Sayfa 65/173 İlkİlk ... 1555636465666775115165 ... SonSon
Arama sonucu : 1377 madde; 513 - 520 arası.

Konu: SUMAS-Sumaş Suni Tahta ve Mobilya Sanayi A.Ş

1. Sayın bağbozumu; yukarıda düşüncelerimizi paylaşmamızı istemişsiniz ama benim piyasa bilgim yüzme bilgim gibi, sadece kendimi kurtaracak kadar bi,lirim o da sığ sularda... Bu yüzden cevap yazmakta tereddüt ettim. Ama yağ satarım-bal satarım seviyesinde de olsa düşüncemi paylaşayım:
    Önümüzdeki iki yıl küçük yatırımcının sabrını zorlayacak yataylıkta gidecektir diye düşünüyorum. Etrafımız ateş çemberi, sarı kafa zaten ayrı bir bela... Malesef çok umutlu olamıyorum.
    Mal da mülk de yalan ama oyalanıyoruz işte...

Alıntı Originally Posted by mensuk Yazıyı Oku
    Sayın bağbozumu; yukarıda düşüncelerimizi paylaşmamızı istemişsiniz ama benim piyasa bilgim yüzme bilgim gibi, sadece kendimi kurtaracak kadar bi,lirim o da sığ sularda... Bu yüzden cevap yazmakta tereddüt ettim. Ama yağ satarım-bal satarım seviyesinde de olsa düşüncemi paylaşayım:
    Önümüzdeki iki yıl küçük yatırımcının sabrını zorlayacak yataylıkta gidecektir diye düşünüyorum. Etrafımız ateş çemberi, sarı kafa zaten ayrı bir bela... Malesef çok umutlu olamıyorum.
    Teşekkür ederim Sn. mensuk, zaten hiç birimiz piyasayı ben çok iyi bilirim diye bir iddia da bulunamaz sanırım. Zaten Dünya piyasaları da yön bulmakta zorlanıyor. Durgunluk veya resesyon beklentisi kuvvetli FED bile faiz artırımlarına ara verebileceği mesajı verdi. Tabii ki bu illa olacak anlamına gelmez , olacaksa da bunun kesin zamanını kimse bilemez. Neyse hayırlısı diyelim, benim amacım bir fikir alış verişinde bulunmaktı ''akıl akıldan üstündür'' demişler.

Bu arada Genel Kurul için telefonla, yatırımcı servisinden, Yönetim Kurulunun henüz toplanmadığı ve tarihin belli olmadığı bilgisini edindim. Bekliyoruz bakalım. Y.T.D.

3. Zaten yatırımcının ağırlıkta olduğu topicler sıkıcı oluyor. Hekts, eregl, tuprs topiclerine bakıyorum. Hareket yok... Çünki trader az, yatırımcı çok... Burası da öyle... Doğru yerdeyiz diye düşünüyorum; ne de olsa gerçek yatırım sıkıcıdır...

Sabah seansında 688 lot işlem olmuştu...şu an itibarı ile eşleşme 7.70 Sumas'ın bu fiyatları haketmediğini düşünüyorum..sadece sabır...

5. Sayfaya hareket gelsin diye yaptığım son taramayı paylaşıyorum.

Kriterleri geçen firmalar:

Eksik bilanço hatası veren firmalar:
    []

platin_liste: []
    altin_liste: ['TGSAS.xlsx']
    gumus_liste: ['PKENT.xlsx']
    bronz_liste: ['DESPC.xlsx', 'KARTN.xlsx', 'KNFRT.xlsx', 'PSDTC.xlsx', 'TIRE.xlsx']

ozsermaye_cari_donem_karlilik_orani_kriteri_gecen_ enf: ['ADANA-ADBGR-ADNAC.xlsx', 'ALKA.xlsx', 'ALKIM.xlsx', 'ARTI.xlsx', 'BFREN.xlsx', 'BIMAS.xlsx', 'BOSSA.xlsx', 'CELHA.xlsx', 'CEMTS.xlsx', 'DESPC.xlsx', 'DMSAS.xlsx', 'FROTO.xlsx', 'HEKTS.xlsx', 'HURGZ.xlsx', 'JANTS.xlsx', 'KARTN.xlsx', 'KNFRT.xlsx', 'ORGE.xlsx', 'OTKAR.xlsx', 'PSDTC.xlsx', 'SASA.xlsx', 'SODA.xlsx', 'SODSN.xlsx', 'TGSAS.xlsx', 'TIRE.xlsx', 'TKFEN.xlsx', 'TOASO.xlsx', 'TTRAK.xlsx', 'TUPRS.xlsx', 'VESBE.xlsx', 'YUNSA.xlsx']

ozsermaye_cari_donem_karlilik_orani_kriteri_gecen_ iki_enf: ['BOYP.xlsx', 'CLEBI.xlsx', 'EGEEN.xlsx', 'EMNIS.xlsx', 'EPLAS.xlsx', 'FMIZP.xlsx', 'INTEM.xlsx', 'MZHLD.xlsx', 'PKENT.xlsx', 'SERVE.xlsx', 'SUMAS.xlsx', 'TKNSA.xlsx']

ozsermaye_degisim_hizi_kriteri_gecen_enf: ['ACSEL.xlsx', 'ADANA-ADBGR-ADNAC.xlsx', 'ARENA.xlsx', 'ARMDA.xlsx', 'ARTI.xlsx', 'BRISA.xlsx', 'BRSAN.xlsx', 'CELHA.xlsx', 'CEMTS.xlsx', 'DARDL.xlsx', 'DENCM.xlsx', 'DESPC.xlsx', 'ENKAI.xlsx', 'EREGL.xlsx', 'ETILR.xlsx', 'FMIZP.xlsx', 'GEDZA.xlsx', 'JANTS.xlsx', 'KARTN.xlsx', 'KNFRT.xlsx', 'KORDS.xlsx', 'LINK.xlsx', 'LOGO.xlsx', 'MEGAP.xlsx', 'ORMA.xlsx', 'OTKAR.xlsx', 'PGSUS.xlsx', 'PSDTC.xlsx', 'SASA.xlsx', 'SISE.xlsx', 'SODA.xlsx', 'TGSAS.xlsx', 'TIRE.xlsx', 'TKFEN.xlsx', 'TMPOL.xlsx', 'TRKCM.xlsx', 'ULKER.xlsx', 'USAK.xlsx', 'VESTL.xlsx', 'YUNSA.xlsx']

ozsermaye_degisim_hizi_kriteri_gecen_iki_enf: ['ALCTL.xlsx', 'ASELS.xlsx', 'BNTAS.xlsx', 'BOSSA.xlsx', 'CLEBI.xlsx', 'DMSAS.xlsx', 'EGEEN.xlsx', 'EPLAS.xlsx', 'HEKTS.xlsx', 'HURGZ.xlsx', 'MERIT.xlsx', 'MERKO.xlsx', 'MZHLD.xlsx', 'NIBAS.xlsx', 'ORGE.xlsx', 'PKENT.xlsx', 'SERVE.xlsx', 'SUMAS.xlsx', 'TAVHL.xlsx', 'THYAO.xlsx', 'TKNSA.xlsx', 'TTKOM.xlsx', 'VESBE.xlsx', 'YAYLA.xlsx', 'YONGA.xlsx', 'ZOREN.xlsx']

ENFLASYON ORANI: 26.64
    >>>

6. hem özsermaye karlılık oranı enflasyonun 2 katından fazla, hem de özsermayesini geçen seneye göre enflasyonun iki katından fazla artırmış.

Alıntı Originally Posted by mensuk Yazıyı Oku
    Sayfaya hareket gelsin diye yaptığım son taramayı paylaşıyorum.

Kriterleri geçen firmalar:

Eksik bilanço hatası veren firmalar:
    []

platin_liste: []
    altin_liste: ['TGSAS.xlsx']
    gumus_liste: ['PKENT.xlsx']
    bronz_liste: ['DESPC.xlsx', 'KARTN.xlsx', 'KNFRT.xlsx', 'PSDTC.xlsx', 'TIRE.xlsx']

ozsermaye_cari_donem_karlilik_orani_kriteri_gecen_ enf: ['ADANA-ADBGR-ADNAC.xlsx', 'ALKA.xlsx', 'ALKIM.xlsx', 'ARTI.xlsx', 'BFREN.xlsx', 'BIMAS.xlsx', 'BOSSA.xlsx', 'CELHA.xlsx', 'CEMTS.xlsx', 'DESPC.xlsx', 'DMSAS.xlsx', 'FROTO.xlsx', 'HEKTS.xlsx', 'HURGZ.xlsx', 'JANTS.xlsx', 'KARTN.xlsx', 'KNFRT.xlsx', 'ORGE.xlsx', 'OTKAR.xlsx', 'PSDTC.xlsx', 'SASA.xlsx', 'SODA.xlsx', 'SODSN.xlsx', 'TGSAS.xlsx', 'TIRE.xlsx', 'TKFEN.xlsx', 'TOASO.xlsx', 'TTRAK.xlsx', 'TUPRS.xlsx', 'VESBE.xlsx', 'YUNSA.xlsx']

ozsermaye_cari_donem_karlilik_orani_kriteri_gecen_ iki_enf: ['BOYP.xlsx', 'CLEBI.xlsx', 'EGEEN.xlsx', 'EMNIS.xlsx', 'EPLAS.xlsx', 'FMIZP.xlsx', 'INTEM.xlsx', 'MZHLD.xlsx', 'PKENT.xlsx', 'SERVE.xlsx', 'SUMAS.xlsx', 'TKNSA.xlsx']

ozsermaye_degisim_hizi_kriteri_gecen_enf: ['ACSEL.xlsx', 'ADANA-ADBGR-ADNAC.xlsx', 'ARENA.xlsx', 'ARMDA.xlsx', 'ARTI.xlsx', 'BRISA.xlsx', 'BRSAN.xlsx', 'CELHA.xlsx', 'CEMTS.xlsx', 'DARDL.xlsx', 'DENCM.xlsx', 'DESPC.xlsx', 'ENKAI.xlsx', 'EREGL.xlsx', 'ETILR.xlsx', 'FMIZP.xlsx', 'GEDZA.xlsx', 'JANTS.xlsx', 'KARTN.xlsx', 'KNFRT.xlsx', 'KORDS.xlsx', 'LINK.xlsx', 'LOGO.xlsx', 'MEGAP.xlsx', 'ORMA.xlsx', 'OTKAR.xlsx', 'PGSUS.xlsx', 'PSDTC.xlsx', 'SASA.xlsx', 'SISE.xlsx', 'SODA.xlsx', 'TGSAS.xlsx', 'TIRE.xlsx', 'TKFEN.xlsx', 'TMPOL.xlsx', 'TRKCM.xlsx', 'ULKER.xlsx', 'USAK.xlsx', 'VESTL.xlsx', 'YUNSA.xlsx']

ozsermaye_degisim_hizi_kriteri_gecen_iki_enf: ['ALCTL.xlsx', 'ASELS.xlsx', 'BNTAS.xlsx', 'BOSSA.xlsx', 'CLEBI.xlsx', 'DMSAS.xlsx', 'EGEEN.xlsx', 'EPLAS.xlsx', 'HEKTS.xlsx', 'HURGZ.xlsx', 'MERIT.xlsx', 'MERKO.xlsx', 'MZHLD.xlsx', 'NIBAS.xlsx', 'ORGE.xlsx', 'PKENT.xlsx', 'SERVE.xlsx', 'SUMAS.xlsx', 'TAVHL.xlsx', 'THYAO.xlsx', 'TKNSA.xlsx', 'TTKOM.xlsx', 'VESBE.xlsx', 'YAYLA.xlsx', 'YONGA.xlsx', 'ZOREN.xlsx']

ENFLASYON ORANI: 26.64
    >>>
    Teşekkürler Sn. mensuk faydalı bir çalışma olmuş. Listede; takip ettiğim, porföy'üm dahilinde olan ve dahil etmek istediğim hisseler de mevcut. Y.T.D.

8. Enflasyon oranı Ocak (Üfe+Tüfe) / 2

Venus E2 Plus Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 65/173 İlkİlk ... 1555636465666775115165 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •