    Ama tek bi sansimiz varsa o da jenaratorle sizin dediğiniz durumda 0 varliksiz bir sirket olur ve direk olarak borsaya ve ticaret hayatina veda etmek olur. En kotu ihtimalle sermayeniz kadar veriyorum dese bile 11 milyonu faiziyle birlikte odemek zorunda kalir. Odemediniz diyemez ikisininde patronu kendisi bu durumda borsadaki manipilasyonu cok net olur eger gercekten mesut bey bizim gibi ky ise onlar hakkini bi sekilde alir. Mesut beyin bizim gibi bir ky olduguna hala inanamiyorum. Kimseye guvenimiz yok tmm eyvallah ama o adamlar neden hoc bir sey yapmiyorlar anlamis deilim. Bu jenaratoru kurtarirsa birtek mujdat kurtarir o da bizim icin deil kendi icin. Biz de o gemiden inmemek icin elimizden geleni yapacaz. Vadesi bitmeden bu oyunu spk ya diger kuruluslara bildiricezki mujdat parami odemediniz sirketimi geri aliyorum diyemesin. Ytd.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •